35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Jestem dalej chora i jutro idę do lekarza. Wobec tego od dzisiaj zażywam nawet zniecierpionych kuracji typu psikanie do gardła aerozolami, żebym wyszła na zdrowszą. Nie chcę antybiotyku, potrzebuję tylko coś na zatoki, gardło, węzły i kaszel. Będzie dobrze
@ mam jak w zegarku, od wczoraj. Cioeszę się, oczywiście, bo nowy cykl nowa nadzieja, ale nie jest fajnie z tym kszalem. Właśnie się zastanawiam, czy nie pożyczyć pieluchy Małgosi na noc...
Nie miałam świąt, ani przygotowań, ani świętowania (oprócz śniadania u rodziców krótkiego) a jestem wykończona
Nie wychorowałam się ani jednego dnia. A jutro oprócz lekarza mam jeszcze kilka ważnych spraw do ząłatwienia. Na szczęście mama przyszła z pomocą i na noc dzisiaj wzięła Małgoś, więc przynajmniej się przytulę do męża. To dopiero świętoAż żal, że chora jestem
Ale wszystko idzie do przodu i w dobrą stronęmoremi, Mega, Sabina, dorbie, kkisia, kapturnica, Aasiula, Bozia3, Dziobak, Arwena, Magdala lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Magda* wrote:Ania
jak to jest byc babcia w wieku 40 lat?
toz to po 40 dopiero zycie sie zaczyna,czasami
Ja juz pracuję nad synkiem, żeby nie zwlekał, bo wolę jeszcze mieć siłę dla wnuków. A poza tym, gdyby mi się teraz udało, to nie wyszłabym tak bardzo z wprawy. Za 6 lat może mieć pierwsze
moremi, Magda*, paszczakin, Dorka.1979, Mega, iwcia77, Sabina, kkisia, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Dziobak wrote:Paszcza, czuj duch! Adasie rodza sie wczesniej. Pakuj manatki i spinaj poslady. Koniec wolnosci nadchodzi wielkimi krokami. Zacznie sie nowe zycie i nowe porzadki!
ja jestem gotowa.. znaczy psychicznienie moge sie go juz doczekac, jakos mam wrazenie, ze lepiej by bylo, jakby byl juz na zewnatrz..
spakowalam rzeczy na porodowke, te na pobyt "po" dalej leza na kupieale na jednej, wiec jakby co chuop spakuje.
A przed chwila zhakowalam stanika. Faken, zamowilam sobie karmnika z UK (bo tylko tam maja taaaakie rozmiary) i powiem, ze sie nie dziwie, ze "karmienie" robi z babek z duzymi cyckami pania choksondik. Zero podtrzymania, zero ulozenia, gowno takie to ja moge na noc zakladac. Wice sobie przerobilam jeden z porzadnych staniorow na karmnika przecinajac ramiaczka i zakladajac haczyki. A ze on sprzed odchudzania, to odrobine za duzy wiec powinien sie nadac na zmieniajace sie dobowo rozmiary.
Tutaj natomiast moglam zakupic jedynie 15cm za duzy w obwodzie rozciagliwiec w sklepie dla ciezarnych. Za 56euraczy na dodatek, paskudztwo takie..
Dorka.1979, Mega, iwcia77, Sabina, dorbie, kkisia, kapturnica, Aasiula, macduska, Bozia3, Dziobak, Elfik, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Teściowa tak, bo zaskoczyła męża telefonem jak byłam w szpitalu. Teściu nic nie wie
I nic mezowi nie powiedziala? wierzyc sie nie chce..iwcia77, Sabina, kkisia, kapturnica, Aasiula, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:Ania
jak to jest byc babcia w wieku 40 lat?
toz to po 40 dopiero zycie sie zaczyna,czasamiMega, Magda*, iwcia77, Sabina, kkisia, kapturnica, Aasiula, macduska, peppapig, Dziobak, Elfik, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
Heretyczka wrote:kiedys chyba Simba pisała ze w Be jest do 47
na swoich jajkach do 45 lat (czyli punkcja jest do takiego wieku mozliwa)
transfer mozliwy do 47 (swoich zamrozonych, lub IVFz dawczynia).
po 48 nie mozna juz wcale..Sabina, kkisia, kapturnica, Aasiula, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka.1979 wrote:Moja teściowa została babcią w wieku 36 lat. O Qźwa to tak jak bym ja teraz została babcią a zostałam znowu mamą
no wlasnie- ja tez mialam kumpele, ktora zaliczyla wpadke w klasie maturalnej.. Jakby jej corka tez taki numer wywinela to moglaby byc juz babcia tez..
ha, taki plus poznego macierzynstwa- status babci dluuuugo mi nie groziMega, Dorka.1979, iwcia77, kkisia, kapturnica, Aasiula, Elfik, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:I nic mezowi nie powiedziala? wierzyc sie nie chce..
Sabina, Mega, kkisia, Aasiula, Dziobak, ComeToMeBaby, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry, wczoraj nie pojadłam.Było mi niedobrze
Teraz mi za to śniadanie smakowało
Zbieram się do pracy.
Za oknem więcej śniegu niż w Bożenarodzenie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 07:16
Mega, Sabina, kkisia, kapturnica, Aasiula, dorbie, Magdala lubią tę wiadomość
-
Wolne sie skończyło, trzeba wracać do roboty
u mnie śniegu już nie ma, słońce walczy z chmurami, ale na razie przegrywa....
Miłego dnia laseczkiSabina, kkisia, kapturnica, peppapig, Aasiula, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny