35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wacia, nie pierdziel, ze to wszystko na jedne swieta... Przyznaj, ze dorabiasz na czarno do nauczycielskiej pensji i calkiem ci to niezle wychodzi.
My umeczeni po spacerze na latarnie morska. Tu piekna pogoda, wiec troche sie nam mordki spiekly.
A teraz zamiast faszerowac jajca, to z mlodym leze. A tam, kuchnia nie zajac!Mega, kapturnica, Sabina, malgos741, kkisia, iwcia77, Aasiula, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Właśnie Sabcia, rurki...musze koniecznie zrobic....ale najpierw musze kupic te nakładki do rurek
moj małż od razu: to szukaj na allegro już
A z tym testem, cóż, moze cza było dac taki nieużywany, jakby go poświecić to moze by sie te dwie upragnione krechy pojawiły...nie pomyslałam
kapturnica, Sabina, macduska, kkisia, iwcia77, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Kurde spanie mnie zmogło...
Dziołchy chaty ogarniete ??? Żarcie porobione ??? To tera z brzuchem do góry leżec.
Ps. A ty Sabbcia sie zapylaj na wiosneSabina, Mega, macduska, kkisia, Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:U mnie pogoda przeplatana jak nie słonce to snieg i tez sobie trochu pospałam
Dziołchy chaty ogarniete ??? Żarcie porobione ??? To tera z brzuchem do góry leżec.
Ps. A ty Sabbcia sie zapylaj na wiosne
Mega ja miałam 20 rurek, ale dokupilam jeszcze 20, źeby pieczenie szybciej szłoa kupiłam na allegro off kors
Mega, macduska, kkisia, iwcia77, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:A z tym testem, cóż, moze cza było dac taki nieużywany, jakby go poświecić to moze by sie te dwie upragnione krechy pojawiły...
nie pomyslałam
Heretyczka, Mega, kapturnica, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja już u teściów, tu nie na warunków do akcji ogień
Mega ja miałam 20 rurek, ale dokupilam jeszcze 20, źeby pieczenie szybciej szłoa kupiłam na allegro off kors
Sabina, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Wacia, nie pierdziel, ze to wszystko na jedne swieta... Przyznaj, ze dorabiasz na czarno do nauczycielskiej pensji i calkiem ci to niezle wychodzi.
My umeczeni po spacerze na latarnie morska. Tu piekna pogoda, wiec troche sie nam mordki spiekly.
A teraz zamiast faszerowac jajca, to z mlodym leze. A tam, kuchnia nie zajac!
Przecież pisałam że mam dużą rodzinę. Założę się, że w poniedziałek zostaną nędzne resztki.
Że dorabiam, nie zaprzeczę ale wypiekiem mazurków jeszcze nie próbowałam.
Do przemyślenia za rok.
Wesołych Świąt dziewczyny!Heretyczka, Mega, Sabina, kkisia, Dziobak, iwcia77, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, peppapig, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Przecież pisałam że mam dużą rodzinę. Założę się, że w poniedziałek zostaną nędzne resztki.
Do przemyślenia za rok.
Wesołych Świąt dziewczyny!macduska, Mega, kkisia, Magdala, iwcia77, moremi, peppapig lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A.może raczej jajca trza poświęcić, mezowskie
Moze sam seks wystarczy, sprawdzę wieczoremSabina, malgos741, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Wacia, przy Tobie to można w poważne wypiekowe kompleksy wpaść. Dla mnie ten z kwiatkami jest boski. A poza tym zajączki z uszami wyciągniętymi do góry to przebój ☺
macduska, Mega, Sabina, kkisia, gretka, iwcia77, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Przecież pisałam że mam dużą rodzinę. Założę się, że w poniedziałek zostaną nędzne resztki.
Do przemyślenia za rok.
Wesołych Świąt dziewczyny!iwcia77, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:To samo mialam napisac! Kiedy ty masz na to czas? Pomijajac umiejetnosci. Mazurki piekne!
Mega- na jeden.
Grunt to dobra organizacja.
One wszystkie mają jednakowy spód, gniotę hurtem, potem rozwałkowuję od razu na papierze do pieczenia, każdy na osobnym, składam jeden na drugi i piekę taśmowo.
Piekarnik rozgrzany to wystarczy tylko włożyć w bl;aszki i mykj, myk do piekarnika potem wyjąć i następne ... i tak 14 razy.
W międzyczasie ze specjalnego ciasta wycinam ozdóbki i piekę na dnie piekanika na małej blaszce.
Masy tez się robią szybko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 17:22
Heretyczka, Mega, SolarPolar, Sabina, kkisia, Magdala, Dziobak, iwcia77, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rano - nie ukrywam kac byl. Potem dosiadlam parowego karchera i sprzatnelam kuchnie i salon . Potem dziadki do wnuczka z tortem przyjechaly-tort bez cukru- bo nie zdrowy tylko w chuj nie da sie tego jesc. Mam tesciowa zdrowojebliwie gotujaca i efekt taki ze wszystko jest niesmaczne. Najwazniejsze ze swieczuszki zgaszone. A teraz, po obiedzie ( ugotowalam zupe cynamonowa- pikantna i kurczaka masala z ryzem i teraz leze . Dostalam swiateczna@ .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 17:26
Heretyczka, Parka, Sabina, kapturnica, malgos741, Mega, kkisia, Zofia8, Magdala, Dziobak, iwcia77, Aasiula, Arwena, moremi, ComeToMeBaby, peppapig lubią tę wiadomość