35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:U nas stukanie jajkiem wygrał mój mąż
pancerne jajo
U mnie w 1szy dzien swiat nie gotujemy nigdy obiadów bo w koncu naszykowane jest i tak dosc.Wiec je sie salatki , zimne miesa, wedliny i ciasta of kurs do dobrej kawki i herbatki.No i oczywiscie najlepszy na swiecie zur na swieconce (kiszony wlasnorecznie )
A ja dzis tak ostrozniez jedzonkiem i na spokojnie Bez przeżarcia , bo jutro znow w gosci idziemy i tam beda namawiac ,że dla dzieciora trza jesc ehhh to wole dzis odpuscicSabina, Mega, Dorka.1979, Aasiula, kkisia, Arwena, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wieczór dobry
Nie byłam w stanie zajrzeć do Was przez dwa dni i nie cofnę się brak czasu. Pochłonęły mnie spokój, gotowanie i serial Wikingowie
Mam nadzieję że miło spędzacie świąteczny czas.
Marcel dziś odkrył że z plecków można przekręcić się na brzuszek i odwrotnie. Straszną ma z tego radochę ( i ja też )
Ściskam Was wirtualnie i wracam do lenistwa i wikingówDziobak, Sabina, Heretyczka, Mega, kapturnica, Dorka.1979, gosia7122, Aasiula, peppapig, kkisia, Arwena, malgos741, moremi, iwcia77, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Sabbcia a Ty jak juz po ovulejszyn żeś jest ???
Test owu dziś ledwo widoczny, jajniki już nie bolą i śluz się skończyłWięęęęęc, chyba po zawodach
Co będzie okaże się za 2 tygodniekapturnica, Mega, Zofia8, Dorka.1979, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, Arwena, malgos741, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Moje przetrwalo 5 stukań hehee .Kurde szkoda zjeść go bedzie
U mnie w 1szy dzien swiat nie gotujemy nigdy obiadów bo w koncu naszykowane jest i tak dosc.Wiec je sie salatki , zimne miesa, wedliny i ciasta of kurs do dobrej kawki i herbatki.No i oczywiscie najlepszy na swiecie zur na swieconce (kiszony wlasnorecznie )
A ja dzis tak ostrozniez jedzonkiem i na spokojnie Bez przeżarcia , bo jutro znow w gosci idziemy i tam beda namawiac ,że dla dzieciora trza jesc ehhh to wole dzis odpuscic
Za to ja dziś pojadłam, trochę z ciastami zaszalałam, święconke na żuru zjadłam dopiero w domu - pokaźna dawka chrzanu pomogła strawić wszystko
Jak ja się cieszę, że dziś będę spać we własnym łóżkuTo jest minus świetnego materaca- wszędzie nam teraz źle i niewygodnie, tylko we własnej sypialni się wysypiamy
kapturnica, Mega, Dorka.1979, Aasiula, kkisia, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Tak sądzę
Test owu dziś ledwo widoczny, jajniki już nie bolą i śluz się skończyłWięęęęęc, chyba po zawodach
Co będzie okaże się za 2 tygodniewprawdzie teraz sie nie staram (nie mierze temperatury
), umysł wyczyszczony, wywietrzony.... Zobaczymy
ale moze jeszcze dzisiaj powtórzymy....
kapturnica, Sabina, Parka, Zofia8, Dorka.1979, Aasiula, kkisia, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Aasiulawidze ,że Ty tez juz raczej mozesz zacząć odliczanie..Idziecie z Sabbb podobnie
Asiula trzymam kciuki za wyjazdowe staranka
kapturnica, Dorka.1979, Mega, Aasiula, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Wieczór dobry
Nie byłam w stanie zajrzeć do Was przez dwa dni i nie cofnę się brak czasu. Pochłonęły mnie spokój, gotowanie i serial Wikingowie
Mam nadzieję że miło spędzacie świąteczny czas.
Marcel dziś odkrył że z plecków można przekręcić się na brzuszek i odwrotnie. Straszną ma z tego radochę ( i ja też )
Ściskam Was wirtualnie i wracam do lenistwa i wikingów
Ja też chcę poleniuchowac, ale dzieć jeszcze nie śpioglądamy Misia Uszatka
Dorka.1979, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Kumpela z klasy przysłała zdjęcie córeczki ... 3 - dniowej. Nawet nie wiedziałam że była w ciąży. To jej piąte dziecko.
Ale mnie zabolało, ja pierdolę.Dorka.1979, Mega, Parka, Aasiula, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
Już dawno nie udało mi się tak szybko Was nadrobić. Za wiele dziś nie zjadłam tylko 2 jajka, żurek, sernik i dwa mielone kotlety
Parka, MartaDidi, Sabina, gosia7122, Aasiula, Mega, Dziobak, kkisia, Arwena, malgos741, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
nick nieaktualnyParka wrote:Sabciu, życzę Ci aby właśnie następowało połączenie Twojej komórki z plemniorem
I dziękuje Ci za te słowa
Ale jestem realistką, nie mam już 19 lat. Są szanse, ale czy się uda, to się okażeZwłaszcza, że nie mam żadnego wspomagania, ani lutki ani dupka.
MartaDidi, Mega, Parka, Aasiula, Dorka.1979, kkisia, Simba, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
Dobrej Nocy Dziewczyny... Ja głodna jak diabli, liczyłam na drapane a rodzice wyjechali w ostatniej chwili... Bilismy sie o chleb z twarogiem...wygral najwiekszy czyli moj R.jest ciężko....ale znalazlam troche mleka w proszku- poudaje ze to biala kielbasa...
Sabina, Aasiula, Mega, Dziobak, Parka, mamatrojki80, ComeToMeBaby, Dorka.1979, kkisia, peppapig, Arwena, Simba, malgos741, moremi, iwcia77, Bozia3, SolarPolar lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Dobrej Nocy Dziewczyny... Ja głodna jak diabli, liczyłam na drapane a rodzice wyjechali w ostatniej chwili... Bilismy sie o chleb z twarogiem...wygral najwiekszy czyli moj R.jest ciężko....ale znalazlam troche mleka w proszku- poudaje ze to biala kielbasa...
a Ty przynajmniej nie musisz się bać, że przytyjesz w święta
MartaDidi, Aasiula, Parka, ComeToMeBaby, Dorka.1979, kkisia, Arwena, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już w łóżku. Powiem wam, że nie pamiętam równie udanych świąt. Wszystko na czas i ze spokojem przygotowane, posprzatane bez nerwówy, bez stresu. Miło spędzony czas z rodziną ( razem z nami 14 osób)
Można? Można.
Aasiula, MartaDidi, Dorka.1979, kkisia, kapturnica, Arwena, Parka, Mega, Simba, malgos741, Sabina, moremi, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość