WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    U nas stukanie jajkiem wygrał mój mąż ;-) pancerne jajo ;-)
    Moje przetrwalo 5 stukań hehee .Kurde szkoda zjeść go bedzie 8)
    U mnie w 1szy dzien swiat nie gotujemy nigdy obiadów bo w koncu naszykowane jest i tak dosc.Wiec je sie salatki , zimne miesa, wedliny i ciasta of kurs do dobrej kawki i herbatki.No i oczywiscie najlepszy na swiecie zur na swieconce (kiszony wlasnorecznie ) 8)
    A ja dzis tak ostrozniez jedzonkiem i na spokojnie Bez przeżarcia , bo jutro znow w gosci idziemy i tam beda namawiac ,że dla dzieciora trza jesc ehhh to wole dzis odpuscic XD

Sabina, Mega, Dorka.1979, Aasiula, kkisia, Arwena, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    U nas stukanie jajkiem wygrał mój mąż ;-) pancerne jajo ;-)
    Sabbcia a Ty jak juz po ovulejszyn żeś jest ???

Sabina, promoszka, Aasiula, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wieczór dobry
    Nie byłam w stanie zajrzeć do Was przez dwa dni i nie cofnę się brak czasu. Pochłonęły mnie spokój, gotowanie i serial Wikingowie ;)
    Mam nadzieję że miło spędzacie świąteczny czas.
    Marcel dziś odkrył że z plecków można przekręcić się na brzuszek i odwrotnie. Straszną ma z tego radochę ( i ja też )
    Ściskam Was wirtualnie i wracam do lenistwa i wikingów :)

Dziobak, Sabina, Heretyczka, Mega, kapturnica, Dorka.1979, gosia7122, Aasiula, peppapig, kkisia, Arwena, malgos741, moremi, iwcia77, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Sabbcia a Ty jak juz po ovulejszyn żeś jest ???
    Tak sądzę ;)
    Test owu dziś ledwo widoczny, jajniki już nie bolą i śluz się skończył ;) Więęęęęc, chyba po zawodach ;)
    Co będzie okaże się za 2 tygodnie ;)

kapturnica, Mega, Zofia8, Dorka.1979, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, Arwena, malgos741, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moje przetrwalo 5 stukań hehee .Kurde szkoda zjeść go bedzie 8)
    U mnie w 1szy dzien swiat nie gotujemy nigdy obiadów bo w koncu naszykowane jest i tak dosc.Wiec je sie salatki , zimne miesa, wedliny i ciasta of kurs do dobrej kawki i herbatki.No i oczywiscie najlepszy na swiecie zur na swieconce (kiszony wlasnorecznie ) 8)
    A ja dzis tak ostrozniez jedzonkiem i na spokojnie Bez przeżarcia , bo jutro znow w gosci idziemy i tam beda namawiac ,że dla dzieciora trza jesc ehhh to wole dzis odpuscic XD
    My też nigdy w I dzień nie gotujemy :)
    Za to ja dziś pojadłam, trochę z ciastami zaszalałam ;), święconke na żuru zjadłam dopiero w domu - pokaźna dawka chrzanu pomogła strawić wszystko :)

Jak ja się cieszę, że dziś będę spać we własnym łóżku :) To jest minus świetnego materaca- wszędzie nam teraz źle i niewygodnie, tylko we własnej sypialni się wysypiamy :)

kapturnica, Mega, Dorka.1979, Aasiula, kkisia, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Tak sądzę ;)
    Test owu dziś ledwo widoczny, jajniki już nie bolą i śluz się skończył ;) Więęęęęc, chyba po zawodach ;)
    No to kciuki w ruch 8)

Mega, Sabina, Dorka.1979, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiulawidze ,że Ty tez juz raczej mozesz zacząć odliczanie..Idziecie z Sabbb podobnie 8)

Sabina, Dorka.1979, Aasiula, kkisia, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Tak sądzę ;)
    Tez czekam na efekty ;) wprawdzie teraz sie nie staram (nie mierze temperatury ;) ), umysł wyczyszczony, wywietrzony.... Zobaczymy ;) ale moze jeszcze dzisiaj powtórzymy....

kapturnica, Sabina, Parka, Zofia8, Dorka.1979, Aasiula, kkisia, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Aasiulawidze ,że Ty tez juz raczej mozesz zacząć odliczanie..Idziecie z Sabbb podobnie 8)
    Może zmiana otoczenia zrobi co trzeba ;-) Asiula trzymam kciuki za wyjazdowe staranka <3

kapturnica, Dorka.1979, Mega, Aasiula, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Wieczór dobry
    Nie byłam w stanie zajrzeć do Was przez dwa dni i nie cofnę się brak czasu. Pochłonęły mnie spokój, gotowanie i serial Wikingowie ;)
    Mam nadzieję że miło spędzacie świąteczny czas.
    Marcel dziś odkrył że z plecków można przekręcić się na brzuszek i odwrotnie. Straszną ma z tego radochę ( i ja też )
    Ściskam Was wirtualnie i wracam do lenistwa i wikingów :)
    Ania super się Wam Marcel rozwija :-)
    Ja też chcę poleniuchowac, ale dzieć jeszcze nie śpi ;-) oglądamy Misia Uszatka ;-)

Dorka.1979, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kumpela z klasy przysłała zdjęcie córeczki ... 3 - dniowej. Nawet nie wiedziałam że była w ciąży. To jej piąte dziecko.
    Ale mnie zabolało, ja pierdolę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Kumpela z klasy przysłała zdjęcie córeczki ... 3 - dniowej. Nawet nie wiedziałam że była w ciąży. To jej piąte dziecko.
    Ale mnie zabolało, ja pierdolę.
    Parka i Ty się doczekasz <3

Dorka.1979, Mega, Parka, Aasiula, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Parka i Ty się doczekasz <3
    W ciągu tego roku to trzecia dziewczyna z mojego bliskiego otoczenia w moim wieku co urodziła. Wpadają czy planują?

Sabina, kkisia, Arwena, malgos741 lubią tę wiadomość

• Dorka.1979 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już dawno nie udało mi się tak szybko Was nadrobić. Za wiele dziś nie zjadłam tylko 2 jajka, żurek, sernik i dwa mielone kotlety

Parka, MartaDidi, Sabina, gosia7122, Aasiula, Mega, Dziobak, kkisia, Arwena, malgos741, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

kjmnkrhmrqvl3kew.pnghttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
  • Parka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabciu, życzę Ci aby właśnie następowało połączenie Twojej komórki z plemniorem :)

Sabina, Aasiula, Mega, Dorka.1979, kkisia, Arwena, Simba, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Sabciu, życzę Ci aby właśnie następowało połączenie Twojej komórki z plemniorem :)
    Byłoby fajnie :) I dziękuje Ci za te słowa :)
    Ale jestem realistką, nie mam już 19 lat. Są szanse, ale czy się uda, to się okaże :) Zwłaszcza, że nie mam żadnego wspomagania, ani lutki ani dupka.

MartaDidi, Mega, Parka, Aasiula, Dorka.1979, kkisia, Simba, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej Nocy Dziewczyny... Ja głodna jak diabli, liczyłam na drapane a rodzice wyjechali w ostatniej chwili... Bilismy sie o chleb z twarogiem...wygral najwiekszy czyli moj R.jest ciężko....ale znalazlam troche mleka w proszku- poudaje ze to biala kielbasa...

Sabina, Aasiula, Mega, Dziobak, Parka, mamatrojki80, ComeToMeBaby, Dorka.1979, kkisia, peppapig, Arwena, Simba, malgos741, moremi, iwcia77, Bozia3, SolarPolar lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Dobrej Nocy Dziewczyny... Ja głodna jak diabli, liczyłam na drapane a rodzice wyjechali w ostatniej chwili... Bilismy sie o chleb z twarogiem...wygral najwiekszy czyli moj R.jest ciężko....ale znalazlam troche mleka w proszku- poudaje ze to biala kielbasa...
    Jutro już jakieś sklepy będą otwarte ;-) a Ty przynajmniej nie musisz się bać, że przytyjesz w święta :-)

MartaDidi, Aasiula, Parka, ComeToMeBaby, Dorka.1979, kkisia, Arwena, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta :-*

MartaDidi, Aasiula, Dorka.1979, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już w łóżku. Powiem wam, że nie pamiętam równie udanych świąt. Wszystko na czas i ze spokojem przygotowane, posprzatane bez nerwówy, bez stresu. Miło spędzony czas z rodziną ( razem z nami 14 osób)
    Można? Można.

Aasiula, MartaDidi, Dorka.1979, kkisia, kapturnica, Arwena, Parka, Mega, Simba, malgos741, Sabina, moremi, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

‹‹ 8456 8457 8458 8459 8460 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ