35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wacia- ale swieta...niech babcia szybko sie zrasta
Marta- twoje dziny robia swiatowa kariere
Paszczak- ty se jaj nie rob tylko pakuj sie, zeby Adas cie nie zaskoczyl jak mnie Ivo
Dorka- Natalka cudownaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 19:27
MartaDidi, kkisia, macduska, Sabina, Aasiula, Parka, moremi, Mega, Arwena, Bozia3, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Witam sie po powrocie do domu. Weekend bardzo udany. Sobota szoping w Troyes(outlety), wieczorem super knajpka, w niedziele chrzest (dwogodzinna msza ale super ksiadz) i przyjecie do poznego wieczora.
Dzisiaj jeczsze na obiedzie u mojej przyjaciolki, ktora chrzcila swoja dwojeczke i powrot do domu. Od jutra powrot do rutyny.
Duska, szybkiego powrotu do zdrowia dla babci
Matra, jak Cie czytalam, to mialam ochote Ci wyslac paczke zywnosciowa. Powiedz, ze juz masz co jesc
Paszcza, Ty jeszcze nie spakowana ?!?! Mam nadzieje, ze przewidzialas takie rzeczy jak lozeczko, wozek, pieluchy itd bo ty w 9 miesiacu jesets ! W razie, gdyby Ci to umknelo hi hi hikkisia, Sabina, iwcia77, Aasiula, Parka, BISCA, moremi, Mega, Bozia3, Dorka.1979, Dziobak, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
iwcia77 wrote:Wacia- ale swieta...niech babcia szybko sie zrasta
Marta- twoje dziny robia swiatowa kariere
Paszczak- ty se jaj nie rob tylko pakuj sie, zeby Adas cie nie zaskoczyl jak mnie IvoSabina, iwcia77, Aasiula, Parka, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Wreszcie w domku
Waciula zdrówka dla babci
Reszty jeszcze nie doczytałam ide nadrabiać
Ps
Ide sobie nalać drina ostatniego od jutra dieta i ćwiczenia
Parka, Sabina, kkisia, kapturnica, MartaDidi, macduska, Mega, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór babeczki...
...i po świętach, można by rzec
i o co tyle hałasu, stresu i napinania się... ech co roku o samo.
W przyszłym roku obiecuję sobie uroczyście: nie sprzątam, nie robię zakupów, nie gotuję, i całe 3 dni siedzę w domu nie przyjmując telefonów, gości, i nikogo nie odwiedzając... ot co!
...a będzie jak zwykle
kkisia, moremi, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Paszcza, czuj duch! Adasie rodza sie wczesniej. Pakuj manatki i spinaj poslady. Koniec wolnosci nadchodzi wielkimi krokami. Zacznie sie nowe zycie i nowe porzadki!
Aasiula, moremi, kapturnica, kkisia, MartaDidi, ania.g, macduska, BISCA, Mega, Arwena, malgos741, Bozia3, paszczakin, Dorka.1979, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Aasiula i jak? Aktywnie spedzaliscie czas na wyjeździe?
Wacia, zdrowia dla babci. Ależ Wy jesteście pechowo, ciągle cośbaseny, sauny ,fitness ,joga masaże rowery i furyyyy jedzenia naprawdę bardzo dobrego
Było tez disco.
Kurrde fajnie ale w domku najlepiej
Sabina, Parka, moremi, kapturnica, kkisia, MartaDidi, Mega, Arwena, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Hej dziewczyny
Wreszcie w domku
Waciula zdrówka dla babci
Reszty jeszcze nie doczytałam ide nadrabiać
Ps
Ide sobie nalać drina ostatniego od jutra dieta i ćwiczeniateż ostatnie, bo rano mąż jedzie, a ja nie lubię pić sama
Aasiula, moremi, kapturnica, kkisia, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Bardzo fajnie było oprócz piątku ale juz zapomnialam
baseny, sauny ,fitness ,joga masaże rowery i furyyyy jedzenia naprawdę bardzo dobrego
Było tez disco.
Kurrde fajnie ale w domku najlepiej
Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Polar, czy Twój mąż wyjechał na 3 miesiące? Dobrze czytałam? A co z
?
Parka, moremi, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:A co było w piątek bo teraz to ja zapomniałam?
Wkurwili mnie panowie i poszłam sama sie zabawić
Kurde siedzieli w pokoju jeden na tablecie drugi na fonie i napierdzielali tak kilka godzinParka, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Sabcia a u ciebie to trafiony zatopiony bedzie hyhyhy
Odliczanie czas zacząć
W naszym wieku to nie tak łatwo, bzyk i jestem w ciążywy macie chłopów na codzień i też się musicie swoje wystarać
ni sądzę, że uda mi się od pierwszego razu
Parka, kapturnica, Aasiula, kkisia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Wacia, trzymaj się, oby babci ręka się zrosła. Ciężka sprawa złamania u starszych, ale dobrze, ze nie kośc udowa, bo to by było fatalnie, czytaj dużo gorzej
Mam tego swiadomość. I tak jest niezbyt dobrze.
Być może znowu pojedziemy bo ręka puchnie pod gipsem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 20:55
-
Sabina wrote:E no spokojnie
W naszym wieku to nie tak łatwo, bzyk i jestem w ciążywy macie chłopów na codzień i też się musicie swoje wystarać
ni sądzę, że uda mi się od pierwszego razu
Sabina, Aasiula, kkisia, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość