35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ZOcha ale on to chyba tak nie do końca wierzył w to, że się uda
hahaha a tu niespodzianka http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby1-smiley.gifAasiula, iwcia77, kkisia, moremi, kapturnica, BISCA, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Hera na zawał padnie, napisała Ci ostatnio, ze nic Ci nie pomoże, żadne modły, pamiętasz?
Wiem, wiem
A to owoc modlitw i tego forum
Reni, iwcia77, Sabina, mamatrojki80, kkisia, Elfik, moremi, kapturnica, BISCA, macduska, paszczakin, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no na chwile was zostawic i juz w cionze zachodza
Zocha!!!!!!!swietne nowiny!!!!!!! gratuluje z calego serca
uwazaj teraz na was
laduj w tylek progesteron i odpoczywaj
Reni, mamatrojki80, Aasiula, ania.g, kkisia, Sabina, dorbie, Zofia8, Elfik, kapturnica, malgos741, Magdala, macduska, paszczakin, gosia7122, Parka, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzis o 15.00 mam wizyte u gina. Pewno jeszcze nie bedzie nic widac. Bo mam nadzieje, ze ta niska beta oznacza, bardzo wczesna ciaze .
mamatrojki80, Reni, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, malgos741, megan8, Sabina, gosia7122, Parka, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
ale że nic nie powiedziałaś
tyle dni
chyba zaczniemy upomnienia dawać za szczanie poza forum
iwcia77, Aasiula, Zofia8, SolarPolar, moremi, kkisia, BISCA, malgos741, macduska, Sabina, gosia7122, Parka, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
ide domalowac oko
, bo siem wzruszyla
i toner mi sie rozpuscil
Reni, Burszta, Mega, Sabcia, Kkisia,Malgos czyli "stara" brygada do roboty sie brac :)bo was "nowa" dogania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 13:08
mamatrojki80, moremi, kkisia, kapturnica, dorbie, malgos741, Sabina, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zaska wspaniala wiadomosc!!!! Zbadaj progesteron i jeszcze raz zrob bete albo 48 od ostatniej albo 72 godz od ostatniej ktora robilas.
Bardzo sie ciesze!!!!!!mamatrojki80, iwcia77, kkisia, Aasiula, kapturnica, BISCA, malgos741, Sabina, gosia7122, Parka, Arwena lubią tę wiadomość
-
Zośka, ale ty na partyzanta!
A ja się nie zgadzam, kolejka nie wysiedziana, od stycznia gówniara siedzi!
Dawać starszym wyjadaczkom najpierw!
Zosia, niech beta pięknie przyrasta!
i nuuuuudnej ciąży!
kurczę, kiedyś nie wiedziałam do końca o co chodzi w tych życzeniach, hehe..
sie widzę zainwestowało w clearblue, burżujko...
;Piwcia77, kkisia, moremi, Reni, Aasiula, Zofia8, kapturnica, ania.g, macduska, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość