35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
tam w wiadomościach masz trzy zakładki
zobacz czy gdzieś coś Ci się nie czai
moze masz jakieś zaproszenie do kółka różańcowego albo na sabat czarownic
stara.krycha wrote:I takie pytanie od czapki. Bo gram w kolko krzyzyk z migajaca koperta i przegrywam. Podobno to sie jakos da wylaczyc?stara.krycha, BISCA, macduska, Aasiula, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Ej Stary Kryształ ale nie smutkujesz co nie?
a powiedz coś jeszcze o sobie? długo się staraliście?
IV rządówka czy pryw
a skąd jesteś, gdzie mieszkasz?
pijesz wódkę czy wino?
Reni, BISCA, kapturnica, Aasiula, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Jesli od tego sie zachodzi to biore nawet dwa!
No, to jak weszlaś, to nie psuj statystyki. Następnym razem masz składać relacje na żywo i zajdziesz.stara.krycha, Reni, BISCA, kkisia, Zofia8, kapturnica, Aasiula, paszczakin, Sabina, megan8, Elfik, gosia7122, Arwena, Magdala, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nie napalam się
po pierwszej stymulacji clo,a potem po iui napalenie przeszło mi jak sraczka po stoperanie
jestem świeżo po lekturze "dziecko ze szkła"
i zdaję sobie sprawę, że i 4 iv nie zawsze wychodzi
stara.krycha wrote:Z Toba to bym sie chcetnie zapsiapsiolkowala, zeby Ci opowiedziec moja cala poruszajaca jak wypadajace mleczaki historie. A tak na forum to poradze Ci: nie napalaj sie, ze IVF za pierwszym razem wyjdzie, bo dostaniesz po dupie jak ja. Nie zycze Ci, ale cos tam o zyciu slyszalam.Zofia8, macduska, Aasiula, Sabina, Elfik, Arwena, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni, Stary Krysztal tez ladnie. Odpowiadajac na Twoje pytania:
Czy dwa lata z pomoca medyczna to dlugo?
IV rzadowe poszlo sie wlasnie jebac, a prywatnie bedzie, jak odlozymy kas
Mieszkam po sasiedzku z Hera (ale na kebabie jej nie widzialam)
Pije wino, po wodce agresji dostajeBISCA, ania.g, kkisia, kapturnica, Aasiula, Sabina, megan8, Elfik, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie napalam się
po pierwszej stymulacji clo,a potem po iui napalenie przeszło mi jak sraczka po stoperanie
jestem świeżo po lekturze "dziecko ze szkła"
i zdaję sobie sprawę, że i 4 iv nie zawsze wychodzi
Ale zem sie pani przywazelinowala! Bedzie kocowa w szatni jak nic!Reni, kapturnica, Aasiula, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Stary ..bo taki masz początek nicku
a Kryształ - z Dynasti - tam była Krystyna zwana z amerykańska Kristalstara.krycha, BISCA, kkisia, kapturnica, Aasiula, Sabina, megan8, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Z Toba to bym sie chcetnie zapsiapsiolkowala, zeby Ci opowiedziec moja cala poruszajaca jak wypadajace mleczaki historie. A tak na forum to poradze Ci: nie napalaj sie, ze IVF za pierwszym razem wyjdzie, bo dostaniesz po dupie jak ja. Nie zycze Ci, ale cos tam o zyciu slyszalam.
Kurna , biorę ten grudzień!stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nic się nie bój
nic Ci nie zrobią (liczą na słoneczka)
stara.krycha wrote:Wiem, zagladam Ci w pamietnik. Tak tylko z dobroci serca mi sie napisalo, bo Ci kibicuje
Ale zem sie pani przywazelinowala! Bedzie kocowa w szatni jak nic!stara.krycha, moremi, kkisia, kapturnica, Aasiula, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a jest
chociaż ja spożywam białą łyżeczkę
podobno cukier to zuo więc zostańmy przy Dynastii
a własnie gdzie Paszcza???? rodzi??!
stara.krycha wrote:Mi sie bardziej z cukrem skojarzylo
Bialy Krysztal byl chyba kiedys gdzies, co nie?stara.krycha, moremi, kkisia, kapturnica, Aasiula, paszczakin, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zocha, gratulejszyn! Dzie jest fotka fejsa meza, kiedy mu wyjawialas dobra nowine? Chce ja zobaczyc!
Witam Krysztala.
Ktoras cos tam miauczala, ze jej sie nie podoba Chodakowska ( tak Reni, wiem, ze tobie tez). Cwiczyc mozna z kim sie chce, byle poslady do gory szly, brzuch byl plaski, a celulit znikal. Pozdrawiam znad kawusi i Barylek Wedla.
stara.krycha, moremi, BISCA, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Sabina, megan8, gosia7122, Parka, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Z Toba to bym sie chcetnie zapsiapsiolkowala, zeby Ci opowiedziec moja cala poruszajaca jak wypadajace mleczaki historie. A tak na forum to poradze Ci: nie napalaj sie, ze IVF za pierwszym razem wyjdzie, bo dostaniesz po dupie jak ja. Nie zycze Ci, ale cos tam o zyciu slyszalam.
stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Nie odpowiedzialas na najistotniejsze pytanie : wino czy wodka ?!?!
mamatrojki80, stara.krycha, Aasiula, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Wino, po wódce jest agresywna.
mamatrojki80, BISCA, ComeToMeBaby, kkisia, kapturnica, Aasiula, Magdala, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!