X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfi jak Ida?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, czy się rozpogodzi?

Iwcia, ale cudny śmieszek z Ivo :)

U mnie @ ma szanse rozkręcić sie w ciągu dnia. Na razie mini plamienie tylko na papierze (upss sorry za szczegóły ), ale juz bez złudzeń.

Do Świeconki jaja ugotowane, zaraz dzieci będą miały zabawę z malowaniem - mój syn co roku maluje dość ekscentrycznie co wzbudza lekkie niezadowolenie dziadków no ale wnuka kocha się bezwarunkowo, czyż nie?

Sabina, Dziobak, iwcia77, moremi, kkisia, Mega, Aasiula, malgos741, Magdala lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    A my u teściów :-)

iwcia77, macduska, Parka, Sabina, kkisia, Mega, Zofia8, Aasiula, gosia7122, malgos741, Magdala lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry zimno ,wieje ,6 stp.Przyjechal moj wnuczek :-)milego dnia

iwcia77, macduska, Parka, Sabina, kkisia, moremi, Mega, Aasiula, gosia7122, Magdala lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia udal Ci sie synus :-)

iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Iwcia udal Ci sie synus :-)
    dzieki :) a widzialas jaki szelmowski usmiech z gestem "a figa z makiem" :D ?

Sabina, kkisia, kapturnica, moremi, Mega, Aasiula, gosia7122, Magdala, anna maria lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    witaj w klubie -cukiernicowych lewusow :) ciesze sie, ze nie jestem sama- trzeba utworzyc jakas grupe wsparcia :D

oj, koniecznie Iwcia! Musimy znaleźć jakiś temat okupujący forum ;-) Bo od pewnego czasu tylko pieczenie i gotowanie. W kompleksy można popaść;-)

kkisia, moremi, Mega, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i po nadziejach...

Zaczęłam plamić i mam bóle miesiączkowe. Chyba rzeczywiście mamy z mężem grubszy problem - immunologiczny czy gorzej - genetyczny :-( co już zupełnie wyklucza ciążę.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam robaczki?? Miałam isc z koszykiem to sie nachodzilam Mam dzis tak silne mdłości ,że jakas makabra :(

Sabina, Parka, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cytuje wrzesniowke ..Wysłany: 3 kwietnia, 23:50 Cytuj | Lubię (1) | Zgłoś
    U mnie zawsze cała rodzina idzie z koszyczkiem, więc w tej chwili jest to mąż, ja no i nasza mała dziewczynka. Pod serwetkę koszyka, tak symbolicznie, włożyłam pozytywny test ciążowy :P
    wtf026.gif

moremi, Sabina, Parka, Mega, kkisia, iwcia77, Aasiula, Dziobak, gosia7122, SolarPolar, dorbie, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    cytuje wrzesniowke ..Wysłany: 3 kwietnia, 23:50 Cytuj | Lubię (1) | Zgłoś
    U mnie zawsze cała rodzina idzie z koszyczkiem, więc w tej chwili jest to mąż, ja no i nasza mała dziewczynka. Pod serwetkę koszyka, tak symbolicznie, włożyłam pozytywny test ciążowy :P
    wtf026.gif
    Rozjebałaś mnie :D

kapturnica, Parka, Mega, kkisia, iwcia77, Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, jej się ciąża na mózg rzuciła :-D
    W listopadowkach wczesniej dziewczyna kminiła jak powiadomić rodzinę o ciąży. Zastanawiała się, czy zapakować każdemu w kopertę zdjęcie usg, czy w pudełeczko test ciążowy.
    Mnie zastanawia skąd one takie pomysly biorą. Jakby mi bratowa dała cos takiego, to bym jej chyba do gardła wcisnęła taki test. Moje siki, to moje siki ;-)

Luna, nie zakładaj najgorszego. Pewnie problem jest banalny i dopóki nie masz diagnozy nie ma co się załamywać :-)

kapturnica, Parka, Sabina, Mega, kkisia, Zofia8, iwcia77, Aasiula, Dziobak, gosia7122, Magdala, dorbie lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Kapta, jej się ciąża na mózg rzuciła :-D
    W listopadowkach wczesniej dziewczyna kminiła jak powiadomić rodzinę o ciąży. Zastanawiała się, czy zapakować każdemu w kopertę zdjęcie usg, czy w pudełeczko test ciążowy.
    Mnie zastanawia skąd one takie pomysly biorą. Jakby mi bratowa dała cos takiego, to bym jej chyba do gardła wcisnęła taki test. Moje siki, to moje siki ;-)

Luna, nie zakładaj najgorszego. Pewnie problem jest banalny i dopóki nie masz diagnozy nie ma co się załamywać :-)
    Juz mnie kurwa nic nie zdziwi ..Naprawde XD

Sabina, Parka, moremi, kkisia, Zofia8, ComeToMeBaby, Aasiula, Magdala lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Lunka, ale dlaczego taką drastyczną diagnozę sama sobie stawiasz?

Sabina, macduska, moremi, kkisia, Aasiula, Magdala lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna spokojnie, najpierw niech Cię zdiagnozują, dopiero wtedy będziesz wiedzieć na czym stoisz. Dasz radę, zobaczysz!

macduska, Parka, kkisia, Aasiula, Magdala lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje mazurki - zdjęcia niestety nie są artystyczne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 22:54

kapturnica, Parka, Sabina, mamatrojki80, moremi, Mega, kkisia, Niuta, iwcia77, ComeToMeBaby, Magda*, Aasiula, Dziobak, gosia7122, SolarPolar, malgos741, Zofia8, Magdala, Natka_79 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam się Wam pochwalić :) Co prawda zaraz Wacia wstawi swoje wypieki, więc moje wypadną blado, ale choć chwilę ;)
    No i w pizdu, Wacia była pierwsza :(
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f4d5ff7c930.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/466b9083db6a.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 12:06

kapturnica, macduska, Parka, moremi, Mega, kkisia, Niuta, iwcia77, ComeToMeBaby, Magda*, Aasiula, Dziobak, gosia7122, SolarPolar, malgos741, Zofia8, Magdala, Natka_79, dorbie, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pieknie zdjecia smacznych ciachow dziewczynki :)

Sabina, macduska, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, świetne wypieki. Nie wygłup[iaj się. ;-)
    A już rurki to dla mnie za wysoki lewel stanowczo.

Sabina, kapturnica, moremi, Mega, kkisia, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacisławo zaszalałaś!
    W przyszłym roku szykuj dodatkowe krzesła przy stole, bedę tam!

macduska, kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 8449 8450 8451 8452 8453 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ