35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:już sie zaczyna....dziubdziusie, ciastka i inne srajki
kurrrrwa no żesz
bede rzygać
Cale szczescie, ze snieg popaduje to i owdzie to humorki beda podpsuteiwcia77, Sabina, kapturnica, moremi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
kkisia wrote:Magdala zmien tego konowala na normalnego lekarza
palant do kwadratu
Tak zrobie.
Ale jaka kolejka do niego byla. Jak do spowiedzi na Wielkanoc.
Profesor kurna jego mac. Sam nawet nie kala sie wypisywaniem recept. Baba obok siedzi i pisze co pan dyktuje.iwcia77, kkisia, Sabina, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
mysza1975 wrote:Ja jestem. Ale pogoda. Śnieg sypał taki, jakiego nawet w środku zimy nie było.
Magdala, iwcia77, Heretyczka, kkisia, Sabina, moremi, Aasiula, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
Magdala wrote:Wielkopiatkowo witam
Trzy dni trawilam spotkanie z profesorem w Artemidzie.
Wczesniej byla krotka dyskusja o lekarzach pragmatykach..no to mialam spotkanie z mistrzem.
Cala diagnoza pan prof oparl na moim peselu. Zadnych badan nie chcial widziec ani takowych nie zlecil. Ivf nie poleca bo "nic tu nie zmieni". Slowo pesel uslyszalam z piec razy, a bylam w gabinecie z 10 min. Macice mam ponoc "dorodne" i "no sa jajeczka w jajnikach" no i "niech pani probuje" Ja pierdole!
Czekalam godzine na wizyte.
Na odchodne rzucil mi recepte z festimonem do stymulacji na 10 dni i 11 dnia przyjsc.
Dziewczyny co robic?juz ci lekarz nie bedzie potrzebny do badan tylko do prowadzenia ciazy
Sabina, moremi, ania.g, Bozia3, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:wedlug zabobonow owulkowych zajdziesz w ciaze rychlo..- zapoczatkowalas str 8600
juz ci lekarz nie bedzie potrzebny do badan tylko do prowadzenia ciazy
O. I to jest to co chce uslyszec.
Dzieki Iwcia.iwcia77, Sabina, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
Dziobak wrote:A co to? Bo nazwa bardzo mi sie podoba!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 17:28
Magdala, kapturnica, Dziobak, kkisia, moremi, Bozia3, Aasiula, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Wielkopiatkowo witam
Wczesniej byla krotka dyskusja o lekarzach pragmatykach..no to mialam spotkanie z mistrzem.
Cala diagnoza pan prof oparl na moim peselu. Zadnych badan nie chcial widziec ani takowych nie zlecil. Ivf nie poleca bo "nic tu nie zmieni". Slowo pesel uslyszalam z piec razy, a bylam w gabinecie z 10 min. Macice mam ponoc "dorodne" i "no sa jajeczka w jajnikach" no i "niech pani probuje" Ja pierdole!
Na odchodne rzucil mi recepte z festimonem do stymulacji na 10 dni i 11 dnia przyjsc.
Dziewczyny co robic?[/QUOT
Pierdol mistrza. Wrozyc z pesla kazdy umie.Sabina, Magdala, Dziobak, kkisia, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Magdala wrote:Wielkopiatkowo witam
Dziewczyny co robic?[/QUOT
Pierdol mistrza. Wrozyc z pesla kazdy umie.
Miej go w dupie i rób swoje. Kutas złamanyMagdala, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:bo to złosliwa kurwa jest ta owulka
. Dziasiam pije. Dziec skonczyl 10 lat! Ma swoje urodziny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 17:27
Sabina, Heretyczka, kapturnica, ComeToMeBaby, Dziobak, kkisia, moremi, macduska, Bozia3, Aasiula, paszczakin, Parka, Parka, Elfik, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Polarku wszystkiego najlepszego dla Fryderyka
W ogole to sory za literowki ale:
- pisze z chuj malego telefonika
- nie mam na nosie okularow i ledwo kurwa widze co pisz
- palce mam tluste i ledwie celuja w ta jeb... Klawiaturke
- i jestem chuj pijana.
No to zdrowko.kapturnica, Sabina, iwcia77, kkisia, moremi, Arwena, macduska, Bozia3, Aasiula, Parka, Elfik, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Dziekuje. Polazl do kumpla zrec kebaba.
W ogole to sory za literowki ale:
- pisze z chuj malego telefonika
- nie mam na nosie okularow i ledwo kurwa widze co pisz
- palce mam tluste i ledwie celuja w ta jeb... Klawiaturke
- i jestem chuj pijana.
No to zdrowko.iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość