X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    już nie udawaj że taka idealna matka polka z ciebie ;)
    dzie wino sie pytam?

a gdzie tam idealna ;-)

wino czeka na wieczór :-)

Heretyczka, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sooolar- wrzuć przepis na zupę i kurczaka!!!!

Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Rano - nie ukrywam kac byl. Potem dosiadlam parowego karchera i sprzatnelam kuchnie i salon . Potem dziadki do wnuczka z tortem przyjechaly-tort bez cukru- bo nie zdrowy tylko w chuj nie da sie tego jesc. Mam tesciowa zdrowojebliwie gotujaca i efekt taki ze wszystko jest niesmaczne. Najwazniejsze ze swieczuszki zgaszone. A teraz, po obiedzie ( ugotowalam zupe cynamonowa- pikantna i kurczaka masala z ryzem i teraz leze . Dostalam swiateczna@ .
    ja zaczynam toczyć burbona znowu
    gówno robie w kuchni, wszystko ze sklepu, nie jestem pieprzonym robotem kuchennym (kiedys mi sie zdarzało)
    porządki zrobił mąż
    dzięcię już wykapane i nakarmione

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 17:29

Mega, Sabina, kkisia, Magdala, Dziobak, iwcia77, Arwena, moremi, peppapig lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Sooolar- wrzuć przepis na zupę i kurczaka!!!!
    Robisz normalny rosol plus koper wloski , doprawiasz duza ilosci przypraw : kawal cynamonu, gwiazdka anyzkowa, galka muszkatalowa, dwa gozdziki, imbr, lyzka sambalu olek ( moze byc zwykle chilii) , na koniec posiekana kolendra i szczypiorek i prazona cebula. Podane sie z ryzem. Zupa typowo azjatycka. Paste masala tez mialam gotowa wiec podsmazylam kurczaka dodalam rozrobionej z ciepla woda paste a potem cale opakowanie jagirtu i troche smietany.

Heretyczka, macduska, Sabina, kapturnica, kkisia, Magdala, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    ja zaczynam toczyć burbona znowu
    gówno robie w kuchni, wszystko ze sklepu, nie jestem pieprzonym robotem kuchennym (kiedys mi sie zdarzało)
    porządki zrobił mąż
    dzięcię już wykapane i nakarmione
    Ja ogarnialam mieszkanie z okazji soboty - nic swiatecznego nie gotuje. Tzn ugotowalam 5 jajek na twardo w lupinach cebuli co by jakis akcent swiateczny w domu byl. Jutro na sniadanie jedziemy do tesciow - z pustymi rekami bo i tak by moich swinstw nie zjedli - a chcialam zrobic sernik flei, ktory w zasadzie moglby za mazurek robic.

Dzisiaj nie pije bo wczoraj naoliwilam sie bardzo. Nawet Ci tego burbona nie zazdroszcze.

Heretyczka, kapturnica, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77, Parka, moremi, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie już czuje że czerwona juha gniecie w trzewiach....ech..

Sabina, SolarPolar, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No znalazłam właśnie, tanioszka, bede zamawiać :)
    Moje foremki pamietaja czasy szkoły sredniej XD Kurde niezniszczalne

Mega, Sabina, kkisia, Zofia8, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moje foremki pamietaja czasy szkoły sredniej XD Kurde niezniszczalne
    Dosłownie. Moje też mają ze 20 lat. Teraz sobie dokupilam, ale już widać, że te takie trwałe nie będą :-)

Mega, kapturnica, kkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    a mnie już czuje że czerwona juha gniecie w trzewiach....ech..
    Bedzie swiateczna!!! Trudno,.

Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazurki przepiękne normalnie aż mi głupio że nic nie upiekłam a Sabinki rurki to wypas...aż bym jedną schrupała ;)
    Ja po robocie ale jeszcze muszę do mamy wpaść jej coś pomóc, na razie muszę odsapnąć.

kapturnica, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dosłownie. Moje też mają ze 20 lat. Teraz sobie dokupilam, ale już widać, że te takie trwałe nie będą :-)
    Zauwazylam jak dokupilam foremki na babeczki.Moje stare sa duzo cieższe a te jakies cienizny i miekkie ,ze w rekach by zgiął

Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz mam labe i nic nie robie ;)
    spanie mnie bierze ale o tej godzinie juz nie bardzo
    bo w nocy bede lazic

Zofia8, Sabina, malgos741, Mega, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesolego Alleluja dla wszystkich Forumowiczek :-)

kkisia, Sabina, Magda*, Mega, Magdala, kapturnica, iwcia77, Aasiula, Bozia3, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    wszyskie sie nażarły i leżo
    jakie nazarły,jake leżą ;)
    wlasnie sie od garow i porządków uwolniłam :)

Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie cudne wypieki!

Tez dzis przy garach. I na wycieczce malej bylismy we wsi rodzinnej mojej mamy w Puszczy Knyszynskiej. Cudna knieja.

Zaraz bede odpoczywac. Ostatni sernik dopiekam :-)

Magda*, kkisia, Zofia8, Mega, iwcia77, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, Luna76, BISCA lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z lampka czerwonego :)

iwcia77, Aasiula, kkisia, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chata ogarnieta, corka jeszcze odkurza, ciasto upieczone, jajca zrobione, dziec przy cycu zasypia.
    A w kwestii gotowania. Ja poprosze o adres blogu kulinarnego: Jak gotowac smacznie z wyjacym niemowlakiem. Bo dzis to u nas byla masakra, Adas zmeczony i znudzony,, zwalal wszystko na podloge a ja z rekoma w kruszonce meełam przeklenstwa...
    Wesoly swiat kobity! Dla was i waszych nsjblizszych!

Mega, iwcia77, Aasiula, kkisia, Magda*, Parka, moremi, kapturnica, Heretyczka, MartaDidi, Sabina, malgos741, Bozia3, ComeToMeBaby, dorbie, Dorka.1979, gosia7122, peppapig, BISCA lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych kobitki, niech ta wiosna i jajka spełnia wszystkie marzenia :)

iwcia77, Zofia8, Aasiula, kkisia, Magda*, kapturnica, Sabina, Bozia3, ComeToMeBaby, Dorka.1979, gosia7122, peppapig, BISCA lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f4550ff6b903.jpg

Dziobak, iwcia77, mamatrojki80, kkisia, Mega, moremi, kapturnica, Heretyczka, malgos741, Dorka.1979, Luna76, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A.może raczej jajca trza poświęcić, mezowskie ;-)
    sie smiejecie - ja mojego Alojza ( zagorzaly ateista i po supernegocjacjach) rok temu zabralam na swiecenie jajek, po wyjsciu z kosciola zazartowalam, ze jak jajka jego zostaly poswiecone to teraz na bank w tym cyklu zajde w ciaze...no zaszlam :D

Aasiula, kkisia, Dziobak, Arwena, Magda*, Parka, Mega, moremi, kapturnica, Heretyczka, Sabina, malgos741, Bozia3, ComeToMeBaby, dorbie, Dorka.1979, gosia7122, peppapig, BISCA lubią tę wiadomość

‹‹ 8452 8453 8454 8455 8456 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ