X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia jakie rury ;)
    Kapta jeblam jak przeczytałam to z testem w święconce :/

kapturnica, kkisia, Sabina, macduska lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Spokojnych i udanych Świąt :)

Aasiula, kapturnica, kkisia, Sabina, moremi, gosia7122, macduska, malgos741, Zofia8, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia, nie pierdziel, ze to wszystko na jedne swieta... Przyznaj, ze dorabiasz na czarno do nauczycielskiej pensji i calkiem ci to niezle wychodzi. ;-)
    My umeczeni po spacerze na latarnie morska. Tu piekna pogoda, wiec troche sie nam mordki spiekly.
    A teraz zamiast faszerowac jajca, to z mlodym leze. A tam, kuchnia nie zajac!

Mega, kapturnica, Sabina, malgos741, kkisia, iwcia77, Aasiula, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Sabcia, rurki...musze koniecznie zrobic....ale najpierw musze kupic te nakładki do rurek ;) moj małż od razu: to szukaj na allegro już :)

A z tym testem, cóż, moze cza było dac taki nieużywany, jakby go poświecić to moze by sie te dwie upragnione krechy pojawiły...;) nie pomyslałam ;)

kapturnica, Sabina, macduska, kkisia, iwcia77, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde spanie mnie zmogło...

Dziobak, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Kurde spanie mnie zmogło...
    U mnie pogoda przeplatana jak nie słonce to snieg i tez sobie trochu pospałam 8)
    Dziołchy chaty ogarniete ??? Żarcie porobione ??? To tera z brzuchem do góry leżec.
    Ps. A ty Sabbcia sie zapylaj na wiosne 8)

Sabina, Mega, macduska, kkisia, Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuuuurcze jak tu światecznie nudno.....

Sabina, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    U mnie pogoda przeplatana jak nie słonce to snieg i tez sobie trochu pospałam 8)
    Dziołchy chaty ogarniete ??? Żarcie porobione ??? To tera z brzuchem do góry leżec.
    Ps. A ty Sabbcia sie zapylaj na wiosne 8)
    Ja już u teściów, tu nie na warunków do akcji ogień ;-)
    Mega ja miałam 20 rurek, ale dokupilam jeszcze 20, źeby pieczenie szybciej szło :-) a kupiłam na allegro off kors :-)

Mega, macduska, kkisia, iwcia77, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A z tym testem, cóż, moze cza było dac taki nieużywany, jakby go poświecić to moze by sie te dwie upragnione krechy pojawiły...;) nie pomyslałam ;)
    A.może raczej jajca trza poświęcić, mezowskie ;-)

Heretyczka, Mega, kapturnica, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja już u teściów, tu nie na warunków do akcji ogień ;-)
    Mega ja miałam 20 rurek, ale dokupilam jeszcze 20, źeby pieczenie szybciej szło :-) a kupiłam na allegro off kors :-)
    No znalazłam właśnie, tanioszka, bede zamawiać :)

Sabina, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Wacia, nie pierdziel, ze to wszystko na jedne swieta... Przyznaj, ze dorabiasz na czarno do nauczycielskiej pensji i calkiem ci to niezle wychodzi. ;-)
    My umeczeni po spacerze na latarnie morska. Tu piekna pogoda, wiec troche sie nam mordki spiekly.
    A teraz zamiast faszerowac jajca, to z mlodym leze. A tam, kuchnia nie zajac!

Przecież pisałam że mam dużą rodzinę. Założę się, że w poniedziałek zostaną nędzne resztki. :-)
    Że dorabiam, nie zaprzeczę ale wypiekiem mazurków jeszcze nie próbowałam.
    Do przemyślenia za rok. :-)

Wesołych Świąt dziewczyny!

Heretyczka, Mega, Sabina, kkisia, Dziobak, iwcia77, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, peppapig, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszyskie sie nażarły i leżo

Mega, Sabina, kkisia, Magdala, Dziobak, iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Przecież pisałam że mam dużą rodzinę. Założę się, że w poniedziałek zostaną nędzne resztki. :-)

Wesołych dla Waci i Wacików :)

macduska, Mega, kkisia, Magdala, iwcia77, moremi, peppapig lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A.może raczej jajca trza poświęcić, mezowskie ;-)
    No popatrz, o tym tez nie pomyslałam ;)

Moze sam seks wystarczy, sprawdzę wieczorem ;)

Sabina, malgos741, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • SolarPolar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Wacia, przy Tobie to można w poważne wypiekowe kompleksy wpaść. Dla mnie ten z kwiatkami jest boski. A poza tym zajączki z uszami wyciągniętymi do góry to przebój ☺
    To samo mialam napisac! Kiedy ty masz na to czas? Pomijajac umiejetnosci. Mazurki piekne!

macduska, Mega, Sabina, kkisia, gretka, iwcia77, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No znalazłam właśnie, tanioszka, bede zamawiać :)

Hmmmm, moze i ja się porwę?

Mega, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

Przy takiej ilości, spytam na ile piekarników pieczesz? ;)

iwcia77, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    To samo mialam napisac! Kiedy ty masz na to czas? Pomijajac umiejetnosci. Mazurki piekne!
    Zrobiłam je wszystkie w jeden dzień. Wczoraj.

Mega- na jeden. :-)

Grunt to dobra organizacja.
    One wszystkie mają jednakowy spód, gniotę hurtem, potem rozwałkowuję od razu na papierze do pieczenia, każdy na osobnym, składam jeden na drugi i piekę taśmowo.
    Piekarnik rozgrzany to wystarczy tylko włożyć w bl;aszki i mykj, myk do piekarnika potem wyjąć i następne ... i tak 14 razy. ;-)
    W międzyczasie ze specjalnego ciasta wycinam ozdóbki i piekę na dnie piekanika na małej blaszce.

Masy tez się robią szybko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 17:22

Heretyczka, Mega, SolarPolar, Sabina, kkisia, Magdala, Dziobak, iwcia77, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Zrobiłam je wszystkie w jeden dzień. Wczoraj.
    już nie udawaj że taka idealna matka polka z ciebie ;)
    dzie wino sie pytam?

Mega, Sabina, kkisia, Dziobak, iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rano - nie ukrywam kac byl. Potem dosiadlam parowego karchera i sprzatnelam kuchnie i salon . Potem dziadki do wnuczka z tortem przyjechaly-tort bez cukru- bo nie zdrowy tylko w chuj nie da sie tego jesc. Mam tesciowa zdrowojebliwie gotujaca i efekt taki ze wszystko jest niesmaczne. Najwazniejsze ze swieczuszki zgaszone. A teraz, po obiedzie ( ugotowalam zupe cynamonowa- pikantna i kurczaka masala z ryzem i teraz leze . Dostalam swiateczna@ .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 17:26

Heretyczka, Parka, Sabina, kapturnica, malgos741, Mega, kkisia, Zofia8, Magdala, Dziobak, iwcia77, Aasiula, Arwena, moremi, ComeToMeBaby, peppapig lubią tę wiadomość

‹‹ 8451 8452 8453 8454 8455 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ