35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Przyznaj się, za mało mu zaplacilas
Miej go w dupie i rób swoje. Kutas złamany
Zgodnie z taryfa. 150.
Mielismy nasienie zbadac, ale ze zlosci pojdziemy gdzies indziej.Sabina, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, Zofia8, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
dzień dobry Hogaty
wróciłam do żywych
jeszcze co jakiś czas płuca zbieram z podłogi ale ogólnie chyba będzie ok
ja mazurków siurków nie robię
upiekę sobie makowce bożonarodzeniowe..ba! mało tego jebne sobie wigilijny ślaczekSolarPolar, Heretyczka, Dziobak, kapturnica, iwcia77, kkisia, moremi, Sabina, Arwena, ania.g, Aasiula, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dzień dobry Hogaty
wróciłam do żywych
jeszcze co jakiś czas płuca zbieram z podłogi ale ogólnie chyba będzie ok
ja mazurków siurków nie robię
upiekę sobie makowce bożonarodzeniowe..ba! mało tego jebne sobie wigilijny ślaczek -
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Wielkopiatkowo witam
Trzy dni trawilam spotkanie z profesorem w Artemidzie.
Wczesniej byla krotka dyskusja o lekarzach pragmatykach..no to mialam spotkanie z mistrzem.
Cala diagnoza pan prof oparl na moim peselu. Zadnych badan nie chcial widziec ani takowych nie zlecil. Ivf nie poleca bo "nic tu nie zmieni". Slowo pesel uslyszalam z piec razy, a bylam w gabinecie z 10 min. Macice mam ponoc "dorodne" i "no sa jajeczka w jajnikach" no i "niech pani probuje" Ja pierdole!
Czekalam godzine na wizyte.
Na odchodne rzucil mi recepte z festimonem do stymulacji na 10 dni i 11 dnia przyjsc.
Dziewczyny co robic?kkisia, Magdala, iwcia77, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Widzisz, chciałaś do profesora... Słyszałam o niem właśnie takie opinie. Zmien na Zbrocha. On się naprawdę angażuje i wszystko tłumaczy.
Wczesniej trza bylo uswiadamiac
A to nie koledzy sa? Moze przy papierosku.. Ale co mnie to.
Pojde do Zbrocha, ale w lipcu, jak bede na urlopie. Tej stymulacji sobie chyba odmowie w takim wypadku.
Dzieki.
A u Ciebie spokojnie i ok mam nadzieje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 18:35
Sabina, moremi, malgos741, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Wczesniej trza bylo uswiadamiac
A to nie koledzy sa? Moze przy papierosku.. Ale co mnie to.
Pojde do Zbrocha, ale w lipcu, jak bede na urlopie. Tej stymulacji sobie chyba odmowie w takim wypadku.
Dzieki.
A u Ciebie spokojnie i ok mam nadzieje?
Ja myslałam, że Ty juz miałaś tego profesora z polecenia, dlatego się nie odzywałam.Sabina, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A u mnie spokojnie. Tylko mam mdłości (Kapta!!!) jak czuję intensywne zapachy. Podczas smażenia cebuli muszę na balkon wychodzić, podobnie działa woda po goleniu mojego męża. Ni chuja, nie będzie się już golił! I nie mogę kuwet czyscić, bo to już tragedia. Od razu mi całe jedzenie w górę idzie.
Za to koty są teraz kochanewszystkie się przytulają
ania.g, malgos741, ComeToMeBaby, Sabina, macduska, Zofia8, Dziobak, Magdala, Aasiula, paszczakin, kapturnica, kkisia, Parka, Elfik, BISCA, Luna76, iwcia77, Mega, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Iwcia, Ivo do schrupania.
Byłam u gina, wsio ok. Chciałam receptę na antyki ale kazał najpierw zrobić kilka badań (głównie to chodzi o wątrobę)i wrócić po świętach. Zrobiłam też cytologię. Jutro przyjeżdża mama i pewnie coś dobrego zrobimy do jedzenia. Bez przesadnych ilości i niekoniecznie świątecznego. A najlepsze jest to że nie muszę w tym roku spędzać świąt z teściamimalgos741, macduska, Sabina, Dziobak, Aasiula, moremi, kapturnica, kkisia, Krakonka, BISCA, iwcia77, Mega, dorbie lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Magdala wrote:Wielkopiatkowo witam
Trzy dni trawilam spotkanie z profesorem w Artemidzie.
Wczesniej byla krotka dyskusja o lekarzach pragmatykach..no to mialam spotkanie z mistrzem.
Cala diagnoza pan prof oparl na moim peselu. Zadnych badan nie chcial widziec ani takowych nie zlecil. Ivf nie poleca bo "nic tu nie zmieni". Slowo pesel uslyszalam z piec razy, a bylam w gabinecie z 10 min. Macice mam ponoc "dorodne" i "no sa jajeczka w jajnikach" no i "niech pani probuje" Ja pierdole!
Czekalam godzine na wizyte.
Na odchodne rzucil mi recepte z festimonem do stymulacji na 10 dni i 11 dnia przyjsc.
Dziewczyny co robic?
Magdala prosze przypomnij mi ile masz lat?
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:laski- a takie pytanie mam.
jak już upieką się te spody od mazurka to można je poprostu wyciągnąć z piekarnika do wystudzenia czy zostawić przy uchylonym do wystygnięcia?
raczej nie grozi im chyba opadnięcie?robiłam kruche, bez śmietany.
Wedlug mnie, mozna wyciagnac. Ja swoje wyciagam. Foty będą.ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość