35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja opeędzlowałam puszkę kukurydzy
Aasiula, Parka, kkisia, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Parka wrote:Zaczynam się przy tym winie rozklejac . Naprawdę miałam nadzieję że się udało w tym cyklu. Wyglądało tak obiecująco. Ha, miałam nie myśleć o tym ale niełatwo.
malgos741, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny!
tragedia!!!
zainspirowana waszymi piekarskimi postami postanowiłam zrobić dziś spody z przepisu Macdusi i do mazurka i do sernika
Ja jak zwykle przerabiam przepisy na zdrowsze
tak więc chcialam zrobic z maki orkiszowej pełnoziarnistej
i tu zrobiłam błą uzyłam nie orkiszowej a uwaga żytniej pełnoziarnistej
ciasto chłodzi sie w lodówce
ratunku!! co zrobic? dorobić z orkiszowej i pomieszać? -
10 lat temu , w cyklu który się zaczął zaraz po śmierci Papieża, zaszłam w ciążę . Dzisiaj córcia ma 9 lat. Urodzona w styczniu 2006.
To moja luźna refleksja i proszę mnie nie linczować.
mamatrojki80, malgos741, Aasiula, Sabina, kkisia, Zofia8, Dziobak, kapturnica, macduska, Arwena, moremi, Luna76, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kometa cudo zrobiłaś, aż mi ślinka poleciała
Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Magda- nie umiem ci pomóc.
Parkawiesz, jeszcze nie masz. Bóle nie muszą o tym świadczyć. Dopóki nie ma to się trzymaj. Ja już nie muszę- do mnie już ta k@#^^&*wa przyszła
Sabina, malgos741, Parka, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Magda- nie umiem ci pomóc.
Parkawiesz, jeszcze nie masz. Bóle nie muszą o tym świadczyć. Dopóki nie ma to się trzymaj. Ja już nie muszę- do mnie już ta k@#^^&*wa przyszła
U mnie ovu przesunęło termin owu o 1 dzień do przodu zupełnie bez sensu zatem owu była dzień wcześniej niż na wykresie widać ale o tak za wcześnie u mnie na takie bóle przed @ czuje się jakbym juz miala @