35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bry.
A mi się tak nie chce wstawać że szok.
Do tego miałam taki piękny sen...
Śniło mi się że w końcu wysikałam dwie kreski. I to na TYM teściekapturnica, Sabina, peppapig, Aasiula, paszczakin, macduska, dorbie, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, Mega, Arwena, Magdala lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyMatko!u nas ciągle pada śnieg! Auta nie mogłam odświeżyć. Czytaj odśnieżyć ; ))Znajomi wczoraj na wyciągu byli,warunki pierwsza klasa.. już dość tego zimna
Człowiek przez to taki smutny,u mnie dzieciaki jeszcze mają wolne,jutro do szkoły. Niech jeszcze pośpią, pograją,telewizor oglądają. W sumie wiele tej szkoły nie zostało. Miłego dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 08:56
Sabina, dorbie, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Dzień dobry, wczoraj nie pojadłam.Było mi niedobrze
Teraz mi za to śniadanie smakowało
Zbieram się do pracy.
Za oknem więcej śniegu niż w Bożenarodzenie!
pogielo ta pogode.. u nas na piatek zapowiadaja 21 stopni, wiec jak znam tryndy to w nastepnym tygodniu u Was tez juz bedzie cieplo!dorbie, peppapig, macduska, malgos741, Sabina, kkisia, Aasiula, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam przy kawie. Zbieram siły. Nie mogłam zasnąć wczoraj pomimo, że padałam na pysk a potem budzilam się co godzina z wrazeniem, ze zaraz zadzwoni telefon, że coś się dzieje z babcią...
Na szczęście póki co jest nieźle.
Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica, BISCA, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPo tym wszystkim stwietdzam, że kurs podstawowej pierwszej pomocy powinien być obowiazkowy dla każdego.
Jakie rodzinka miała pomysły na pomoc babci to historia...
Jeden wuj stwierdził ze ręka na pewno nie jest złamana i chciał na siłę "rozruszać"...
Sabina, Dziobak, kkisia, Aasiula, kapturnica, Elfik, moremi, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-
Witam się kawką, spadam zaraz do lekarza po skierowanie (bo jutro na usg piersi) a później na pogrzeb wujka
kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymacduska wrote:Po tym wszystkim stwietdzam, że kurs podstawowej pierwszej pomocy powinien być obowiazkowy dla każdego.
Jakie rodzinka miała pomysły na pomoc babci to historia...
Jeden wuj stwierdził ze ręka na pewno nie jest złamana i chciał na siłę "rozruszać"...macduska, kkisia, Aasiula, Elfik, moremi, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
następnym razem zaopatrz się w paralizator i jak wujek wyskoczy z rozruszaniem babci, to wtedy Ty go rozruszasz zzzzzzzzzzt!
dzbry
macduska wrote:Jeden wuj stwierdził ze ręka na pewno nie jest złamana i chciał na siłę "rozruszać"...macduska, kkisia, Sabina, paszczakin, kapturnica, Elfik, Dziobak, BISCA, moremi, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłożyłam wczoraj buty na 10 cm obcasach- bo niby tylko dojechać do teściów i wrócić.
W rezultacie popierdalalam w nich po szpitalu przez 3 godziny.
Nogi mnie bolą.
Od teraz będę wozić zapasowe.kkisia, Sabina, Aasiula, malgos741, kapturnica, Elfik, Dziobak, Mega, Magdala, Simba lubią tę wiadomość
-
no to jak po świętach to możemy już pogadać poważnie?
czy któraś z dziewcząt słyszała albo czytała wypociny tego kurwiszona telewizyjnego nt IVF
"Uwadze wielu osób umyka jednak fakt, że samo powołanie do życia metodą in vitro jest uwłaczające dla poczynającego się w ten sposób dziecka."Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 09:42
Arwena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:no to jak po świętach to możemy już pogadać poważnie?
czy któraś z dziewcząt słyszała albo czytała wypociny tego kurwiszona telewizyjnego nt IVF
"Uwadze wielu osób umyka jednak fakt, że samo powołanie do życia metodą in vitro jest uwłaczające dla poczynającego się w ten sposób dziecka."Aasiula, kapturnica, BISCA, moremi, kkisia, Mega, Arwena, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no to jak po świętach to możemy już pogadać poważnie?
"Uwadze wielu osób umyka jednak fakt, że samo powołanie do życia metodą in vitro jest uwłaczające dla poczynającego się w ten sposób dziecka."01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Reni wrote:no to jak po świętach to możemy już pogadać poważnie?
"Uwadze wielu osób umyka jednak fakt, że samo powołanie do życia metodą in vitro jest uwłaczające dla poczynającego się w ten sposób dziecka."
to ja doloze zyczenia swiateczne do tego:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17707730,Abp_Gadecki_do_malzenstw__dotknietych_krzyzem_bezdzietnosci__.html?lokale=local#BoxNewsImgReni, moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość