35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry... Mamusiu, burczy mi w brzuszku...a tak powaznie- milego dnia Dziewczyny... Ide na trening...
Parka, malgos741, anna maria, Sabina, Aasiula, kkisia, moremi, kapturnica, BISCA, Mega, iwcia77, gosia7122, gosia7122, Dziobak lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
dzien dobry swiateczne.. mam nadzieje, ze wszytskim swieta miło upływaja.
u mnie dzis w nocy byla masakra- wczoraj przez caly dzien bolal mnie leb, ale oczywiscie dzien spedzony towarzysko, nie bede leszczemwieczorem zrobilo sie jeszczce gorzej, wszystko mnie zaczelo bolec, machnelam kapiel i troche sie poprawilo..
potem znowy gorzej, tak mne leb bolal za kazdym razem jak sie polozylam, ze sie w koncu poddalalam i zasiadlam na sofie, do piatej siedzialam pijac wode i rzygajac..
w pewnym momemcie juz nawet sie chcialam do szpitala zebrac, bo cisnienie bylo troche wysokie (150/90), ale to raczej z bolu i nerwow, bo pozniej wrocilo do normy..
teraz jest w miare ok, leb juz tylko cmi, nie rzygam, zjadlam sniadanie i machnelam kawe- wydaje sie stabilnie.. Nie mam pojecia, co sie stalo- czy cos zezarlam niedobrego (tak to jest jak jem poza domem), czy po prostu jakis migrenowy kryzys?
Mlody kopie jak zwykle, wiec u niego wszycho raczej ok.. Chyba nie ma co paniki siac, jaki mi juz lepiej? Bo jesli nawet zlapalam jakiegos syfa z zarcia (kurwa pasche jadlam, dopiero potem skumalam, ze tam moze jajka surowe byly) i mi juz przeszlo, to mlodemu raczej nic nie grozi?Bozia3, Sabina, Arwena, Aasiula, kkisia, moremi, MartaDidi, kapturnica, macduska, Parka, Mega, Simba, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Jak tam dyngus u was ? bo ja jeszcze nie oblana
ps,dzień dobryanna maria, Sabina, Aasiula, kkisia, kapturnica, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia chyba sie z Toba ozenieBozia3 wrote:My jedliśmy różne rzeczy i ... za dużo
Sałatka jarzynowa, sałatka z porów, jajka nadziewane pieczarkami i cebulką, chrzan na 3 sposoby, ćwikła, własny pasztet, wędlina zrobiona własna, barszcz czerwony na wędzonce, młode ziemniaki zapiekane z koperkiem, pierś z indyka nadziewana morelami i mielonymi polędwiczkami w sosie słodko-kwaśnym, mizeria, pascha z prażonymi migdałami i żurawiną, babka w lukrze pomarańczowym, tort orzechowy z marmoladą z róży, rolada makowa z bitą śmietaną, wafle z masą czekoladową, babeczki z kremem i polewą czekoladową.
To wczoraj.
Dzisiaj jedziemy do rodziców A. - aż się boję...Bozia3, Sabina, kkisia, macduska, kapturnica, Parka, BISCA, Mega, Simba, iwcia77, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no tak...ale potaem jak ja wyglądam, a jak Ty..
Lasencjo..
Pa ..
Bozia3, Sabina, kkisia, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:paszcza - ale pascha nie ma surowych jajek.
Oby, sprawdziłam 2 przepisy w necie i tam akurat były. A pytać nie chce, bo tylko bym przyjaciół w jakieś głupie poczucie winy wpedzila, a i tak teraz to nic nie zmieni..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 13:12
Dorka.1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dla mnie swieta poniekad skonczone. Musialismy wracac
Moja mama jest mistrzynia w pieczeniu mies wszelakich. Jedlismy domowe schaby, boczki nadziewane, pasztety, rolady oraz wlasnorecznie wedzone szynki i poledwice z dodatkami (jajka, salatka, chrzan). Z mojej reki wyszly dwa serniki, babka drozdzowa i mazurek.
Do walizki napakowalam zarcia w miejsce ubran i teraz zasiadamy do powtorki.
Milego dnia!
Kometa, Twoje baranki piekne. I inspirujacekkisia, anna maria, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, macduska, Mega, malgos741, paszczakin, Dorka.1979, iwcia77, gosia7122, Aasiula, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dzień dobry
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c512f41bb2ba.jpgMartaDidi, kapturnica, Heretyczka, moremi, Mega, Dorka.1979, iwcia77, kkisia, gosia7122, Magdala, Luna76, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Oby, sprawdziłam 2 przepisy w necie i tam akurat były. A pytać nie chce, bo tylko bym przyjaciół w jakieś głupie poczucie winy wpedzila, a i tak teraz to nic nie zmieni..
moremi, Mega, malgos741, paszczakin, Dorka.1979, iwcia77, kkisia, Magdala, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
Kurde paszcza Ty juz ostatni zakręt zbierasz i kartofelos wyjdzie..Ale jazda , moze rzeczywiscie organizm powolutku zaczyna sie przygotowywac do porodu W koncu pare dni i Adaś bedzie donoszonym dzieciorem
Mega, malgos741, paszczakin, Dorka.1979, iwcia77, MartaDidi, kkisia, Sabina, gosia7122, Magdala, Aasiula, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Chciałam się pozalic, że moje dziecię uspilo nas wczoraj
i tyle nam wyszło z planów romantycznego spędzenia wieczoru
ale o wpół do czwartej rano córa nas obudziła ze boli ja głowa i gardło, dałam jej leki i nie mogłam usnąć....wiec przyatakowalam męża - był zadowolony
i usnęłam jak niemowlę
Sabina, malgos741, paszczakin, MartaDidi, ComeToMeBaby, moremi, Dorka.1979, iwcia77, macduska, kkisia, Parka, gosia7122, Magdala, Luna76, Aasiula, Arwena, Elfik lubią tę wiadomość
-
U nas biały śmigus
a my dzisiaj mamy lenia i leżymy w łożku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 15:20
Sabina, malgos741, paszczakin, Dorka.1979, iwcia77, kkisia, Magdala, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Dziś błogie lenistwo
Mamka dziś u nas, kawka zrobiona i mój ulubiony piernik ... pycha
paszczakin, Sabina, Mega, Dorka.1979, iwcia77, kkisia, gosia7122, Magdala, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
MartaDidi wrote:Paszcza, moze juz zaczelo Cebie czyscic przed.... Jak sie czujesz?
juz jest totalnie ok, zmeczona tylko.. sama juz nie wiem, co to bylo..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 15:48
Sabina, Mega, moremi, Dorka.1979, MartaDidi, iwcia77, kkisia, Parka, Magdala, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurde paszcza Ty juz ostatni zakręt zbierasz i kartofelos wyjdzie..Ale jazda , moze rzeczywiscie organizm powolutku zaczyna sie przygotowywac do porodu W koncu pare dni i Adaś bedzie donoszonym dzieciorem
no za 3 dni, belly mowi.. ja tam nie wiem, jak sie organizm przygotowuje, ale chyba w koncu trzeba ta przygotowana kupe rzeczy do szpitala do torby wlozycbo inaczej skoncze spakowana w taka jutowa, z marketu
Simba, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, moremi, Dorka.1979, iwcia77, kapturnica, kkisia, gosia7122, Magdala, BISCA, ania.g, Dziobak, Aasiula, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no za 3 dni, belly mowi.. ja tam nie wiem, jak sie organizm przygotowuje, ale chyba w koncu trzeba ta przygotowana kupe rzeczy do szpitala do torby wlozyc
bo inaczej skoncze spakowana w taka jutowa, z marketu
Nie wiem jak u Was, ale my nie wróciliśmy sami ze szpitalaW torbie przywiozłam karalucha! Kurwa, myślałam, że się porzygam, torba i jej zawartość zostala spalona
Dorka.1979, MartaDidi, iwcia77, kapturnica, kkisia, Magdala, Aasiula, Arwena, Elfik lubią tę wiadomość