35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:nieprawdopodobne... Zośka.. wzruszyłam się
to ile masz latek dziewczynko?
p.s. dziunię zmieniaj.iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, kkisia, ania.g, Simba, Sabina, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Opisze po krotce moja historie.
Jestem miesiac po nieudanym invitro. Powod nieplodnosci: czynnik meski. Cos jeszcze? Acha: cyc 75 C, z Kubusia Puchatka lubie Krzysia, a lodow nie polykam.
To wszystko ladnie pieknie ale zapomnialas o awatarze. Pani Cie zaraz do kata postawi.
I przestan sie zgrywacmoremi, stara.krycha, ania.g, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Doobry,
Zocha, ale wiadomośćnie wiesz jak sie ciesze
będziesz moją parą?? Trzymam kciuki za nudną i spokojną ciążę.
Krycha, wow, ja po 3 miechach wyszłam z kuluarówwitaj
Byłam u gina ale mnie nie zbadała, dopiero za 3 tyg, teraz tylko zerknęła na wyniki badan. Jestem rozczarowana, chce juz zobaczyć to serduchoZa tydz pójdę prywatnie do ordynatora o ile mąż wróci na czas z wyjazdu. No i mam tydzień na decyzje co z prenatalnymi, G chce zrobić, ja chyba nie, tym bardziej że do Rudy śl. trzeba ekstra jechać. No jestem w kropce.
Dlaczego nie badała?
ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:To wszystko ladnie pieknie ale zapomnialas o awatarze. Pani Cie zaraz do kata postawi.
I przestan sie zgrywacBISCA, iwcia77, Elfik, kkisia, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
ojej to Hera się ucieszymamatrojki80 wrote:Kupiłam sobie dziś na olx zestaw angielskiej porcelany do mojej kolekcji... taka pierdoła a cieszy
słońce świeci, pięknie jest
mamatrojki80, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, kapturnica, Elfik, kkisia, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:No, ten tego, z tym wiekiem to... Nie bijcie (za mocno), ale 33............. Na usprawiedliwienie mam udokumentowane 2 lata staran z pomoca medyczna i dwa zarodki w podpasce!
Może chociaż awatarem nadrobisz.mamatrojki80, BISCA, iwcia77, ComeToMeBaby, kapturnica, Elfik, stara.krycha, kkisia, macduska, Sabina, Parka, Arwena, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mamatrojki80 wrote:Dlaczego nie badała?
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Ostatnio kazała zrobic badania i sie z nimi szybko pokazać a główna wizytę ustawiła na za miesiąc a ja myślałam ze jak juz będę to szybko mi to usg machnie, ale nie chciała. Takze za 3 tyg bedzie badanie. Spróbuje za tydz jak pójdę rozwiązać sprawę prenatalnych rozwiązac ją namówić.
Idiotka, ja też bym chciała zobaczyć co u malucha... dziś masz 9 tydzień ciąży rozpoczęty.
iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, Natka_79, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:to jest żenada
Reni, dlatego ja nie oglądam, zaczekam na efekt finalny..
Przecież to tylko polityka, liczenie głosów wyborców, jeszcze ostatnio straszenie biskupów..
Lepiej nie być na sali, bo wtedy powiesz, że w szpitalu laurki rozdawałeś, nic nie masz wspólnego z poglądami..(tu przegrany w wyborach)
Kiedyś nie wierzyłam, że można się tak cofnąć, ale nowelizacja prawa łowieckiego, ubój rytualny, projekty nowelizacji zabraniającej wszelkiej aborcji...
Coraz mocniej wierzę w projekty obywatelskie i nacisk społeczny
jeśli nie pokażemy czego chce większość, politycy pójdą na pasku kościoła..
Jeśli kościół ma takie poglądy, to ja to szanuje, ale nie jesteśmy do k... nędzy państwem wyznaniowym..!
Z mężem zbieramy podpisy pod projektem znoszącym finansowanie religii w szkołach z pieniędzy publicznych.
Polecam każdemu.
Oczywiście projekt przepadnie w sejmie, ale niech barany wiedzą co ludzie oświeceni myślą..
A za jakiś czas projekt przejdzie...
Chyba,że oficjalnie zamiast "dzieńdobry" wprowadzi się nakaz mówienia szczęść boże, a wszystkie szkoły zmienią na katolickie.
Państwo islamskie w wydaniu katolickim...
Kocham ten kraj, ale wtedy wyp...
choć pewnie bym nie zdążyła, spalili by mnie na stosie, czy ukamienowali prędzej..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 14:18
Reni, kapturnica, Aasiula, moremi, Natka_79, kkisia, Krakonka, macduska, paszczakin, Sabina, Heretyczka, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
ile tam młodych ludzi (żeby nie powiedzieć młodzieży) siedzi tam na trybynach
podpisałam się pod zabraniem religii ze szkół
Elfik wrote:Reni, dlatego ja nie oglądam, zaczekam na efekt finalny..
Coraz mocniej wierzę w projekty obywatelskie i nacisk społeczny
jeśli nie pokażemy czego chce większość, politycy pójdą na pasku kościoła..
Z mężem zbieramy podpisy pod projektem znoszącym finansowanie religii w szkołach z pieniędzy publicznych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 14:16
Elfik, moremi, iwcia77, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość