35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJuż ostatni raz o tym piszu
Nie wytrzymalam i zrobiłam test owujest ciemniejszy od wczorajszego
czeba ogolic nogi
moremi, Zofia8, Aasiula, Margolcia88, mamatrojki80, Dziobak, ComeToMeBaby, kkisia, Krakonka, paszczakin, Bozia3, kapturnica, Parka, dorbie, macduska, BISCA, Luna76, Magdala, Niuta, ania.g, Elfik, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Już ostatni raz o tym piszu
czeba ogolic nogi
a jak tylko pojawi sie w drzwiach, wez Go w korytarzu
Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Krakonka, macduska, BISCA, Luna76, Elfik lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:a jak tylko pojawi sie w drzwiach, wez Go w korytarzu
Pewnie rodzice i córka byliby w lekkim szokuAasiula, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Zofia8, Krakonka, kapturnica, macduska, BISCA, Luna76, Dziobak, ania.g, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Już ostatni raz o tym piszu
czeba ogolic nogi
przez kolano i w dupsko cie trza za to jeczenie wczoraj i jeszcze nie sluchalas co wszystkie mowiOM
kkisia, Sabina, Zofia8, Natka_79, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:i coooo ?! Ty wiedzmo
przez kolano i w dupsko cie trza za to jeczenie wczoraj i jeszcze nie sluchalas co wszystkie mowiOM
Karnie, bez migania się
Taka stara, a taka głupia, no
Nawet zrobiłam fotkę, jest w notatkachAasiula, Zofia8, kkisia, kapturnica, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:seks "na wejściu" nie jest złyyyyy.....
hehehe idę się przewietrzyć, może mi dobrze zrobi.Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:A ja Wam po świętach coś powiem....
Aasiula, kkisia, kapturnica, moremi, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
hej, a wy co? nie pichcicie???
dzie Wacia??? bo nie odpowiada mi na sms-a na hangoucie...
maslo na kruche trzeba najpierw roztopic czy mozna tak pol kostki wrzucic???
ASIULKA I SABCIA- dziekuje za piekne zyczonka swiatecznepod wykresem...ja juz zapomnialam co to jest prowadzic wykres
ale to milo ze czasem ktos tam wpada mnie odwiedzic
Aasiula, kkisia, Sabina, kapturnica, moremi, macduska, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:czyli mozna tak albo tak ...
???
Taki mam przepis.Aasiula, dorbie, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny