35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:no za 3 dni, belly mowi.. ja tam nie wiem, jak sie organizm przygotowuje, ale chyba w koncu trzeba ta przygotowana kupe rzeczy do szpitala do torby wlozyc
bo inaczej skoncze spakowana w taka jutowa, z marketu
Witam się oczywiście
Natalka już zaczyna sobie "gugać", patrzy na mnie i mówi "g". Nie za szybko?moremi, SolarPolar, MartaDidi, Sabina, iwcia77, kapturnica, kkisia, peppapig, Heretyczka, gosia7122, Magdala, BISCA, malgos741, Parka, ania.g, Mega, Dziobak, Aasiula, Arwena, Bozia3, Magda*, Elfik, Simba lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
Witam sie i ja ze spaceru po lesie z Danka. Maz wyjechal ma 3 miechy wiec obowiazkow mi przybylo . Wczoraj obiad u tesciow. Objadlam sie salatka jarzynowa bo inne potrawy dietetyczne nie do zjedzenia. Dzisiaj pol dnia prasowalam. Na sniadanie salatka od tesciowej. Na obiad lody makowe . Czuje sie pelna choc ilosci mniejszee niz u niektorych. Jestem zmeczona.
MartaDidi, Dorka.1979, Sabina, iwcia77, kapturnica, kkisia, gosia7122, Magdala, malgos741, Parka, Mega, Aasiula, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Dorka.1979 wrote:No patrząc na Twój suwak to ja tydzień później już urodziłam Natalkę.
Witam się oczywiście
Natalka już zaczyna sobie "gugać", patrzy na mnie i mówi "g". Nie za szybko?Dorka.1979, Sabina, SolarPolar, iwcia77, kkisia, Magdala, Mega, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
MartaDidi wrote:Dorka, ale sliczna !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 17:12
Sabina, MartaDidi, iwcia77, kkisia, moremi, Magdala, Mega, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
Sabina wrote:Jak pojemna to jest, to wystarczy
Nie wiem jak u Was, ale my nie wróciliśmy sami ze szpitalaW torbie przywiozłam karalucha! Kurwa, myślałam, że się porzygam, torba i jej zawartość zostala spalona
No i dostalam plyte z filmem, ze 4 tyg po porodzie... A tam, nie dosc, ze imie Julian zamias Juliusz, to jeszcze zalobna muzyka i przebitka z mojego noworodka na umierajaca staruszke... Ciary mnie przeszly- tylko raz to obejrzalam i wyladowalo w najciemniejszym z ciemnych zakamarkow szafy...
iwcia77, kkisia, Sabina, Dorka.1979, moremi, Magdala, paszczakin, Parka, Mega, Aasiula, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość
paszczakin wrote:juz jest totalnie ok, zmeczona tylko.. sama juz nie wiem, co to bylo..
kapturnica, kkisia, Sabina, Dorka.1979, peppapig, Magdala, moremi, BISCA, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Piszę do was z ortopedii. Właśnie przywieżliśmy babcię - lat 92 na IP. Przewróciła się na ścieżce. Ręka złamana w łokciu i nadgarstku.
Od rana tylko o kawie jestem. Dzisiaj przejedzenie mi nie grozi.kkisia, macduska, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo tu dziewczyny słychać?
Paszcza kciuki,pakuj się i trzymaj,niedługo będziesz witać kartofelka na świecie
Duśka zdrowia dla babci
Dorka córcia śliczna
Ja mam fazę patriotyczną,oglądałam Kuklińskiego.. Jack Strong,teraz Wałęsę...ah..MartaDidi, macduska, Dorka.1979, Magdala, moremi, malgos741, Parka, kkisia, Mega, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Piszę do was z ortopedii. Właśnie przywieżliśmy babcię - lat 92 na IP. Przewróciła się na ścieżce. Ręka złamana w łokciu i nadgarstku.
Od rana tylko o kawie jestem. Dzisiaj przejedzenie mi nie grozi.macduska, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
My w drodze powrotnej ze Ślunska
została nam godzina jazdy
Nie, nie obżarłam się, bo jakoś nie było niczego, co chciałabym jeść w nieograniczonych ilościach
Duśka, trzymajcie się tam. Niestety starsi ludzie łatwo się łamią. Moja babcia złamała kosć udową w podobny sposób. Z tym że leżała w przedsionku domu kilka godzin zanim znaleźli ją domokrążcy. Rodzina jednomyślnie przeglosowała babcię i od tamtej pory mieszka ona z ciotkąMagdala, Sabina, malgos741, kapturnica, kkisia, Mega, iwcia77, dorbie, Aasiula, Dziobak, Arwena, Bozia3, Dorka.1979, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Z kwietniowego Zwierciadla:
Nowa galaz genetyki - epigenetyka odkryla, ze jesli matka w okresie ciazy zyla w poczuciu zagrozenia, to jej stan umyslu wplynie na rozwoj plodu, rozbudowujac jego tylomozgowie. Urodzi sie ktos przygotowany do walki.
Natomiast matka doswiadczajaca w trakcie ciazy spokoju i bezpieczenstwa urodzi dziecko z rozbudowanym przodomozgowiem, czyli szybciej uczace sie, sklonne do refleksji i wyzszych uczuc.
Jednak pourodzeniowe srodowisko tez moze decydowac o tym, ktore geny zostana odpalone. Tak wiec uksztaltowany epigenetycznie wojownik, jesli trafi w srodowisko bezpieczne i przyjazne, prawdopodobnie wygasi sklonnosc do przemocy i walki.
Sabina, ania.g, kkisia, BISCA, moremi, Mega, iwcia77, dorbie, Luna76, Aasiula, Bozia3, Dorka.1979, Elfik lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Od rana tylko o kawie jestem. Dzisiaj przejedzenie mi nie grozi.
Duśka niech babcia szybko wraca do zdrowiaMega, macduska, Sabina, Aasiula, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
a ja se dziś obejrzę film "Dzień dobry, kocham cię' jakoś mnie na niego wzięło
kkisia, Sabina, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzień dobry
Wacia, oby babci ręka szybko się zrosła. Aha, mazurek pomarańczowy z Twojego przepisu pycha
Dorka, śliczna ta Twoja kruszynka
Idę coś pooglądać.kapturnica, kkisia, MartaDidi, iwcia77, macduska, Sabina, Aasiula, Parka, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Witam sie po powrocie do domu. Weekend bardzo udany. Sobota szoping w Troyes(outlety), wieczorem super knajpka, w niedziele chrzest (dwogodzinna msza ale super ksiadz) i przyjecie do poznego wieczora.
Dzisiaj jeczsze na obiedzie u mojej przyjaciolki, ktora chrzcila swoja dwojeczke i powrot do domu. Od jutra powrot do rutyny.
Duska, szybkiego powrotu do zdrowia dla babci
Matra, jak Cie czytalam, to mialam ochote Ci wyslac paczke zywnosciowa. Powiedz, ze juz masz co jesc
Paszcza, Ty jeszcze nie spakowana ?!?! Mam nadzieje, ze przewidzialas takie rzeczy jak lozeczko, wozek, pieluchy itd bo ty w 9 miesiacu jesets ! W razie, gdyby Ci to umknelo hi hi himoremi, Mega, ania.g, iwcia77, MartaDidi, kkisia, macduska, Sabina, Aasiula, Parka, Arwena, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Moremmi teściowie już wiedzą?
Mega, iwcia77, kkisia, macduska, Sabina, dorbie, Aasiula, Parka, Arwena, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!