X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Haha, wyobrazilam sobie jak goni z wywalonym Wackiem w gotowosci bojowej. :-D
    Wacka ma mąż Megi i chyba Twój ;-) mój ma Majora ;-) kiedyś był Kapitanem, ale awansował z biegiem lat :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 13:54

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, kapturnica, ania.g, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wiecie, taka mam kondycję, że posprzątałam i przy myciu odkurzacza prawie padłam ze zęmęczenia

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ola ja robię te testy tak bardziej dla siebie, bo starać możemy się i tak tylko w weekendy, więc nie ma to specjalnego znaczenia :-)

Sabinka, to trafiliście w ten weekend idealnie! Jutro jeszcze proszę powtórzyć akcję Wacek!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    serio, słabo mi się zrobiło. No nic, sprzątanie widać nie dla mnie...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Sabinka, to trafiliście w ten weekend idealnie! Jutro jeszcze proszę powtórzyć akcję Wacek!
    Ola, akcja ogień, ogień ;-)

ola_35, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, moremi, kapturnica, Luna76 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry pieknie ,slonecznie ,ale co z tego od 3 w nocy mam silna migrene,rzyganie i sraczka.Dopiero sie z wyra zwleklam ,siostra Helke pilnowala .milego popo.

iwcia77, nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ola, akcja ogień, ogień ;-)
    Ty patrz, bo ogniem to można całą armię wybić. Dorzuć trochę lodu.

Gdzie jest Pani? Wykresu nie ma, jej nie ma, co jest?

nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sabcia- ten + z testu owulacyjnego na moim ciazowym wykresie byl...bladzioch ale i tak go zakwalifikowalam i jak widac wygralam final ;D

takze kolory zostaw sobie na malowanie jaj :D

nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, anna maria, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ty patrz, bo ogniem to można całą armię wybić. Dorzuć trochę lodu.

Gdzie jest Pani? Wykresu nie ma, jej nie ma, co jest?
    Wczoraj był. A Reni kiedyś pisała, że na koniec cyklu go chowa. Mam nadzieję, że to o to chodzi :-O

Edit. Jest wykres, nowiuski :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 14:09

kapturnica, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, anna maria lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

BABY Wy moje dla wszystkich Was

8cbf9925ed224b99med.jpg

Aasiula, BISCA, Zofia8, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, SolarPolar, Dziobak, ComeToMeBaby, Magdala, Bozia3, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem juz po zastrzyku (ktory nie bolal .... prawie ;)), po fryzjerze :)
    Jeszcze pare godzin poudaje, ze pracuje i weeked ;)

Pani moze nagonke na FB robi...

Kkisia, kciuki za szybka @ albo + ;)

Mama3, zgadywanka ? Ok, ten sekret dotycz Ciebie czy innej osoby ?

Wracam do pracy, bo tak na prawde to mam sporo roboty

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Dziobak, Aasiula, kapturnica, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas znowu biało za oknem :-O chyba trzeba iść po choinkę ;-)

nick nieaktualny, anna maria, iwcia77, Dziobak, ComeToMeBaby, kapturnica, Zofia8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A u nas znowu biało za oknem :-O chyba trzeba iść po choinkę ;-)

Ja to samo stwierdzilam
    tylko ozdobie jajkami :)

anna maria, iwcia77, nick nieaktualny, Dziobak, Aasiula, ComeToMeBaby, Magdala, Zofia8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę na siłownię i na dyżur, od rana jutro działam w kuchni :-) Teraz mam niecałe 3 godzinki dla siebie :-)

moremi, anna maria, nick nieaktualny, Dziobak, Aasiula, nick nieaktualny, Zofia8, Bozia3 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ty ale wczoraj to ten test nie był dodatni,zagladałam na zdjecie ;D
    Dopiero dzisiaj jest :)
    Wszedzie pisza ze krecha musi byc identyczna albo nawet ciemniejsza od testowej :)
    To jeszcze raz dostaniesz wpierdziel hahaha ;D
    Ja mam testy lh zawsze idealne w okresie domniemanej owulacji a owulacji niet.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Ja to samo stwierdzilam
    tylko ozdobie jajkami :)
    Zalało Cię?
    Jeśli nie, kiedy sikasz :-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak poza tym zycze wam kochane, sliczne, najlepsze, przyszle i obecne mamusie - korowych jajek i bardzo mokrych i zapelnionych szparek....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 15:48

anna maria, Dziobak, nick nieaktualny, moremi, Parka, iwcia77, Aasiula, Magdala, kapturnica, nick nieaktualny, Zofia8, Bozia3, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    U mne se wratiło. ;-)
    U mnie tyz. Nie pamietam kiedy bylam tak gotowa do sezonu bikini jak dzis. Chyba po corce wlasnie. Zero celulitu i smukle cialko z miesniami. Ale skonczy sie karmienie i ten dran na c wroci... On zawsze wraca... Chyba, ze go skalpelem i Turbo spalaniem bede trzaskac. A pewnie bede.

moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zlamalam sie cukierniczo i bede robic drozdzowke z truskawkami. Na wielkanoc pasuje jak swini korale, ale to wlasnie moja forma strajku wiekanocnego.
    Wrocilismy wlasnie z dlugiego spaceru, starszaki padniete, Adas przespal wiekszosc wycieczki. Ale jest nowa zabawa -otwieram mu szuflade w stoliku i dziec "sprzata". Zajmuje mu to nawet 30 minut. 30 cudownych minut...

moremi, iwcia77, Aasiula, Magdala, nick nieaktualny, kapturnica, ania.g, Elfik, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiec zdaje relacje z mojego mazurka czekoladowego z przepisu Waci

nie wiem jak ma wygladac super mazurek ale moj ma w sumie z polewa 1cm, ciasto kruche w srodku niedopieklo sie, przy krojeniu sie rozwala na milion kawalkow ale najlepiej mi wyszla polewa :)

chuj nie cukiernik ...poczatki sa trudne...i jak tu uwierzyc we wlasne mozliwosci...:(

ide z Ivo na spacerek, bo pogode mamy super- slonce grzeje i nie chce mi sie siedziec w domu ..do wieczorka

kapturnica, nick nieaktualny, moremi, ania.g, Elfik, BISCA lubią tę wiadomość

‹‹ 8440 8441 8442 8443 8444 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ