X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/05968c27b309.jpg

moremi, mamatrojki80, ComeToMeBaby, ania.g, Aasiula, paszczakin, dorbie, kkisia, Elfik, malgos741, Magdala, megan8, macduska, Parka, Arwena, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteś :-) widzę cień :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 12:32

kapturnica, Elfik, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Dziś znów gucio ze szczepień wyszło. Poszliśmy na wizytę a tu się okazało że Marcel ma czerwone gardło i to chyba ta infekcja z przed świąt tak mu się ciągnie. No i mamy do zrobienia morfologię bo pani doktor podejrzewa Marcela o niedokrwistość :( Powiedziała że jest za blady i że takie duże dzieci mają często problem z przyswajaniem żelaza. Oczywiście morfologia najwcześniej w poniedziałek jak infekcja przejdzie. A z dobrych wiadomości to Marcel waży już 9730 i ma 71 cm, pędzi z tym wzrostem :)

mamatrojki80, moremi, Aasiula, kapturnica, iwcia77, kkisia, Elfik, malgos741, Magdala, Dziobak, Parka, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Sama pisałaś, ze weterynarz dopiero w poniedziałek możliwy, jakie "biadolenie"? ja tylko nie dowierzam, że do poniedziałku do weta się nigdzie nie dostaniesz.
    Bo nie lubię takiego komentowania, ze na pewno jest weterynarz 24 godziny na dobe. Jasne, że jest, wszyscy wiemy, ze jak sie coś dzieje, to wszystko się postawi na głowie. I na pewno nie zostawię w domu chorego kota, bo mi zejdzie.

Ale takie komentarze, czepianie sie słów, to jest nakręcanie awantury tu na forum. I tak samo było ze szczepionkami itp.

Sorry, ale chyba nie powinnam dziś tu nic pisać, bo mam nerwa i nie tylko z tego powodu, nie mam teraz czasu by to pisac.
    I sorry Mamcia, to nie do Ciebie osobiście, nie obrażaj się :-)

Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    WOW!!!

kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nic nie widzę, ale mi padło na w2szystko. Jesteś czy nie?

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    No, no Zośka :) Oby cień ściemniał do wyraźnej krechy <3

kapturnica, Aasiula, Sabina, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Bo nie lubię takiego komentowania, ze na pewno jest weterynarz 24 godziny na dobe. Jasne, że jest, wszyscy wiemy, ze jak sie coś dzieje, to wszystko się postawi na głowie. I na pewno nie zostawię w domu chorego kota, bo mi zejdzie.

Ale takie komentarze, czepianie sie słów, to jest nakręcanie awantury tu na forum. I tak samo było ze szczepionkami itp.

Sorry, ale chyba nie powinnam dziś tu nic pisać, bo mam nerwa i nie tylko z tego powodu, nie mam teraz czasu by to pisac.
    I sorry Mamcia, to nie do Ciebie osobiście, nie obrażaj się :-)

Ja się nie obrażam, nie wiem kto chciał awanturę na forum nakręcić, ale ja swoim postem nie miałam takich intencji więc luz :-) jak będzie awantura to się zorientujesz :-)

moremi, dorbie, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra nie bede dluzej trzymac Was w niepewnosci. Udostepniam wykres :-)

moremi, kapturnica, mamatrojki80, Aasiula, Reni, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, Elfik, dorbie, ola_35, BISCA, malgos741, Magdala, megan8, Dziobak, macduska, gosia7122, Parka, Arwena lubią tę wiadomość

Zofia8
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośka gratulacje.I stał sie cud ;)
    Teraz pochwal sie jakie mialas przyrosty betki :)

Aasiula, Sabina, dorbie, iwcia77, kkisia, Elfik, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Zośka gratulacje.I stał sie cud ;)
    Teraz pochwal sie jakie mialas przyrosty betki :)

No wlasnie!

I koniecznie powiedz co na to maz!

kapturnica, Aasiula, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, Elfik, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    No wlasnie!

I koniecznie powiedz co na to maz!
    Osrał sie ze strachu ,że sie udalo XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 12:42

Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, Elfik, malgos741, Dziobak, macduska lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się z Zośki ciąży bardzo cieszę :-) autentycznie i szczerze.

ola_35, Zofia8, moremi, dorbie, ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina, kkisia, Elfik, BISCA, malgos741, Magdala, Krakonka, gosia7122, Parka, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie z oddzialu
    dlugo to dzis trwalo bo jakis nawal studentow z anglii ktorzy byli przy wszystkich badaniach
    Jak tylko cos bede wiedziala to napisze
    teraz ide doczyrac coscie nadkrobaly ;)

moremi, Aasiula, Reni, Zofia8, ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina, Elfik, dorbie, kapturnica, malgos741, megan8, macduska, anna maria, gosia7122, Parka, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    No, no Zośka :) Oby cień ściemniał do wyraźnej krechy <3

Zosia Tobie się naprawdę ta kreska należała! I jak kiedyś żartowałyśmy sobie o kolejce, to naprawdę ustawiłabym Ciebie jako pierwszą!

Zofia8, dorbie, Aasiula, mamatrojki80, kkisia, BISCA, malgos741, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośka
    przylazłaś tu 20 stycznia, dostałaś opierdol na dzień dobry
    mąż łaskę robił, że możecie się starać i poszło O.o

wniosek?

to wszystko Wasza (w sensie dziewczyn na forum) wina, że mi nie wychodzi, bo dla mnie byłyście miłe. O!

a tak poważnie Zośka, aleś nam numer wywinęła :-)
    pięknie! http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/clap-smiley.gif

Sabina, iwcia77, kkisia, Elfik, moremi, dorbie, kapturnica, BISCA, malgos741, Magdala, megan8, Dziobak, macduska, paszczakin, gosia7122, Parka, Arwena, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, nadal mamy sztamę :-) tak myślę :-)

dorbie lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej zaraz
    jak naprawdę się należała???? że niby za co?
    a reszcie się nie należy?
    no bez jaj!
    ola_35 wrote:
    Zosia Tobie się naprawdę ta kreska należała! I jak kiedyś żartowałyśmy sobie o kolejce, to naprawdę ustawiłabym Ciebie jako pierwszą!

Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, kapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Zofia8 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obydwoje jestesmy w szoku. Ja dodatkowym, bo Moj M zareagowal baardzo pozytywnie :-)

Wtorkowa beta-41,7
    Dzisiejsza-89,2

moremi, mamatrojki80, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina, kkisia, Elfik, kapturnica, dorbie, BISCA, malgos741, Dziobak, Krakonka, macduska, gosia7122, Parka, Arwena, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Zośka
    przylazłaś tu 20 stycznia, dostałaś opierdol na dzień dobry
    mąż łaskę robił, że możecie się starać i poszło O.o

wniosek?

to wszystko Wasza (w sensie dziewczyn na forum) wina, że mi nie wychodzi, bo dla mnie byłyście miłe. O!

a tak poważnie Zośka, aleś nam numer wywinęła :-)
    pięknie! http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/clap-smiley.gif
    Jak Pani sobie życzy to możemy opierdolić. Na krótko.

mamatrojki80, Zofia8, Reni, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, kapturnica, BISCA, macduska, gosia7122, Parka, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 8494 8495 8496 8497 8498 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ