35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ola_35 wrote:Właśnie odebrałam wynik, mam 15,2. Normy laboratoryjne 1,2-15,9.
moremi, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wynik bardzo ladny .Tylko prawda jest taka ,że nie kazda owulacja jest pelnowartosciowa i wielu lekarzy zaleca wspomaganie ciałka żółtego.
Kapta , ale czy przy niepełnowartościowej owulacji, wynik progesteronu też jest taki ładny, bo się na tym nie znam?
-
ola_35 wrote:Kapta , ale czy przy niepełnowartościowej owulacji, wynik progesteronu też jest taki ładny, bo się na tym nie znam?
kapturnica, ola_35, kkisia, Aasiula, Sabina, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ola_35 wrote:Kapta , ale czy przy niepełnowartościowej owulacji, wynik progesteronu też jest taki ładny, bo się na tym nie znam?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 16:50
ola_35, moremi, kkisia, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie zgadzam sie z tym ale to juz moja opinia.Jesli sa wady genetyczne zarodka nic go nie utrzyma a juz dawki luteiny na poziomie 100,200mg dziennie napewno nie utrzymaja kazdej ciazy..Musialyby byc chyba dawki jak po in vitro..Ale zaznaczam ,ze to moje zdanie i nikt sie z nim nie musi zgadzac..Co lekarz to opinia moj akurat uwaza inaczej
Masz juz wynik??
Mi nie pomogly konskie dawki progesteronu i hcg i estrogenow do utrzymania ciazy. Mialabym juz trojke dzieci.kapturnica, Sabina, Aasiula, moremi, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Dziewczyny, a czy można jakoś sprawdzić czy owulacje są pełnowartościowe? NIe zrozumcie mnie źle, ale jestem takim typem człowieka, który boi się przyjąć leki , hormony bez potrzeby.
ola_35, Aasiula, moremi, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
-
Ola po pierwsze sprawdza sie Fsh, potem estrogeny i potem progesteron i estrogeny - nie wystarczy jeden progesteron w 7 dpo by stwierdzic piekna owulacje, bo jak estogeny chujowe to nic Ci po progesteronie.
kapturnica, moremi, kkisia, peppapig, Magdala lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:I juz wiem ovu nie było
Dopiero na być sa dwa pecherzyki 17 i 16 mm
W piątek ponownie wizytaAasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dlatego tempka poszla do gory i spadla...Czyli org przygotowywuje sie do owulacji.masz oba pecherzyki na jednym czy na dwoch jajnikach ??
Jak teraz nie wyjdzie to w przylum cyklu lekiSabina, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Tez sie z tym zgadzam.
Mi nie pomogly konskie dawki progesteronu i hcg i estrogenow do utrzymania ciazy. Mialabym juz trojke dzieci.
Ola ja bralam i lutke i dupka a i tak ciąża si nie utrzymała. -
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Ola po pierwsze sprawdza sie Fsh, potem estrogeny i potem progesteron i estrogeny - nie wystarczy jeden progesteron w 7 dpo by stwierdzic piekna owulacje, bo jak estogeny chujowe to nic Ci po progesteronie.
Polar sprawdzę teraz resztę , bo muszę chyba być w 3 dc z tego co pamiętam.
-
ola_35 wrote:Miałaś pozyt test owu, ale jaja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 17:49
Sabina, Aasiula, moremi, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość