35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, czy się rozpogodzi?
Iwcia, ale cudny śmieszek z Ivo
U mnie @ ma szanse rozkręcić sie w ciągu dnia. Na razie mini plamienie tylko na papierze (upss sorry za szczegóły ), ale juz bez złudzeń.
Do Świeconki jaja ugotowane, zaraz dzieci będą miały zabawę z malowaniem - mój syn co roku maluje dość ekscentrycznie co wzbudza lekkie niezadowolenie dziadków no ale wnuka kocha się bezwarunkowo, czyż nie?Sabina, Dziobak, iwcia77, moremi, kkisia, Mega, Aasiula, malgos741, Magdala lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:witaj w klubie -cukiernicowych lewusow
ciesze sie, ze nie jestem sama- trzeba utworzyc jakas grupe wsparcia
oj, koniecznie Iwcia! Musimy znaleźć jakiś temat okupujący forumBo od pewnego czasu tylko pieczenie i gotowanie. W kompleksy można popaść
kkisia, moremi, Mega, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
cytuje wrzesniowke ..Wysłany: 3 kwietnia, 23:50 Cytuj | Lubię (1) | Zgłoś
U mnie zawsze cała rodzina idzie z koszyczkiem, więc w tej chwili jest to mąż, ja no i nasza mała dziewczynka. Pod serwetkę koszyka, tak symbolicznie, włożyłam pozytywny test ciążowy
moremi, Sabina, Parka, Mega, kkisia, iwcia77, Aasiula, Dziobak, gosia7122, SolarPolar, dorbie, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:
kapturnica, Parka, Mega, kkisia, iwcia77, Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość
-
Kapta, jej się ciąża na mózg rzuciła
W listopadowkach wczesniej dziewczyna kminiła jak powiadomić rodzinę o ciąży. Zastanawiała się, czy zapakować każdemu w kopertę zdjęcie usg, czy w pudełeczko test ciążowy.
Mnie zastanawia skąd one takie pomysly biorą. Jakby mi bratowa dała cos takiego, to bym jej chyba do gardła wcisnęła taki test. Moje siki, to moje siki
Luna, nie zakładaj najgorszego. Pewnie problem jest banalny i dopóki nie masz diagnozy nie ma co się załamywaćkapturnica, Parka, Sabina, Mega, kkisia, Zofia8, iwcia77, Aasiula, Dziobak, gosia7122, Magdala, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Kapta, jej się ciąża na mózg rzuciła
W listopadowkach wczesniej dziewczyna kminiła jak powiadomić rodzinę o ciąży. Zastanawiała się, czy zapakować każdemu w kopertę zdjęcie usg, czy w pudełeczko test ciążowy.
Mnie zastanawia skąd one takie pomysly biorą. Jakby mi bratowa dała cos takiego, to bym jej chyba do gardła wcisnęła taki test. Moje siki, to moje siki
Luna, nie zakładaj najgorszego. Pewnie problem jest banalny i dopóki nie masz diagnozy nie ma co się załamywaćSabina, Parka, moremi, kkisia, Zofia8, ComeToMeBaby, Aasiula, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje mazurki - zdjęcia niestety nie są artystyczne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 22:54
kapturnica, Parka, Sabina, mamatrojki80, moremi, Mega, kkisia, Niuta, iwcia77, ComeToMeBaby, Magda*, Aasiula, Dziobak, gosia7122, SolarPolar, malgos741, Zofia8, Magdala, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChciałam się Wam pochwalić
Co prawda zaraz Wacia wstawi swoje wypieki, więc moje wypadną blado, ale choć chwilę
No i w pizdu, Wacia była pierwsza
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f4d5ff7c930.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/466b9083db6a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 12:06
kapturnica, macduska, Parka, moremi, Mega, kkisia, Niuta, iwcia77, ComeToMeBaby, Magda*, Aasiula, Dziobak, gosia7122, SolarPolar, malgos741, Zofia8, Magdala, Natka_79, dorbie, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny