35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:?
kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Dobra. Wrocilam z nowym avatarem. Rozowe, bo to moj ulubiony kolor, szpilki, bo uwielbiam buty. Nie zebym jakas tam rozowa dziumdzia byla czy cos. Takie hobby mam, ze buty zbieram. Te od magnesow powinny zrozumiec.
ale jeden plus jest taki, ze nie bedzie mi podbieral perfum, malowidel , kiecek i butow jak podrosnie
stara.krycha, kkisia, moremi, kapturnica, Aasiula, Sabina, Elfik, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ja tez uwielbiam roz...szkoda, ze Ivo nie moge ubierac w kiecki
ale jeden plus jest taki, ze nie bedzie mi podbieral perfum, malowidel , kiecek i butow jak podrosnie
iwcia77, Reni, kkisia, moremi, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Czytam miedzy wierszami, ze to pytanie do mnie. Odpowiedz sie pewnie niektorym nie spodoba, ale wolnosc slowa w koncu jest. No wiec wkurwilo mnie, ze nawet po 40 sie naturalnie zachodzi, a ja nic i nic mimo calego pierdolonego invitro. Ot co!
Reni, mamatrojki80, kkisia, BISCA, Zofia8, Aasiula, Sabina, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ej Stary Kryształ ale nie smutkujesz co nie?
a powiedz coś jeszcze o sobie? długo się staraliście?
IV rządówka czy pryw
a skąd jesteś, gdzie mieszkasz?
pijesz wódkę czy wino?
moremi, iwcia77, kkisia, BISCA, Zofia8, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
myślę, że można ją chociaż nasmarować maścią
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/687f632f38c8.jpg
moremi wrote:Aaaaa chcesz opierdol dostać na wstępie jak Zocha?stara.krycha, moremi, kkisia, BISCA, kapturnica, Aasiula, Sabina, megan8, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość