35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:po kukurydzy?
Aasiula, Dziobak, Sabina, kapturnica, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Parka wrote:U mnie ovu przesunęło termin owu o 1 dzień do przodu zupełnie bez sensu zatem owu była dzień wcześniej niż na wykresie widać ale o tak za wcześnie u mnie na takie bóle przed @ czuje się jakbym juz miala @
malgos741 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:hmmm.... co ty będziesz jadła w ciąży jak ty już teraz masz takie zachcianki
ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyCometa no no no
Moje nie wyszly takie fajne bo nie chcialo mi sie dekorowac
zrobilam dzis sernik , 2 mazurki , 2 babki i 2 rodzaje mufinek
mam dosc
Chlop test zakupil , jak mnie do rana nie zaleje to se sikne dla spokojuComeToMeBaby, Aasiula, Magdala, malgos741, Parka, kapturnica, Sabina, BISCA, macduska, Arwena, moremi, iwcia77, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
kkisia- to życzę, żeby cię nie zalało ani dzisiaj ani jutro, ani nawet na święta, ani tym bardziej w Lany Poniedziałek. I żebyś w związku z tym testowała i zdała egzamin na +
Może będzie prezent na Święta
malgos741, Parka, Aasiula, Zofia8, kkisia, Sabina, macduska, Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny chciałam Wam wszystkim życzyć spokojnych świąt, każdej z osobna spełnienia marzeń tych małych i dużych. Oczywiście nie tylko w święta, dobrego każdego dnia
malgos741, Parka, Aasiula, ComeToMeBaby, Zofia8, kkisia, Magda*, kapturnica, Sabina, macduska, Arwena, moremi, iwcia77, Mega, gosia7122, dorbie lubią tę wiadomość
-
idę sprzątać...
miałam zamiar się pobawic jeszcze dzisiaj masą solną ale to sobie zostawię na jutro, bo potem trzeba pilnować piekarnika dość długo, a ja chyba padnę. dziś zrobię sobie jeszcze włosy i tyle.malgos741, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Kkisia, to trzymam za plusa. Szkoda ze Twojego wykresu nie widać ...
Bo go nie prowadzilam w tym cyklu
bo 19 marca mialam isc na laparo
Raczej w cuda nie wierze , ze jakis superspermiszon pokonal moje niedrozne jajowody
Chyba ze polip blokowal
Ale i tak sobie sikne
A wykres pusty juz wam udostepniamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 22:27
Aasiula, malgos741, Parka, Sabina, Arwena, moremi, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobranoc dziewczynki jutro rano do roboty aż do 17tej..
Aasiula, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017