35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Hehe, celujcie w bliźniaki
Cieszę się.Asiajeszcze całą akcja przed Wami
W ogole pocieszyl mnie i powiedzial ze trzeba cierpliwoscii ze jak sie nie uda to pomozemy
ania.g, Sabina, ola_35, moremi, kkisia, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Test ovu moze wychodzic pozytywny a nie dochodzic do owulacji .Juz nie raz tak bylo...I na testach lepiej sie samych nie opierac chociaz przyznam ,ze w szczesliwym cyklu mialam raz jedyny az tak mocny test owulacyjny jak nigdy
Kapta ale czy drugi raz u Aasiuli wystąpi skok LH ?, bo bez tego pęcherzyk nie pęknie?
-
ola_35 wrote:Kapta ale czy drugi raz u Aasiuli wystąpi skok LH ?, bo bez tego pęcherzyk nie pęknie?
Aasiula, ola_35, moremi, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Oczywiscie ze skoki lh moga wystepowac kilkukrotnie Bo czesto gesto org przygotowywuje sie tylko do owulacji .Takze spokojnie pecholek lub pecholki se pekna
żarcik oczywiscieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 18:52
kapturnica, kkisia, Sabina, Mega, Parka, Simba lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Paszcza , a jakieś oznaki zbliżającego porodu już są? Np. czop śluzowy odszedł itd.?
eee, nie.
chyba, ze sie nie pozegnal i nie zauwazylammoremi, Mega, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mega a na którą jezdzisz?
do 17:15
Witam po pracy:)kkisia, anna maria, Sabina, moremi, kapturnica, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wiecie co??O malo sie nie porzygałam laska na kwietniowkach dodała kurwa zdjecie czopa sluzowego
po uj ty tam lazisz? ja jestem "kwietniowka" i bylam tam raz tylko jak ktos cos tu zacytowal..
i teraz poleze znowu, Twoja wina!kapturnica, anna maria, kkisia, Sabina, moremi, Dziobak, Aasiula, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:po uj ty tam lazisz? ja jestem "kwietniowka" i bylam tam raz tylko jak ktos cos tu zacytowal..
i teraz poleze znowu, Twoja wina!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 18:36
Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Na kwietniowkach jedna dodala to se popatrz czy cos takeigo ci kiedy nie wypadlo
o fuuu, ja na na bank takiego czegos nie mamu mnie jest korek do wina
a tak z drugiej strony zastanawiam sie po co tej babce takie zdjecie?Sabina, kapturnica, kkisia, Aasiula, Dziobak, Simba lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:o fuuu, ja na na bank takiego czegos nie mam
u mnie jest korek do wina
a tak z drugiej strony zastanawiam sie po co tej babce takie zdjecie?
Ze niby na pamiatke ??Sabina, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:
a tak z drugiej strony zastanawiam sie po co tej babce takie zdjecie?
Albo zrobi odbitki i da kazdemu z rodziny. W ladnej kopertce. Jak tamta co nie wiedziala jak zawiadomic rodzine o ciazy.Sabina, Mega, paszczakin, moremi, kapturnica, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
dobra, skonczmy temat lepiej
i porozmawiajmy o butach, co?
drogie konsylium!
potrzebuje buty na wiosne, dzis odstawilam ostatnie zimowe, bo gorac jest. I mam zyciowego problema
Spodnie ciazowe w wiekszosci mam rurki. Wczesniej nosilam do rurek obcasy, teraz raczej tak fikac nie bede.. Baleriny to dla mnie zuo i paskudztwo straszne, mam, nosze jak musze, ale co do takich spodni mozna nosic, zeby bylo ladnie? Nie na przebiezki po lesie, tylko do pracy, czy na jakas kolacje na miescie np..
do takich przykrotkich to jeszcze mokasyny zniese, ale to tez raczej rekreacyjnie.. ale spodnie ktore mam to sa takie pelnej dlugosci, bo jeszcze troche za zimno kostkami swiecic..
i co do tego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 19:12
moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:po uj ty tam lazisz? ja jestem "kwietniowka" i bylam tam raz tylko jak ktos cos tu zacytowal..
i teraz poleze znowu, Twoja wina!dorbie lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
bo une tam produkuja wiecej stron niz my, a ja wytrwala bylam i klikalam wstecz az dotarlam.. moge zalinkowac, ale ogolnie chyba nie chcecie tego widziec..
Mega, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość