35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Som, som, ale takie tematy w poświąteczne południe????
Ja powiem tylko tyle, bardzo nie lubię kiedy w takich dyskusjach rozmówcy wylewają tony jadu na siebie. Można argumentować, przekonywać ale nigdy obrażać drugiej strony za takie czy inne poglądy.
I teraz dzień dobry.kkisia, Sabina, anna maria, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ooo no na Dziwiszu też się zawiodłam
a najlepsze jest to, że w święta w wielu kościołach kazania były nt gejów, gender i invitro
hehe
żyjecie w katoliciemnostanie....co najdziwniejsze polakom chyba to odpowiada skoro czarna mafia ma sie tam tak dobrze
nie znam drugiego takiego kraju
czy to świadczy o czyms?Reni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mnie lekarz wysłał na monitoring. Bo go moje ciśnienie nocne trochę przestraszyło.
No i oczywiście wyszło, że symuluje
Wszycho ok, a ciśnienie 120/60.
A młody tak fikal, że czujników nie dało się zamontować tak żeby działały, musiałam na brzuchu prawie lezec..
Teraz jeszcze czekamy na wyniki krwi, ale wstępne juz przyszły i tez ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 13:37
ComeToMeBaby, Sabina, kapturnica, Dziobak, kkisia, BISCA, anna maria, Elfik, Mega, Arwena, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Dodzwonilam sie do lekarza czy mam przyjsc z @ w czwartek do szpitala
A wiec w czwartek podejscie nr 3Aasiula, kkisia, Sabina, paszczakin, anna maria, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
czytam wysłał na monitoring..
i co wyszło, że jesteś w ciąży
Paszczak weź nie strasz
Usiądź i siedź grzecznie do porodu okiej?paszczakin wrote:A mnie lekarz wysłał na monitoring. Bo go moje ciśnienie nocne trochę przestraszyło.
A młody tak fikal, że czujników nie dało się zamontować tak żeby działały, musiałam na brzuchu prawie lezec..
Teraz jeszcze czekamy na wyniki krwi, ale wstępne juz przyszły i tez ok.moremi, Sabina, paszczakin, Mega, Magdala, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Bozia myślałam o tym długo
i nie mam żadnych wątpliwości, że to co robię jest dobre
idąc tym tokiem myślenia trzeba pozamykać szpitale, hospicja, apteki
skoro Bóg dał komuś raka..to niech ten ktoś dźwiga swój krzyż a nie się leczy
dla mnie jest to niepojęte jak można komuś odmówić posiadania potomstwa tylko dlatego, że któraś ze stron nie może ich mieć
to nie wina Boga (jeśli już jego do tego mieszamy), że Świat pędzi, że niszczymy środowisko, że żyjemy w wiecznym stresie itd
wierzę bardzo w Boga (nigdy tego nie ukrywałam) i jeśli z IVF nam się uda, to będzie to dla mnie znak, że On tak właśnie chciał!
trochę poplątane towiem wiem kłóci się to z tym co mówią pingwiny
Reni, ja mam dokładnie takie samo zdanie, już zresztą kiedyś pisałam.
Ale właśnie dlatego, żeby chronić Adacha przed takimi oszołomami, którzy będą mówić o jego czy mojej godności, nikt oprócz Was nie wie, że jest z IVF. Smutna polska rzeczywistość. Nie będę moim dzieciem jej naprawiać..kkisia, kapturnica, moremi, Sabina, Aasiula, Dziobak, Reni, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:kkisia ale na histo tak? bo już się gubię u Ciebie?
może jak zdecydowałaś się na iv, to daj sobie już z tym spokój?
czy to w innym celu robisz?
Reni histero mialam w lutym
teraz laparo ostatnie podejscie
dla swojego spokoju czy da sie te moje jajowody udroznic
tak sie umowilam z lekarzem
bo kwalifikacje juz mamy
i jesli nie udroznia to zaczynamy z nastepna @ ivmoremi, paszczakin, anna maria, Reni, Mega, Magdala, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
À le mam dzien do dupy.
W pracy stresowo i bola mnie zeby (jestem w trakcie wybilania i jak do tej pory to bylo ok ale dzisiaj chyba znoise jajo)
Czuje, ze to bedzie bardzo dluuuuuuugie popoludnie.
Co do in vitro, to mnie tez ta polemika zaskakuje. Zabronic in vitro ? A dlaczego nie aspiryne albo kremy przeciwzmarszczkowe hihi. A naukowcow i biologow spalic na stosie.moremi, Sabina, kkisia, Dziobak, Reni, Heretyczka, paszczakin, Mega, Arwena, malgos741, Magdala, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Co do in vitro, to mnie tez ta polemika zaskakuje. Zabronic in vitro ? A dlaczego nie aspiryne albo kremy przeciwzmarszczkowe hihi. A naukowcow i biologow spalic na stosie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 14:02
moremi, BISCA, kapturnica, Aasiula, kkisia, Dziobak, Reni, Elfik, Mega, Magdala, Simba lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A mnie lekarz wysłał na monitoring. Bo go moje ciśnienie nocne trochę przestraszyło.
Teraz jeszcze czekamy na wyniki krwi, ale wstępne juz przyszły i tez ok.
Paszcza , a jakieś oznaki zbliżającego porodu już są? Np. czop śluzowy odszedł itd.?kkisia lubi tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Dziewczyny chciałabym Was jeszcze zapytać jaki powinien być minimalny progesteron w 6-7 dpo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 14:34
peppapig, ola_35, kkisia, Aasiula, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny