35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Marta, co to jest drapane?
mamatrojki80, macduska, Aasiula, ComeToMeBaby, Dorka.1979, kkisia, Mega, Simba, moremi, iwcia77, Sabina, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Może zmiana otoczenia zrobi co trzeba
Asiula trzymam kciuki za wyjazdowe staranka
Cos tam niby było i penie jeszcze bedzie ale stes koszmarny
Pokój z dzieciem w nocy strach ze sie obudzi
Chuj nie bzykanieobaczymy ale nie nastawiam sie
MartaDidi, kkisia, Parka, Mega, kapturnica, Zofia8, malgos741, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Ja już w łóżku. Powiem wam, że nie pamiętam równie udanych świąt. Wszystko na czas i ze spokojem przygotowane, posprzatane bez nerwówy, bez stresu. Miło spędzony czas z rodziną ( razem z nami 14 osób)
Można? Można.
zn sie przepisowo po bożemu
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:tradycyjnie po katolicku
to cie bozia w niebie pochwali
Wiesz co Ewka?
W tym, że spędziłam dzień z rodziną i przygotowałam dla nich obiad nie ma chyba nic wyjątkowego. Niekatolicy też jedzą obiady.kkisia, kapturnica, Zofia8, Sabina, moremi, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Wiesz co Ewka?
W tym, że spędziłam dzień z rodziną i przygotowałam dla nich obiad nie ma chyba nic wyjątkowego. Niekatolicy też jedzą obiady.macduska, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Wiesz co Ewka?
W tym, że spędziłam dzień z rodziną i przygotowałam dla nich obiad nie ma chyba nic wyjątkowego. Niekatolicy też jedzą obiady.
po prostu przepisowo!konkursowo wręcz! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Moze dla niektorych to cos wyjatkowego bo tego nie maja... .Wiesz jak nie wiesz?
przeciez nie ma czasu na takie głupoty w święta....
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:jaki obiad? sprzatanie, mazurki ....itd, 14 ludzi?
po prostu przepisowo!konkursowo wręcz!
Sprzątam w domu zawsze- po prostu lubię mieć porzadek, ze stołu po obiedzie tez sprzatam. Ty nie???
Mazurki piekę bo moi bliscy je lubią, robię im przyjemnośc bo ich kocham.
Przykro mi, że wszystkich mierzysz jedna miarą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2015, 22:13
kapturnica, kkisia, Zofia8, malgos741, moremi, iwcia77, Sabina, gosia7122, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Sprzątam w domu zawsze- po prostu lubię mieć porzadek, ze stołu po obiedzie tez sprzatam. Ty nie???
Mazurki piekę bo moi bliscy je lubią, robię im przyjemnośc bo ich kocham.
Przykro mi, że wszystkich mierzysz jedna miarą.
te świeta powinny zmienic nazwę
-
nick nieaktualny