35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Śniadanie zaliczone, stukanie jajkami tez - wygrałam! Miałam jakieś pancerne jajko
mam nadzieje ze moje takie sie nie zrobiły na starość
Teraz kawa i ciasto
Udanego świętowaniaSabina, Zofia8, kapturnica, Aasiula, gosia7122, malgos741, slash, Arwena, Parka, kkisia, macduska, ComeToMeBaby, Magdala, Dorka.1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Śniadanie zaliczone, stukanie jajkami tez - wygrałam! Miałam jakieś pancerne jajko
mam nadzieje ze moje takie sie nie zrobiły na starość
Teraz kawa i ciasto
Udanego świętowaniaSabina, Aasiula, malgos741, Mega, Parka, kkisia, macduska, Magdala, Dorka.1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też po śniadaniu a teraz ciasto z kawusia.
Sabina, Arwena, kkisia, Dorka.1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Parka wrote:Właśnie Lunka, ale dlaczego taką drastyczną diagnozę sama sobie stawiasz?
Parka, byliśmy z mężem w klinice, lekarz powiedział, że nie widzi nic do czego mógłby siąę przyczepić - wyniki super i moje i męża, więc trzeba zbadać się immunologicznie i genetycznie. Wcześniej się nad tym nie zastanawiałam, ale jak 2 lata temu poroniłam to jeden z lekarzy podsunął taką myśl - ja oczywiście to zignorowałam, no bo to przecież akurat nam nie mogło się przytrafić! - pomyślałam wtedy.
... a tak w sumie to witajcie świątecznie
wkurw przeszedł
nadal plamię - pojutrze @Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2015, 18:20
malgos741, macduska, Dorka.1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Udało mi się na chwilę wyrwać od świątecznego stołu w zacisze i poczytać ostatnie wpisy.
Miłego świętowania dziewczyny! Spełnienia świątecznych życzeń i pragnień.kapturnica, Sabina, Mega, Aasiula, Dorka.1979, gosia7122, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Widać że wszystkie siedzą przy stole i jedzą bo prawie cisza na forum.
Sabina, Mega, Aasiula, Dorka.1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnykapturnica wrote:Pojadły i popiły już ??? To pisac co jadły
Zupa z ananasem, karkówka+kluski śląskie z sosem pieczarkowym +surówka, naleśniki ze szpinakiem serem pleśniowym i orzechami, sałatkę gyros, schab z sosem chrzanowym, jkajka w sosie tatarskim, sałatkę z brokułów,
i mazurki.... więcej nie pmiętam.Sabina, Mega, malgos741, Aasiula, Zofia8, kapturnica, Dorka.1979, gosia7122, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
U mnie schab pieczony, pierś z indyka, karczek, sałatka jarzynowa, śledzie, jajka, sernik, mazurek, babka....
Ale mnie gardło boli...Sabina, kapturnica, Dorka.1979, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Zupa z ananasem, karkówka+kluski śląskie z sosem pieczarkowym +surówka, naleśniki ze szpinakiem serem pleśniowym i orzechami, sałatkę gyros, schab z sosem chrzanowym, jkajka w sosie tatarskim, sałatkę z brokułów,
i mazurki.... więcej nie pmiętam.korale ślinowe mi sie zrobiły
Sabina, Dorka.1979, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
O maj gad ale wy dużo jecie
Ja na śniadanie jajka w majonezie i rybkę, sernik z kawusią a na obiad ziemiaki z kurczakiem pieczonym z mizerią.. I już jestem pełna ;Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2015, 19:31
Aasiula, Sabina, kapturnica, Mega, Dorka.1979, gosia7122, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Ha, a ja to mam udane swieta! Chlop jako Zajaczek przyjechal dzis z Pl z fura zarcia. Trzy dni bym robila, a i tak bym nie narobila tego co mam w lodowie. Lov yt normalnie.
Adas dostal ful zabawek, pol dnia sie bawilismy nimi ( m in piaskownice do ogrodu, na razie wypelniona jest pileczkami jako chinski basen i sporo zabawek do manipulowania). Tera usypiam dziecia i ide szamac dalej to czego nir zrobilam
Milego obzarstwa panieneczki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2015, 19:39
mamatrojki80, Sabina, Mega, Dorka.1979, Aasiula, gosia7122, kkisia, malgos741, moremi, iwcia77, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZerkam do Was
Inesko ją też pamiętam o Was i wirtualnie sił życzęNie poddawaj się
My za wiele nie zjedli ale jutro też jest dzieñNa śniadanie pyszna sałatka,chrzan z przetartym jajkiem mmm, świecona kiełbasa i swojska szynka. Za to na obiad tylko roladki schabowe. Może by na wieczór sernika zjadł i makowca. Z kawką by nie zasnąć i film jaki obejrzeć.
Sabina, Mega, Dorka.1979, gosia7122, Aasiula, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny