35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Pieknie zdjecia smacznych ciachow dziewczynki
Kokosowy musiałam schować bo już nie ma połowy ciasta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 12:10
Sabina, kapturnica, moremi, Mega, kkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Wacia, przy Tobie to można w poważne wypiekowe kompleksy wpaść. Dla mnie ten z kwiatkami jest boski. A poza tym zajączki z uszami wyciągniętymi do góry to przebój ☺
Sabina, macduska, Mega, kkisia, iwcia77, Aasiula, SolarPolar, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa muszę iść się pakować, zajrzę do Was wieczorkiem:)
Dlatego już teraz życzę wszystkim wspaniałych, rodzinnych i spokojnych ŚwiątNiech zajączek przyniesie każdej co jej potrzeba
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/135154dfa934.jpgmacduska, Mega, kkisia, iwcia77, ComeToMeBaby, Parka, Aasiula, kapturnica, gosia7122, malgos741, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:cytuje wrzesniowke ..Wysłany: 3 kwietnia, 23:50 Cytuj | Lubię (1) | Zgłoś
U mnie zawsze cała rodzina idzie z koszyczkiem, więc w tej chwili jest to mąż, ja no i nasza mała dziewczynka. Pod serwetkę koszyka, tak symbolicznie, włożyłam pozytywny test ciążowy
To już bardziej na miejscu było by święcenie komórki jajowej.kapturnica, Parka, moremi, kkisia, Mega, Niuta, iwcia77, Luna76, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wacia lo matko, cała nockę piekłas mazurki?
aż ślinka cieknie...
Wczoraj pojechaliśmy jeszcze na drobne zakupy..te tłumy z pełnymi wózkami, co najmniej jakby wybuch wojny ogłosili
Mnie gdzieś przewiało, katar mam przeokropny....na szczęście już nic nie musze, koszyczek Młoda poszła świecić a my sie byczymy
macduska, Sabina, iwcia77, kkisia, ComeToMeBaby, Parka lubią tę wiadomość
-
Dopóki jeszcze jasno myślę - w planach mam % - Wesołych Świąt moje Panie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3889dd840c05.jpgiwcia77, kkisia, kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, Parka, Sabina, moremi, Mega, gosia7122, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyCzesc dziewczynki!
odpaliłam kompa specjalnie dla was bo stoje przy garach
chata wolna,ja i gary,to mi sie podoba
z ciastami to ja dopiero w trakcie,ale nic nie szkodzi
spód mazurkowy stygnie
mój ''kajmak'' sie odparowuje
jest pyszny
mleko kokosowe i daktyle to super połączenie,pod koniec dam esencje waniliowa
i zaraz zaberam sie za sernikParka, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, Mega, gosia7122, Zofia8, Magdala, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:Macdusia
kupiłam wszystkona twoja paste twarogowa
oliwki zielone sa ok?
czosnek musi byc?
wsystko ma byc na gładka mase czy maja byc grudki?
oliwki mogą być,
czosnek-niekonioecznie
grudki tak
Magda*, kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość