X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry... Mamusiu, burczy mi w brzuszku...a tak powaznie- milego dnia Dziewczyny... Ide na trening...:-)

Parka, malgos741, anna maria, Sabina, Aasiula, kkisia, moremi, kapturnica, BISCA, Mega, iwcia77, gosia7122, gosia7122, Dziobak lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Jezuuu...
    no tak...ale potaem jak ja wyglądam, a jak Ty..:) Lasencjo..:)

anna maria, Sabina, kkisia, moremi, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Tyś to sama zrobiła? Bozia otwórz restaurację, Ci mówię :-)
    ja z A., pomogła mama i bratowa

anna maria, Sabina, kkisia, macduska, moremi, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry swiateczne.. mam nadzieje, ze wszytskim swieta miło upływaja.

u mnie dzis w nocy byla masakra- wczoraj przez caly dzien bolal mnie leb, ale oczywiscie dzien spedzony towarzysko, nie bede leszczem ;) wieczorem zrobilo sie jeszczce gorzej, wszystko mnie zaczelo bolec, machnelam kapiel i troche sie poprawilo..
    potem znowy gorzej, tak mne leb bolal za kazdym razem jak sie polozylam, ze sie w koncu poddalalam i zasiadlam na sofie, do piatej siedzialam pijac wode i rzygajac..
    w pewnym momemcie juz nawet sie chcialam do szpitala zebrac, bo cisnienie bylo troche wysokie (150/90), ale to raczej z bolu i nerwow, bo pozniej wrocilo do normy..

teraz jest w miare ok, leb juz tylko cmi, nie rzygam, zjadlam sniadanie i machnelam kawe- wydaje sie stabilnie.. Nie mam pojecia, co sie stalo- czy cos zezarlam niedobrego (tak to jest jak jem poza domem ;)), czy po prostu jakis migrenowy kryzys?

Mlody kopie jak zwykle, wiec u niego wszycho raczej ok.. Chyba nie ma co paniki siac, jaki mi juz lepiej? Bo jesli nawet zlapalam jakiegos syfa z zarcia (kurwa pasche jadlam, dopiero potem skumalam, ze tam moze jajka surowe byly) i mi juz przeszlo, to mlodemu raczej nic nie grozi?

Bozia3, Sabina, Arwena, Aasiula, kkisia, moremi, MartaDidi, kapturnica, macduska, Parka, Mega, Simba, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam dyngus u was ? bo ja jeszcze nie oblana ;)
    ps,dzień dobry

anna maria, Sabina, Aasiula, kkisia, kapturnica, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia chyba sie z Toba ozenie :-)
    Bozia3 wrote:
    My jedliśmy różne rzeczy i ... za dużo :)
    Sałatka jarzynowa, sałatka z porów, jajka nadziewane pieczarkami i cebulką, chrzan na 3 sposoby, ćwikła, własny pasztet, wędlina zrobiona własna, barszcz czerwony na wędzonce, młode ziemniaki zapiekane z koperkiem, pierś z indyka nadziewana morelami i mielonymi polędwiczkami w sosie słodko-kwaśnym, mizeria, pascha z prażonymi migdałami i żurawiną, babka w lukrze pomarańczowym, tort orzechowy z marmoladą z róży, rolada makowa z bitą śmietaną, wafle z masą czekoladową, babeczki z kremem i polewą czekoladową.
    To wczoraj.
    Dzisiaj jedziemy do rodziców A. - aż się boję...:)

Bozia3, Sabina, kkisia, macduska, kapturnica, Parka, BISCA, Mega, Simba, iwcia77, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no tak...ale potaem jak ja wyglądam, a jak Ty..:) Lasencjo..:)
    Bozia, chyle czola... Jestes potega kulinarna i to nie tylko tego forum... Ja mam tak naprawde zdewastowany przewod pokarmowy przez malego w ciazy... Tak mi okopal flaki, ze ja moge tylko sobie na jedzenie popatrzec :-) Pa ..

Bozia3, Sabina, kkisia, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszcza - ale pascha nie ma surowych jajek.

moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Bozia chyba sie z Toba ozenie :-)
    I to jest myśl!

Bozia3, malgos741, anna maria, kkisia, MartaDidi, iwcia77, gosia7122, gosia7122 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    paszcza - ale pascha nie ma surowych jajek.

Oby, sprawdziłam 2 przepisy w necie i tam akurat były. A pytać nie chce, bo tylko bym przyjaciół w jakieś głupie poczucie winy wpedzila, a i tak teraz to nic nie zmieni..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 13:12

Dorka.1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie swieta poniekad skonczone. Musialismy wracac :-(

Moja mama jest mistrzynia w pieczeniu mies wszelakich. Jedlismy domowe schaby, boczki nadziewane, pasztety, rolady oraz wlasnorecznie wedzone szynki i poledwice z dodatkami (jajka, salatka, chrzan). Z mojej reki wyszly dwa serniki, babka drozdzowa i mazurek.
    Do walizki napakowalam zarcia w miejsce ubran i teraz zasiadamy do powtorki.

Milego dnia!

Kometa, Twoje baranki piekne. I inspirujace :-)

kkisia, anna maria, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, macduska, Mega, malgos741, paszczakin, Dorka.1979, iwcia77, gosia7122, Aasiula, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c512f41bb2ba.jpg

MartaDidi, kapturnica, Heretyczka, moremi, Mega, Dorka.1979, iwcia77, kkisia, gosia7122, Magdala, Luna76, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Oby, sprawdziłam 2 przepisy w necie i tam akurat były. A pytać nie chce, bo tylko bym przyjaciół w jakieś głupie poczucie winy wpedzila, a i tak teraz to nic nie zmieni..
    Paszcza, moze juz zaczelo Cebie czyscic przed.... Jak sie czujesz?

moremi, Mega, malgos741, paszczakin, Dorka.1979, iwcia77, kkisia, Magdala, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde paszcza Ty juz ostatni zakręt zbierasz i kartofelos wyjdzie..Ale jazda , moze rzeczywiscie organizm powolutku zaczyna sie przygotowywac do porodu W koncu pare dni i Adaś bedzie donoszonym dzieciorem 8)

Mega, malgos741, paszczakin, Dorka.1979, iwcia77, MartaDidi, kkisia, Sabina, gosia7122, Magdala, Aasiula, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Chciałam się pozalic, że moje dziecię uspilo nas wczoraj ;-) i tyle nam wyszło z planów romantycznego spędzenia wieczoru ;-)
    Ja tez usnęłam :( ale o wpół do czwartej rano córa nas obudziła ze boli ja głowa i gardło, dałam jej leki i nie mogłam usnąć....wiec przyatakowalam męża - był zadowolony ;) i usnęłam jak niemowlę :)

Sabina, malgos741, paszczakin, MartaDidi, ComeToMeBaby, moremi, Dorka.1979, iwcia77, macduska, kkisia, Parka, gosia7122, Magdala, Luna76, Aasiula, Arwena, Elfik lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas biały śmigus ;) a my dzisiaj mamy lenia i leżymy w łożku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 15:20

Sabina, malgos741, paszczakin, Dorka.1979, iwcia77, kkisia, Magdala, Aasiula lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś błogie lenistwo ;)
    Mamka dziś u nas, kawka zrobiona i mój ulubiony piernik ... pycha ;)

paszczakin, Sabina, Mega, Dorka.1979, iwcia77, kkisia, gosia7122, Magdala, Aasiula lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Paszcza, moze juz zaczelo Cebie czyscic przed.... Jak sie czujesz?

juz jest totalnie ok, zmeczona tylko.. sama juz nie wiem, co to bylo..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 15:48

Sabina, Mega, moremi, Dorka.1979, MartaDidi, iwcia77, kkisia, Parka, Magdala, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kurde paszcza Ty juz ostatni zakręt zbierasz i kartofelos wyjdzie..Ale jazda , moze rzeczywiscie organizm powolutku zaczyna sie przygotowywac do porodu W koncu pare dni i Adaś bedzie donoszonym dzieciorem 8)

no za 3 dni, belly mowi.. ja tam nie wiem, jak sie organizm przygotowuje, ale chyba w koncu trzeba ta przygotowana kupe rzeczy do szpitala do torby wlozyc ;) bo inaczej skoncze spakowana w taka jutowa, z marketu ;)

Simba, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, moremi, Dorka.1979, iwcia77, kapturnica, kkisia, gosia7122, Magdala, BISCA, ania.g, Dziobak, Aasiula, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no za 3 dni, belly mowi.. ja tam nie wiem, jak sie organizm przygotowuje, ale chyba w koncu trzeba ta przygotowana kupe rzeczy do szpitala do torby wlozyc ;) bo inaczej skoncze spakowana w taka jutowa, z marketu ;)
    Jak pojemna to jest, to wystarczy ;)
    Nie wiem jak u Was, ale my nie wróciliśmy sami ze szpitala ;) W torbie przywiozłam karalucha! Kurwa, myślałam, że się porzygam, torba i jej zawartość zostala spalona :O

Dorka.1979, MartaDidi, iwcia77, kapturnica, kkisia, Magdala, Aasiula, Arwena, Elfik lubią tę wiadomość

‹‹ 8459 8460 8461 8462 8463 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ