X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o sejm o niepłodniakach mówi

kapturnica, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie dotarla swieza dostawa suplementow. Prenatalne ciazowe, D3,Magnez, Omega3. Bede brac tez zelazo. Podpytam lekarza o jod.

Arwena lubi tę wiadomość

Zofia8
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak może być
    w tym miesiącu dopuszczę męża hahaa2.gif

Reni to tak jak ja się bronie przed grudniem, ostatnio sobie z gin żartowałam, że zrobie teraz badania progesteronu i w tym miesiącu nie będę brać luteiny bo mi na grudniu nie zależy. A on w żartach , że mnie zaraz wygoni za drzwi jak tak będę mówić i wybierać. A propos ten cykl mi wychodzi na grudzień na święta Bożego Narodzenia!

Elfik, iwcia77, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Zocha, ty się przyznaj kto ci czoło lizał?
    czy tam inne oczy...
    czy to tam tzreba było lizać na ociotowanie....

tylko nie mów, że xiondz na kolędzie, bo wyobraźni mi nie starczy...

:P

Nie powiem com stosowala, bo zostane pozarta ;-)

Elfik, BISCA, moremi, kkisia, iwcia77, malgos741, Magdala, paszczakin, Sabina lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i miał rację
    u mnie była trochę inna sytuacja, bo ze względu na zdrowie przyszłego dziecka musiałam się wstrzymać ze staraniami.
    A teraz już mi isę nie chce ;-)
    ola_35 wrote:
    Reni to tak jak ja się bronie przed grudniem, ostatnio sobie z gin żartowałam, że zrobie teraz badania progesteronu i w tym miesiącu nie będę brać luteiny bo mi na grudniu nie zależy. A on w żartach , że mnie zaraz wygoni za drzwi jak tak będę mówić i wybierać. A propos ten cykl mi wychodzi na grudzień na święta Bożego Narodzenia!

moremi, BISCA, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    o sejm o niepłodniakach mówi

Debata jest, a posłów nie ma... na sali prawie pusto.

BISCA, moremi, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Nie powiem com stosowala, bo zostane pozarta ;-)

to wim!

zmawiałaś nowenne pompejańską, ubrana jeno w pasek Św. Dominika popijając wodę z Lichenia?;)

a ch.. komu do tego, grunt, że efekt jest.. :)

pasek i wodę puść dalej... ;)

mamatrojki80, moremi, kkisia, Aasiula, kapturnica, Reni, iwcia77, Magdala, Zofia8, Dziobak, Sabina lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ty mi tu nie ekspertuj, bo mi daleko do tego.
    Gwoli wyjaśnienia - Zosia to panikara i ja czasami ją temperuję. Coś jak Aasiula, tylko razy dwa, albo i pięć. Tylko Aasiula dostaje zjebke publicznie, a Zosia na osobności.

cuda panoczku, cuda..
    Moremi konfesjonał otworzyła...;)

a spotkania w zakrystii nadal w czwartki siostro Morisławo? :P

BISCA, Aasiula, kkisia, kapturnica, Reni, iwcia77, Magdala, Zofia8, Dziobak, Sabina, Parka lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    cuda panoczku, cuda..
    Moremi konfesjonał otworzyła...;)

a spotkania w zakrystii nadal w czwartki siostro Morisławo? :P
    Pani chora była, Bursztyn zawinęła kozetkę, Andżej chyba na pielgrzymkę poszedł, to ktoś musiał się zająć tymi zbłąkanymi owieczkami.

mamatrojki80, kkisia, Elfik, kapturnica, ComeToMeBaby, Reni, iwcia77, malgos741, Magdala, Zofia8, Sabina, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoska, gratuluje

Mowilam, ze jestes moim outsiderem :) Stawialam na Ciebie !
    Bardzo sie ciesze. Z kazdej nowej ciazy sie ciesze zreszta. Marzy mi sie, zajrzec tu ktoregos slonecznego poranka i przeczytac, ze wszystkie zaszly .... Utopia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 13:43

mamatrojki80, Aasiula, kkisia, Elfik, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, malgos741, Magdala, Zofia8, peppapig, Dziobak, macduska, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzie Simba ????

iwcia77 lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki, że przerywam euforię swoimi błahymi problemami..
    o której matce niepracującej wypada iść po dziecia?
    O 15 trzeba chyba primogeniturę zabrać z placówki edukacyjnej, żeby nie było, że niekochane?
    wiecie, opieka społeczna tylko czyha...;)
    Przedszkole do 17, ale pozory chyba trzeba zachować?

i paszcza, wpadaj do mnie z karcherem, sprzataj co chcesz!
    bo ja poległam...cześć mej brudnej pamięci...

Aasiula, kapturnica, moremi, Reni, iwcia77, kkisia, Magdala, Sabina, gosia7122, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Dobra, dobra... :-) Ty mnie tu oczu nie mydl ;-)
    Nawet sie mi komentowac tego nie kce 8)

Sabina lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ty mi tu nie ekspertuj, bo mi daleko do tego.
    Gwoli wyjaśnienia - Zosia to panikara i ja czasami ją temperuję. Coś jak Aasiula, tylko razy dwa, albo i pięć. Tylko Aasiula dostaje zjebke publicznie, a Zosia na osobności.
    pfff foch

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3562a807576f.jpg

Elfik, moremi, BISCA, kkisia, malgos741, Magdala, Zofia8, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cicho u Was i spokojnie to Wam bombe wrzuce, tzn. nowe mieso, zebyscie mialy po kim jezdzic.
    Witam sie!

Elfik, mamatrojki80, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, BISCA, Reni, iwcia77, kkisia, malgos741, Magdala, megan8, Dziobak, macduska, Sabina, gosia7122, Parka, Arwena, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Pani chora była, Bursztyn zawinęła kozetkę, Andżej chyba na pielgrzymkę poszedł, to ktoś musiał się zająć tymi zbłąkanymi owieczkami.

a tacę masz?
    albo choć koszyczek?
    nie rozpuszczaj owieczek, z niemi treba krótko, bez ściepy nie ma chlania wina..
    ;)

Aasiula, moremi, iwcia77, kkisia, Magdala, Zofia8, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam sobie dziś na olx zestaw angielskiej porcelany do mojej kolekcji... taka pierdoła a cieszy :-) słońce świeci, pięknie jest :-)

Elfik, ola_35, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, kkisia, Magdala, Zofia8, Arwena lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Cicho u Was i spokojnie to Wam bombe wrzuce, tzn. nowe mieso, zebyscie mialy po kim jezdzic.
    Witam sie!
    Czesć Krycha :)

mamatrojki80, Elfik, kkisia, Zofia8, stara.krycha, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opisze po krotce moja historie.
    Jestem miesiac po nieudanym invitro. Powod nieplodnosci: czynnik meski. Cos jeszcze? Acha: cyc 75 C, z Kubusia Puchatka lubie Krzysia, a lodow nie polykam.

mamatrojki80, Aasiula, ComeToMeBaby, ania.g, moremi, BISCA, Reni, iwcia77, kkisia, Magdala, malgos741, megan8, Zofia8, peppapig, Dziobak, macduska, Simba, paszczakin, Sabina, gosia7122, Parka, Arwena, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Witam sie!

Czyż to następna czytająca nas zza krzaka pół roku:) Witam!!!

Aasiula, Elfik, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, kkisia, Magdala, Zofia8, stara.krycha, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
‹‹ 8498 8499 8500 8501 8502 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ