35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się przyznam, bo wiedziałam. Nie wiem jak Zocha wytrzymała, ale mnie skręcałoReni wrote:ale że nic nie powiedziałaś
tyle dni
chyba zaczniemy upomnienia dawać za szczanie poza forum
iwcia77, Elfik, Zofia8, kapturnica, nick nieaktualny, Magdala, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Ale nie elektroniczne, to się nie liczyElfik wrote:Zośka, ale ty na partyzanta!
A ja się nie zgadzam, kolejka nie wysiedziana, od stycznia gówniara siedzi!
Dawać starszym wyjadaczkom najpierw!
Zosia, niech beta pięknie przyrasta!
i nuuuuudnej ciąży!
kurczę, kiedyś nie wiedziałam do końca o co chodzi w tych życzeniach, hehe..
sie widzę zainwestowało w clearblue, burżujko...
;P
Elfik, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ide domalowac oko
, bo siem wzruszyla
i toner mi sie rozpuscil 
Reni, Burszta, Mega, Sabcia, Kkisia,Malgos czyli "stara" brygada do roboty sie brac :)bo was "nowa" dogania
Ty myslis ze to takie proste
Chyba za malo sie modlimy
A powaznie Zocha trzymie kciuki dalej
moremi, Aasiula, Elfik, Zofia8, malgos741, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Ale ona miala b malo czasu i starsza od innyvh dlugistarajacych sie! Jej wolno! Taka Reni do 43 ma jeszcze kilka lat posiadowki na forum:-)Elfik wrote:Zośka, ale ty na partyzanta!
i nuuuuudnej ciąży!
;P
moremi, Elfik, Zofia8, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
daj dzienniczek!
moremi wrote:Ja się przyznam, bo wiedziałam. Nie wiem jak Zocha wytrzymała, ale mnie skręcało
iwcia77, moremi, Aasiula, Elfik, Zofia8, kapturnica, BISCA, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
kurde, tak to nikogo na forum niet- a jak wrzucic bombe o nazwie "ciaza" juz sie pojawiaja
czuwacie dziewczyny
moremi, SolarPolar, nick nieaktualny, Aasiula, Elfik, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, malgos741, Magdala, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, Parka, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Ale ona miala b malo czasu i starsza od innyvh dlugistarajacych sie! Jej wolno! Taka Reni do 43 ma jeszcze kilka lat posiadowki na forum:-)
Zosia ma chyba 44
można? można 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 13:17
moremi, iwcia77, Elfik, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
wypluj to! wypluj to przez lewe ramię
tyle co ja to i Mango siedzi na ovu a starsza jest od Zochy
wiek się nie liczy
SolarPolar wrote:Ale ona miala b malo czasu i starsza od innyvh dlugistarajacych sie! Jej wolno! Taka Reni do 43 ma jeszcze kilka lat posiadowki na forum:-)
moremi, iwcia77, Aasiula, BISCA, nick nieaktualny, malgos741, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
to zachowuj się, bo karnego kotasa dostaniesz!
moremi wrote:Tam mam słoneczko i nie chcę uwagi...:'(
moremi, Elfik, kapturnica, Aasiula, iwcia77, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Zośka, ale ty na partyzanta!
i nuuuuudnej ciąży!
;P
Zrobilam 3 testy First response , 2 clear blue i 2 one step (tanie i beznadziejne).
Elfik, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Magdala, Dziobak, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Reni oczywiscie zartowalam. Widze Cie z brzuchem juz w lipcu! A w kwietniu wody plodowe w kozakach a w maju z cycem w Łazienkach!!!!
moremi, Elfik, kapturnica, Reni, Aasiula, Zofia8, iwcia77, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, gosia7122, nick nieaktualny, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
no nareszcie się ciąże posypały..
za chwilę ciężarówki rozpakują się i nie byłoby komu kibicować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 13:21
moremi, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Przecież Ty w lipcu w cionży będziesz.Reni wrote:wypluj to! wypluj to przez lewe ramię
tyle co ja to i Mango siedzi na ovu a starsza jest od Zochy
wiek się nie liczy
Elfik, kapturnica, Reni, Zofia8, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jak kotasa, to chcę.Reni wrote:to zachowuj się, bo karnego kotasa dostaniesz!
kapturnica, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!

- to teraz kto nastepny?