35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Dziś znów gucio ze szczepień wyszło. Poszliśmy na wizytę a tu się okazało że Marcel ma czerwone gardło i to chyba ta infekcja z przed świąt tak mu się ciągnie. No i mamy do zrobienia morfologię bo pani doktor podejrzewa Marcela o niedokrwistośćPowiedziała że jest za blady i że takie duże dzieci mają często problem z przyswajaniem żelaza. Oczywiście morfologia najwcześniej w poniedziałek jak infekcja przejdzie. A z dobrych wiadomości to Marcel waży już 9730 i ma 71 cm, pędzi z tym wzrostem
mamatrojki80, moremi, Aasiula, kapturnica, iwcia77, kkisia, Elfik, malgos741, Magdala, Dziobak, Parka, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Sama pisałaś, ze weterynarz dopiero w poniedziałek możliwy, jakie "biadolenie"? ja tylko nie dowierzam, że do poniedziałku do weta się nigdzie nie dostaniesz.
Ale takie komentarze, czepianie sie słów, to jest nakręcanie awantury tu na forum. I tak samo było ze szczepionkami itp.
Sorry, ale chyba nie powinnam dziś tu nic pisać, bo mam nerwa i nie tylko z tego powodu, nie mam teraz czasu by to pisac.
I sorry Mamcia, to nie do Ciebie osobiście, nie obrażaj sięElfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Bo nie lubię takiego komentowania, ze na pewno jest weterynarz 24 godziny na dobe. Jasne, że jest, wszyscy wiemy, ze jak sie coś dzieje, to wszystko się postawi na głowie. I na pewno nie zostawię w domu chorego kota, bo mi zejdzie.
Ale takie komentarze, czepianie sie słów, to jest nakręcanie awantury tu na forum. I tak samo było ze szczepionkami itp.
Sorry, ale chyba nie powinnam dziś tu nic pisać, bo mam nerwa i nie tylko z tego powodu, nie mam teraz czasu by to pisac.
I sorry Mamcia, to nie do Ciebie osobiście, nie obrażaj się
Ja się nie obrażam, nie wiem kto chciał awanturę na forum nakręcić, ale ja swoim postem nie miałam takich intencji więc luzjak będzie awantura to się zorientujesz
moremi, dorbie, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dobra nie bede dluzej trzymac Was w niepewnosci. Udostepniam wykres
moremi, kapturnica, mamatrojki80, Aasiula, Reni, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, Elfik, dorbie, ola_35, BISCA, malgos741, Magdala, megan8, Dziobak, macduska, gosia7122, Parka, Arwena lubią tę wiadomość
Zofia8
-
kapturnica wrote:Zośka gratulacje.I stał sie cud
Teraz pochwal sie jakie mialas przyrosty betki
No wlasnie!
I koniecznie powiedz co na to maz!kapturnica, Aasiula, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, Elfik, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:No wlasnie!
I koniecznie powiedz co na to maz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 12:42
Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, Elfik, malgos741, Dziobak, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelduje sie z oddzialu
dlugo to dzis trwalo bo jakis nawal studentow z anglii ktorzy byli przy wszystkich badaniach
Jak tylko cos bede wiedziala to napisze
teraz ide doczyrac coscie nadkrobalymoremi, Aasiula, Reni, Zofia8, ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina, Elfik, dorbie, kapturnica, malgos741, megan8, macduska, anna maria, gosia7122, Parka, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:No, no Zośka
Oby cień ściemniał do wyraźnej krechy
Zosia Tobie się naprawdę ta kreska należała! I jak kiedyś żartowałyśmy sobie o kolejce, to naprawdę ustawiłabym Ciebie jako pierwszą!Zofia8, dorbie, Aasiula, mamatrojki80, kkisia, BISCA, malgos741, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
Zośka
przylazłaś tu 20 stycznia, dostałaś opierdol na dzień dobry
mąż łaskę robił, że możecie się starać i poszło
wniosek?
to wszystko Wasza (w sensie dziewczyn na forum) wina, że mi nie wychodzi, bo dla mnie byłyście miłe. O!
a tak poważnie Zośka, aleś nam numer wywinęła
pięknie! http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/clap-smiley.gifSabina, iwcia77, kkisia, Elfik, moremi, dorbie, kapturnica, BISCA, malgos741, Magdala, megan8, Dziobak, macduska, paszczakin, gosia7122, Parka, Arwena, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ej zaraz
jak naprawdę się należała???? że niby za co?
a reszcie się nie należy?
no bez jaj!
ola_35 wrote:Zosia Tobie się naprawdę ta kreska należała! I jak kiedyś żartowałyśmy sobie o kolejce, to naprawdę ustawiłabym Ciebie jako pierwszą!Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, kapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Obydwoje jestesmy w szoku. Ja dodatkowym, bo Moj M zareagowal baardzo pozytywnie
Wtorkowa beta-41,7
Dzisiejsza-89,2
moremi, mamatrojki80, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina, kkisia, Elfik, kapturnica, dorbie, BISCA, malgos741, Dziobak, Krakonka, macduska, gosia7122, Parka, Arwena, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Reni wrote:Zośka
przylazłaś tu 20 stycznia, dostałaś opierdol na dzień dobry
mąż łaskę robił, że możecie się starać i poszło
wniosek?
to wszystko Wasza (w sensie dziewczyn na forum) wina, że mi nie wychodzi, bo dla mnie byłyście miłe. O!
a tak poważnie Zośka, aleś nam numer wywinęła
pięknie! http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/clap-smiley.gif
mamatrojki80, Zofia8, Reni, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, kapturnica, BISCA, macduska, gosia7122, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!