35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Rano - nie ukrywam kac byl. Potem dosiadlam parowego karchera i sprzatnelam kuchnie i salon . Potem dziadki do wnuczka z tortem przyjechaly-tort bez cukru- bo nie zdrowy tylko w chuj nie da sie tego jesc. Mam tesciowa zdrowojebliwie gotujaca i efekt taki ze wszystko jest niesmaczne. Najwazniejsze ze swieczuszki zgaszone. A teraz, po obiedzie ( ugotowalam zupe cynamonowa- pikantna i kurczaka masala z ryzem i teraz leze . Dostalam swiateczna@ .
gówno robie w kuchni, wszystko ze sklepu, nie jestem pieprzonym robotem kuchennym (kiedys mi sie zdarzało)
porządki zrobił mąż
dzięcię już wykapane i nakarmione
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 17:29
Mega, Sabina, kkisia, Magdala, Dziobak, iwcia77, Arwena, moremi, peppapig lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Sooolar- wrzuć przepis na zupę i kurczaka!!!!
Heretyczka, macduska, Sabina, kapturnica, kkisia, Magdala, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:ja zaczynam toczyć burbona znowu
gówno robie w kuchni, wszystko ze sklepu, nie jestem pieprzonym robotem kuchennym (kiedys mi sie zdarzało)
porządki zrobił mąż
dzięcię już wykapane i nakarmione
Dzisiaj nie pije bo wczoraj naoliwilam sie bardzo. Nawet Ci tego burbona nie zazdroszcze.Heretyczka, kapturnica, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77, Parka, moremi, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Moje foremki pamietaja czasy szkoły sredniej
Kurde niezniszczalne
Mega, kapturnica, kkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Mazurki przepiękne normalnie aż mi głupio że nic nie upiekłam a Sabinki rurki to wypas...aż bym jedną schrupała
Ja po robocie ale jeszcze muszę do mamy wpaść jej coś pomóc, na razie muszę odsapnąć.kapturnica, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabina wrote:Dosłownie. Moje też mają ze 20 lat. Teraz sobie dokupilam, ale już widać, że te takie trwałe nie będą
Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jakie cudne wypieki!
Tez dzis przy garach. I na wycieczce malej bylismy we wsi rodzinnej mojej mamy w Puszczy Knyszynskiej. Cudna knieja.
Zaraz bede odpoczywac. Ostatni sernik dopiekamMagda*, kkisia, Zofia8, Mega, iwcia77, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, Luna76, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
U mnie chata ogarnieta, corka jeszcze odkurza, ciasto upieczone, jajca zrobione, dziec przy cycu zasypia.
A w kwestii gotowania. Ja poprosze o adres blogu kulinarnego: Jak gotowac smacznie z wyjacym niemowlakiem. Bo dzis to u nas byla masakra, Adas zmeczony i znudzony,, zwalal wszystko na podloge a ja z rekoma w kruszonce meełam przeklenstwa...
Wesoly swiat kobity! Dla was i waszych nsjblizszych!Mega, iwcia77, Aasiula, kkisia, Magda*, Parka, moremi, kapturnica, Heretyczka, MartaDidi, Sabina, malgos741, Bozia3, ComeToMeBaby, dorbie, Dorka.1979, gosia7122, peppapig, BISCA lubią tę wiadomość
-
Wesołych kobitki, niech ta wiosna i jajka spełnia wszystkie marzenia
iwcia77, Zofia8, Aasiula, kkisia, Magda*, kapturnica, Sabina, Bozia3, ComeToMeBaby, Dorka.1979, gosia7122, peppapig, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A.może raczej jajca trza poświęcić, mezowskie
Aasiula, kkisia, Dziobak, Arwena, Magda*, Parka, Mega, moremi, kapturnica, Heretyczka, Sabina, malgos741, Bozia3, ComeToMeBaby, dorbie, Dorka.1979, gosia7122, peppapig, BISCA lubią tę wiadomość