35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Zlamalam sie cukierniczo i bede robic drozdzowke z truskawkami. Na wielkanoc pasuje jak swini korale, ale to wlasnie moja forma strajku wiekanocnego.
Wrocilismy wlasnie z dlugiego spaceru, starszaki padniete, Adas przespal wiekszosc wycieczki. Ale jest nowa zabawa -otwieram mu szuflade w stoliku i dziec "sprzata". Zajmuje mu to nawet 30 minut. 30 cudownych minut...Dziobak, kkisia, kapturnica, moremi, Bozia3, Aasiula lubią tę wiadomość
-
pokaze wam choc nie ma czym sie chwalic
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a07553170572.jpg
tzn on w smaku jest bardzo czekoladowy ..jakos malo czuje tego spodu...moze nastepnym razem mi wyjdzieDziobak, kkisia, kapturnica, Sabina, moremi, ania.g, Bozia3, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Wielkopiatkowo witam
Trzy dni trawilam spotkanie z profesorem w Artemidzie.
Wczesniej byla krotka dyskusja o lekarzach pragmatykach..no to mialam spotkanie z mistrzem.
Cala diagnoza pan prof oparl na moim peselu. Zadnych badan nie chcial widziec ani takowych nie zlecil. Ivf nie poleca bo "nic tu nie zmieni". Slowo pesel uslyszalam z piec razy, a bylam w gabinecie z 10 min. Macice mam ponoc "dorodne" i "no sa jajeczka w jajnikach" no i "niech pani probuje" Ja pierdole!
Czekalam godzine na wizyte.
Na odchodne rzucil mi recepte z festimonem do stymulacji na 10 dni i 11 dnia przyjsc.
Dziewczyny co robic?
iwcia77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
ComeToMeBaby wrote:nie pamiętam ile tam Wacia pisała o swoim, ale jej przepis był chyba ze smietaną.
ja znalazłam inne w necie, bez śmietany i wszędzie piszą o 20-25 minutach w temperaturze 180-220 stopni. -
Magdala wrote:Wielkopiatkowo witam
Trzy dni trawilam spotkanie z profesorem w Artemidzie.
Wczesniej byla krotka dyskusja o lekarzach pragmatykach..no to mialam spotkanie z mistrzem.
Cala diagnoza pan prof oparl na moim peselu. Zadnych badan nie chcial widziec ani takowych nie zlecil. Ivf nie poleca bo "nic tu nie zmieni". Slowo pesel uslyszalam z piec razy, a bylam w gabinecie z 10 min. Macice mam ponoc "dorodne" i "no sa jajeczka w jajnikach" no i "niech pani probuje" Ja pierdole!
Czekalam godzine na wizyte.
Na odchodne rzucil mi recepte z festimonem do stymulacji na 10 dni i 11 dnia przyjsc.
Dziewczyny co robic?Magdala, kkisia, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Ech, poki co wszystkim milych przygotowan do swiat zycze. Zeby wszystko sie udalo w kuchni, salonie i sypialni. A tym co bojkotuja wesolego bojkotowania
ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, SolarPolar, Dziobak, Zofia8, Aasiula, Parka, gosia7122, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
ComeToMeBaby wrote:nie sprawdzałaś wykałaczka czy suche pewnie?
w sumie dobrze wiedzieć- ja swoje w takim razie sprawdzę
na zdjęciu rzeczywiście widać ze mokre- ale co? da sie zjeść? bo u mnie to i zakalce schodzą w mgnieniu okahehehe
kiedys zrobilam jablecznik- wielka blacha- taki zakalec ze wstyd, zawiozlam nad morze czestowalam moich znajomych makaronow- byli zachwyceni i wolali o przepisComeToMeBaby, kkisia, Sabina, moremi, Zofia8, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Zalało Cię?
Jeśli nie, kiedy sikasz
Dam jej czas do jutra i rano sikne
Tylko chlopa musze po test wyslac bo nie mam ani jednego
bylam pewna ze mi nie potrzebneiwcia77, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, Arwena, Aasiula, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
-
Z dodatkiem smietany to jest ciasto półkruche a z samego masla , zółtek i cukera to kruche Mogło Ci sie Iwcia nie dopiec bo kruche najpozniej dochodzi srodkiem Przez to masz trochu zakalcowate.Ale czekolada zamaskuje wsio.Najwazniejsze to to ,ze sama upieklasiwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, moremi, Aasiula, Krakonka, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Z dodatkiem smietany to jest ciasto półkruche a z samego masla , zółtek i cukera to kruche Mogło Ci sie Iwcia nie dopiec bo kruche najpozniej dochodzi srodkiem Przez to masz trochu zakalcowate.Ale czekolada zamaskuje wsio.Najwazniejsze to to ,ze sama upieklas
kapturnica, kkisia, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny