35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wlasnie do gina jade ,i zobaczymy co mi zaleci
i dowiem sie co z ta ovu w tym cyklu?
Bo wykres porabany,jajnik prawy napierdziela tak jakby dopiero miala byc,no nic jade
Trzymajcie kciukolcekkisia, Sabina, peppapig, kapturnica, ComeToMeBaby, ania.g, Mega, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:10 miesiecy czekania na co ??
i to taka optymistyczna perspektywa dla mnie choć życzę wszystkim dziewczynom już teraz w najbliższych cyklach.
kkisia, kapturnica, malgos741, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Jak już zaciażysz to będzie potrzebna
ja zużyłam sporo a nie mówię o kapcie
bo ona brała jeszcze większą dawkę. Ja zmusiłam prawie swoją ginke do recept bo ona nie chciała wypisywać.
po prostu nie chciałam zagarnąć wszystkiego
peppapig, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Ja wlasnie do gina jade ,i zobaczymy co mi zaleci
Bo wykres porabany,jajnik prawy napierdziela tak jakby dopiero miala byc,no nic jade
Trzymajcie kciukolce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 15:38
Aasiula, kkisia, ola_35, kapturnica, Sabina, ania.g, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Ja napisałam że udało się nam zaciażyć po ok 10 cyklach pełnych clo,progesteronu,żeli conceivowych
i to taka optymistyczna perspektywa dla mnie choć życzę wszystkim dziewczynom już teraz w najbliższych cyklach.
-
Aasiula wrote:Ja wlasnie do gina jade ,i zobaczymy co mi zaleci
Trzymajcie kciukolce
Aasia sama jestem ciekawa, napisz po wizycie!Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jeszcze nie zdarzylo sie by komus progesteron zaszkodził jak nie pomogl...
Kapta, mi cały czas dało do myślenia to co kiedyś tu napisałyście, że sztuczny progesteron utrzyma każdą ciąże także tą nieprawidłową, przy której naturalnie doszło by do poronienie. Przy ostatniej wizycie u gina zapytałam o to, niestety nie zaprzeczył. Stąd moje obawy przed braniem dodatkowych dawek jeśli faktycznie nie są potrzebne i dzisiejsze moje badanie progesteronu, wcześniej miałam aplikowany bez badania czy faktycznie jest potrzebny.Elfik lubi tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Kapta, mi cały czas dało do myślenia to co kiedyś tu napisałyście, że sztuczny progesteron utrzyma każdą ciąże także tą nieprawidłową, przy której naturalnie doszło by do poronienie. Przy ostatniej wizycie u gina zapytałam o to, niestety nie zaprzeczył. Stąd moje obawy przed braniem dodatkowych dawek jeśli faktycznie nie są potrzebne i dzisiejsze moje badanie progesteronu, wcześniej miałam aplikowany bez badania czy faktycznie jest potrzebny.
Masz juz wynik??Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 16:05
-
Prof. Szamatowicz i mój lekarz tez zresztą wychodzą z założenia, że lepiej wspomóc owulację. Dlatego ja miałam letrozol. Co do progesteronu - są zdania, że jeżeli zarodek nie rozwija się prawidłowo, to dawka jaką ja przyjmuję (3*100) by go nie utrzymała.
kapturnica, kkisia, Sabina, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:owszem obchodzi mnie to
nie życzę sobie, żeby jakaś nawiedzona baba wytykała moje dziecko palcem
generuję agresję na takie słowakapturnica, kkisia, Sabina, Mega, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Dziękuję trochę mnie uspokoiłyście, ja i tak wolałam zrobić dzisiaj badanie, przed tymi dawkami, które mam brać, nie chodzi tutaj o 100-200, ale o 400.
kapturnica, kkisia, Sabina, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ja biorę 300. 400 też by ciąży nie utrzymała. Ola, a masz stymulację owulacji?
Moremi nie mam, pęcherzyki piękne, zawsze w tym samym dniu takie same. Ja już nie wiem o co chodzi. Rozwalił mnie teraz ten wynik. Już miałam miec dawkę w tym miesiącu 200 luteiny plus duphaston.