35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Haha, wyobrazilam sobie jak goni z wywalonym Wackiem w gotowosci bojowej.
mój ma Majora
kiedyś był Kapitanem, ale awansował z biegiem lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 13:54
macduska, kkisia, Aasiula, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, dorbie, kapturnica, ania.g, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ola ja robię te testy tak bardziej dla siebie, bo starać możemy się i tak tylko w weekendy, więc nie ma to specjalnego znaczenia
Sabinka, to trafiliście w ten weekend idealnie! Jutro jeszcze proszę powtórzyć akcję Wacek!Sabina, macduska, kkisia, Aasiula, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ola, akcja ogień, ogień
Gdzie jest Pani? Wykresu nie ma, jej nie ma, co jest?Sabina, kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
sabcia- ten + z testu owulacyjnego na moim ciazowym wykresie byl...bladzioch ale i tak go zakwalifikowalam i jak widac wygralam final
takze kolory zostaw sobie na malowanie jajSabina, kapturnica, Aasiula, kkisia, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ty patrz, bo ogniem to można całą armię wybić. Dorzuć trochę lodu.
Gdzie jest Pani? Wykresu nie ma, jej nie ma, co jest?
Edit. Jest wykres, nowiuskiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 14:09
kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, anna maria lubią tę wiadomość
-
Jestem juz po zastrzyku (ktory nie bolal .... prawie
), po fryzjerze
Jeszcze pare godzin poudaje, ze pracuje i weeked
Pani moze nagonke na FB robi...
Kkisia, kciuki za szybka @ albo +
Mama3, zgadywanka ? Ok, ten sekret dotycz Ciebie czy innej osoby ?
Wracam do pracy, bo tak na prawde to mam sporo robotyiwcia77, Sabina, kkisia, moremi, Dziobak, Aasiula, kapturnica, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Ty ale wczoraj to ten test nie był dodatni,zagladałam na zdjecie
Dopiero dzisiaj jest
Wszedzie pisza ze krecha musi byc identyczna albo nawet ciemniejsza od testowej
To jeszcze raz dostaniesz wpierdziel hahaha
-
nick nieaktualny
-
Tak poza tym zycze wam kochane, sliczne, najlepsze, przyszle i obecne mamusie - korowych jajek i bardzo mokrych i zapelnionych szparek....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 15:48
anna maria, Dziobak, Sabina, moremi, Parka, iwcia77, Aasiula, Magdala, kapturnica, kkisia, Zofia8, Bozia3, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:U mne se wratiło.
moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Zlamalam sie cukierniczo i bede robic drozdzowke z truskawkami. Na wielkanoc pasuje jak swini korale, ale to wlasnie moja forma strajku wiekanocnego.
Wrocilismy wlasnie z dlugiego spaceru, starszaki padniete, Adas przespal wiekszosc wycieczki. Ale jest nowa zabawa -otwieram mu szuflade w stoliku i dziec "sprzata". Zajmuje mu to nawet 30 minut. 30 cudownych minut...moremi, iwcia77, Aasiula, Magdala, kkisia, kapturnica, ania.g, Elfik, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
no wiec zdaje relacje z mojego mazurka czekoladowego z przepisu Waci
nie wiem jak ma wygladac super mazurek ale moj ma w sumie z polewa 1cm, ciasto kruche w srodku niedopieklo sie, przy krojeniu sie rozwala na milion kawalkow ale najlepiej mi wyszla polewa
chuj nie cukiernik ...poczatki sa trudne...i jak tu uwierzyc we wlasne mozliwosci...
ide z Ivo na spacerek, bo pogode mamy super- slonce grzeje i nie chce mi sie siedziec w domu ..do wieczorkakapturnica, Sabina, moremi, ania.g, Elfik, BISCA lubią tę wiadomość