35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja dzis miałam kilka minut pełzania robaczka w brzuchu.
Pierwszy raz tak intensywnie i tak długo malutka dawała o sobie znac. Zajączek sie spisałMega, Sabina, MartaDidi, moremi, kkisia, Aasiula, malgos741, Krakonka, paszczakin, Dorka.1979, iwcia77, ComeToMeBaby, Elfik lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Trzymajta kciuki
przyda się
Wczoraj Anko , koleżanka z wątku monitoringu co 2gi raz podeszła do in vitro zobaczyła 2kreski na teście .Strasznie mnie to ucieszyło bo ma za soba juz troche przejść. Tak bardzo bym chciała ,żeby jej sie udało tym razem ...Mega, moremi, Sabina, kkisia, Aasiula, malgos741, Bozia3, paszczakin, Dorka.1979, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A ja dzis miałam kilka minut pełzania robaczka w brzuchu.
Pierwszy raz tak intensywnie i tak długo malutka dawała o sobie znac. Zajączek sie spisałSabina, Aasiula, Dorka.1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
Wczoraj bylismy u siostry na obiedzie ,byl z nami moj wnuk (4lata) no i tak sobie siedzimy i jedna dziewczyna mowi do Michalka zaspiewasz nam cos ,wszyscy czekamy i myslimy zaspiewa cos z przedszkola,a on :;Zono moja serce moje nie ma takich jak my dwoje ; kapara mi opada dal czadu .
moremi, Arwena, Mega, mamatrojki80, Aasiula, Sabina, Magda*, Bozia3, Dorka.1979, iwcia77, peppapig, kkisia, kapturnica, Elfik, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ani sie obejrzysz a sie uda..Zobaczysz
anna maria, Aasiula, Sabina, Dorka.1979, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywłasnie sprawdzałam na necie że moja krankenkasse Baden Wurtemberg refunduje ivf 75%, 3 próby i bez ograniczen wiekowych
Mega, malgos741, Sabina, Bozia3, moremi, Dorka.1979, iwcia77, kkisia, Dziobak, ComeToMeBaby, BISCA, Magdala lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:własnie sprawdzałam na necie że moja krankenkasse Baden Wurtemberg refunduje ivf 75%, 3 próby i bez ograniczen wiekowych
ograniczenia wiekowe sa do dupy...
malgos741, Sabina, Dorka.1979, iwcia77, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:No i fajnie
Sabina, Aasiula, Mega, moremi, Dorka.1979, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyMega wrote:No i fajnie
Mega, Dorka.1979, iwcia77, kkisia, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:własnie sprawdzałam na necie że moja krankenkasse Baden Wurtemberg refunduje ivf 75%, 3 próby i bez ograniczen wiekowych
Państwowo (związki nieformalne nie mogą korzystać z refundacji): K-40 lat, M-50 lat; prywatnie: K-45 lat, M-50 lat to informacje sprzed 2 miesięcy, no chyba, że każdy land ma odrębne przepisy...kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Państwowo (związki nieformalne nie mogą korzystać z refundacji): K-40 lat, M-50 lat; prywatnie: K-45 lat, M-50 lat to informacje sprzed 2 miesięcy, no chyba, że każdy land ma odrębne przepisy...
moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Wczoraj bylismy u siostry na obiedzie ,byl z nami moj wnuk (4lata) no i tak sobie siedzimy i jedna dziewczyna mowi do Michalka zaspiewasz nam cos ,wszyscy czekamy i myslimy zaspiewa cos z przedszkola,a on :;Zono moja serce moje nie ma takich jak my dwoje ; kapara mi opada dal czadu .
jak to jest byc babcia w wieku 40 lat?
toz to po 40 dopiero zycie sie zaczyna,czasamiiwcia77, dorbie, kkisia, anna maria lubią tę wiadomość