35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Do dekorowania najfajniejszy jest lukier z cukru pudru+białko jaja. Jest biały i zastyga. I świetny do rękawa cukierniczego albo nawet papierka-tutki czy woreczka. no i można go łatwo farbować
iwcia77, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Widzę, że ja zamykam stary i otwieram nowy dzień...
Kupa roboty za mną, w krzyżu łupie od nachylania się nad kuchnią
W zasadzie ogarnęłam już wszystko - sprzątanie i gotowanie, jutro jeszcze barszcz biały, ale to już pestka.
Marzą mi się te Wasze mazurki... Sama myślałam, że w tym roku pochylę się nad tym, ale tylko myślałam... Jestem noga z pieczenia, nawet ciasto z torebki spapramszkoda składników i czasu na moje "pieczenie".
To dobranoc...
moremi, iwcia77, Sabina, kkisia, Aasiula, kapturnica, Dziobak, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Widzę, że ja zamykam stary i otwieram nowy dzień...
Kupa roboty za mną, w krzyżu łupie od nachylania się nad kuchnią
W zasadzie ogarnęłam już wszystko - sprzątanie i gotowanie, jutro jeszcze barszcz biały, ale to już pestka.
Marzą mi się te Wasze mazurki... Sama myślałam, że w tym roku pochylę się nad tym, ale tylko myślałam... Jestem noga z pieczenia, nawet ciasto z torebki spapramszkoda składników i czasu na moje "pieczenie".
To dobranoc...ciesze sie, ze nie jestem sama- trzeba utworzyc jakas grupe wsparcia
Sabina, kkisia, Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, macduska, moremi, Luna76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczęta
My już sniadamy
Zaraz wyszukuje koszyczek, zabiore brzdaca i pojedziemy poświęcić
Miłej i spokojnej sobotyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 07:42
kkisia, Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, macduska, Zofia8, Mega, Parka, moremi, gosia7122, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiema
Wstalam jak zwykle poszlam siku i jak sie wysikalam to mi sie przypomnialo ze mialam testa walnac
Nic jutro zrobie
chyba ze laskawa @ zawita
dzis juz 30,dc
najdluzszy jaki mialamSabina, Dziobak, ComeToMeBaby, macduska, Zofia8, iwcia77, Parka, moremi, Aasiula, Viv78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Siema
Wstalam jak zwykle poszlam siku i jak sie wysikalam to mi sie przypomnialo ze mialam testa walnac
Nic jutro zrobie
chyba ze laskawa @ zawita
dzis juz 30,dc
najdluzszy jaki mialam
Obyś miała jutro piękna zieloną niespodziankekapturnica, macduska, Parka, kkisia, moremi, Aasiula, Magdala lubią tę wiadomość
-
Dzien bryyy.Iwcia maluch słodziak A jak sie fajnie chichra
Miodzio tez juz marzy mi sie taka kupka szczescia śmiejąca sie pełna buźką.
Kurde niby świeta a za oknem biało, ciężkie chmury i szarówka.Ja sie pytam kto zapierdolił ładną pogode???macduska, Elfik, iwcia77, Parka, kkisia, Sabina, moremi, Aasiula, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bry. Mlody od 5.30 ryczal. Nie mam pojecia czemu. Wstalismy wczesnie i mam normalnie jet lag
W glowie mi sie kreci, rece jak nie moje. I jak w takich warunkach ciasto piec i jajka faszerowac ( to jedyne co robie na swieta, oprocz barszczu bialego z torebki)
Milej wielkiej soboty!Mega, iwcia77, Parka, kkisia, Sabina, moremi, Aasiula, gosia7122, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Radosnego, zdrowego i smacznego świętowania
Kometa, aleś wyszykowala mazurkaśliczny. Ja zaraz robię babkę. Moja efektywność nie jest najlepsza i nie zrobiłam wszystkiego ale nieważne. Swieta wyjazdowe, waham sie czy podzielić sie nowiną, ale wstrzymam sie do serducha...no chyba ze mdłości mnie zdradza
ostatnio wszystko co jem i pije ma gorzki posmak
przez co dziwnie mi sie gotuje
ComeToMeBaby, Elfik, kapturnica, Parka, kkisia, Sabina, moremi, Aasiula, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wielkosobotnio.
Wszyscy jeszcze śpią a ja sobie siedzę z kawą i tabkiem.
Miłego dnia!
Zdjęcia będą koło południa jak tylko wypchnę towarzystwo z koszykiem.
Kometa Twój był piękny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 08:45
ComeToMeBaby, iwcia77, kapturnica, Parka, kkisia, Sabina, moremi, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej, ide sie szyknac , przygotowac koszyk i na 12 ide z Ivo na swieconke. Mam nadzieje, ze sie nie rozpada , bo dzis na to sie zanosi.
Leniwej Wielkiej Sobotykapturnica, kkisia, Sabina, Dziobak, moremi, Mega, macduska, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość