35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kometa- zajebiste baranki
masz ty talent w lapkach
no a my tradycyjnie u tesciowej- menu nie powalilo
- lasagne z warzywami
- krolik i mielone z indyka z grilowana cukinia i baklazanem ,pieczone ziemniaki
- czekoladowe jajka + babka wielkanicna z marketu
- kawa
a wieczorkiem poszlismy do pizzerii -Alojz na pizze a ja na salatke ( salata, oliwki, sr mozarella, tunczyk, marchewka)
jutro wlosi wpieprzac beda na obiad jagniecinke...taka tradycja a ja se zrobie makaron z ragu
Alojz zachwalal moj ulomny mazurek...od wczoraj go nie ma- no jakas gratyfikacja musi byc
kapturnica, dorbie, Sabina, ComeToMeBaby, macduska, moremi, Dziobak, Bozia3, Parka, Aasiula, Magdala, kkisia, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Nie próbowałam bo mnie technologia wypalania w specjalnym piecu odstrasza. Czemu?
Jest taka/specjalna, która wysycha sama. Nie trzeba nawet piekarnika.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 09:53
moremi, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZawiozlam do teściów pół mazurka. Pierwszy raz jedli takie ciasto, ale szło jak gorące bułeczki
mile to było
Jak będę jechać na kolejne święta, to wzorem nasze Duski bardziej się rozwine mazurkowoanna maria, macduska, kapturnica, Parka, Aasiula, Magdala, kkisia, Mega, Simba, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Duska dzieki Twojemu sernikowi zdobylam tytul cukiernik roku
szwagier zrzarl pol na posiedzeniu
Sabina, macduska, kapturnica, Dziobak, moremi, paszczakin, Parka, ComeToMeBaby, Aasiula, Magdala, kkisia, Mega, Simba, iwcia77, MartaDidi, gosia7122, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
To byly nici z malowania jajekSabina wrote:Chciałam się pozalic, że moje dziecię uspilo nas wczoraj
i tyle nam wyszło z planów romantycznego spędzenia wieczoru
Sabina, kapturnica, macduska, Aasiula, Magdala, kkisia, BISCA, Mega, iwcia77, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:dla niektórych napewno, na przykład dla tych których na obiad i 265454 mazurków nie stać i większość religijnych mend sie z nimi nie podzieli a nawet o nich nie pomysli
przeciez nie ma czasu na takie głupoty w święta....
paszczakin, Parka, anna maria, Arwena, Iwone, kkisia, macduska, moremi, kapturnica, Mega, iwcia77, MartaDidi, gosia7122, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
My jedliśmy różne rzeczy i ... za dużo
Sałatka jarzynowa, sałatka z porów, jajka nadziewane pieczarkami i cebulką, chrzan na 3 sposoby, ćwikła, własny pasztet, wędlina zrobiona własna, barszcz czerwony na wędzonce, młode ziemniaki zapiekane z koperkiem, pierś z indyka nadziewana morelami i mielonymi polędwiczkami w sosie słodko-kwaśnym, mizeria, pascha z prażonymi migdałami i żurawiną, babka w lukrze pomarańczowym, tort orzechowy z marmoladą z róży, rolada makowa z bitą śmietaną, wafle z masą czekoladową, babeczki z kremem i polewą czekoladową.
To wczoraj.
Dzisiaj jedziemy do rodziców A. - aż się boję...MartaDidi, Sabina, paszczakin, Parka, malgos741, ComeToMeBaby, anna maria, Arwena, kkisia, moremi, kapturnica, macduska, BISCA, Mega, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:My jedliśmy różne rzeczy i ... za dużo
Sałatka jarzynowa, sałatka z porów, jajka nadziewane pieczarkami i cebulką, chrzan na 3 sposoby, ćwikła, własny pasztet, wędlina zrobiona własna, barszcz czerwony na wędzonce, młode ziemniaki zapiekane z koperkiem, pierś z indyka nadziewana morelami i mielonymi polędwiczkami w sosie słodko-kwaśnym, mizeria, pascha z prażonymi migdałami i żurawiną, babka w lukrze pomarańczowym, tort orzechowy z marmoladą z róży, rolada makowa z bitą śmietaną, wafle z masą czekoladową, babeczki z kremem i polewą czekoladową.
To wczoraj.
Dzisiaj jedziemy do rodziców A. - aż się boję...Sabina, Bozia3, Parka, anna maria, Arwena, kkisia, kapturnica, BISCA, Mega, Simba, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:My jedliśmy różne rzeczy i ... za dużo
To wczoraj.
Dzisiaj jedziemy do rodziców A. - aż się boję...MartaDidi, Bozia3, Parka, malgos741, anna maria, kkisia, macduska, kapturnica, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość