35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyI obiecane mazurki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a794b32fd6f5.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe0e4c368db8.jpg
anna maria, Bozia3, macduska, Mala79, Sabina, Magdala, kkisia, Iwone, Aasiula, Mega, ComeToMeBaby, Arwena, Dorka.1979, iwcia77, kapturnica, Zofia8, Parka, slash, gosia7122, malgos741, SolarPolar, Luna76, peppapig, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWspanialych, cieplych i rodzinnych Swiat Wielkanocnych oraz mokrego dyngusa zycze Wam wszystkim
Iwone, Aasiula, Mega, ComeToMeBaby, Arwena, kkisia, Dorka.1979, iwcia77, Sabina, kapturnica, macduska, Zofia8, Parka, slash, gosia7122, malgos741, peppapig, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Wam,
aby nastrój tych Świąt
przybranych wiosenną radością i beztroską
utrwalił się w Waszych sercach na długi, długi czas
i pozostał z Wami także w poświątecznej codzienności.
Aasiula, Mega, ComeToMeBaby, Arwena, kkisia, Dorka.1979, iwcia77, Sabina, kapturnica, macduska, Zofia8, Parka, slash, gosia7122, malgos741, peppapig, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:wielkanocna Agniesyki Maciąg? przecie to buddystka!
Buddystka, ktora Wielkanoc swietuje hehe. Dwa w jednym.Mega, kkisia, Dorka.1979, Sabina, kapturnica, macduska, malgos741, Dziobak, moremi, peppapig lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyWesołych Świąt!
Moja córka zrobiła nam pobudke o 6.20spojrzała zaspanym okiem w okno i krzyknęła- jest dzień! Czas wstawać! Musze obudzić dziadka Wladka!
Miłego dnia wszystkim)
kapturnica, macduska, Zofia8, Iwone, Parka, slash, gosia7122, malgos741, Dziobak, Aasiula, Mega, moremi, Arwena, kkisia, Magdala, peppapig, Dorka.1979, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
Wesołego wszystkim !!!! U mnie szaro ale humor dopisuje.
Mała od wczoraj kilka razy dała znać o swojej obecności.A do tej pory tylko raz na dwa , trzy dni.Nie ma lepszego prezentu na świąteczny czas dla mnie.
Sabbcia Twoja córcia jest bosskadorbie, macduska, Zofia8, Iwone, Sabina, Parka, slash, malgos741, Dziobak, Aasiula, Mega, kkisia, ComeToMeBaby, Magdala, peppapig, Dorka.1979, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I ode mnie Wesołych Świąt! Piękne słońce u nas, a najlepszym prezentem jest 19 stopni w prognozie pogody na przyszły tydzień!
kapturnica, Sabina, Parka, slash, Simba, macduska, gosia7122, malgos741, Dziobak, Aasiula, Mega, iwcia77, Zofia8, Arwena, kkisia, MartaDidi, Magdala, Dorka.1979, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość