35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kurcze to o iv ma być po południu dopiero
ale czytam, że projekt PiS dotyczy przede wszystkim ochrony zarodków, zakazując ich tworzenia poza organizmem kobiety. Przyjęcie tej propozycji oznaczałoby całkowity zakaz stosowania in vitro. Kontynuować można byłoby jedynie te procedury, które zostały rozpoczęte przed wejściem w życie ustawy i tylko na podstawie zezwolenia prezesa Urzędu ds. Biomedycyny, który powstałby na jej mocy. -
Reni wrote:kurcze to o iv ma być po południu dopiero
ale czytam, że projekt PiS dotyczy przede wszystkim ochrony zarodków, zakazując ich tworzenia poza organizmem kobiety. Przyjęcie tej propozycji oznaczałoby całkowity zakaz stosowania in vitro. Kontynuować można byłoby jedynie te procedury, które zostały rozpoczęte przed wejściem w życie ustawy i tylko na podstawie zezwolenia prezesa Urzędu ds. Biomedycyny, który powstałby na jej mocy.Reni, paszczakin, Aasiula, Sabina, kkisia, BISCA, malgos741, Magdala, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:kurcze to o iv ma być po południu dopiero
ale czytam, że projekt PiS dotyczy przede wszystkim ochrony zarodków, zakazując ich tworzenia poza organizmem kobiety. Przyjęcie tej propozycji oznaczałoby całkowity zakaz stosowania in vitro. Kontynuować można byłoby jedynie te procedury, które zostały rozpoczęte przed wejściem w życie ustawy i tylko na podstawie zezwolenia prezesa Urzędu ds. Biomedycyny, który powstałby na jej mocy.Sabina lubi tę wiadomość
-
eeee myślę, że oni nie mają szans
jednak większość posłów jest za iV
a reszta niech skiełczy w kącie
moremi, Aasiula, kapturnica, peppapig, Sabina, iwcia77, kkisia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Dziewczyny,
Bardzo prosze o reke w gore te, ktore jak pisalam, ze jestem w ciazy to mi wierzyly???Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 12:25
moremi, Aasiula, Reni, Sabina, kapturnica, paszczakin, dorbie, iwcia77, kkisia, Elfik, BISCA, malgos741, macduska, Iwone, anna maria, Parka, Arwena, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
paszczakin wrote:Hehe, urodzić to urodze, ale do sekty skalpelowej się nie pisze. Ja mam pożyteczne sposoby na wykorzystanie energii, nie będę jej marnować.
A przez ciaze schudłam i cellulit
mi znikł wiec dramatu nie ma. Jak będę mieć siłę to trawę w ogrodzie skosze raz na tydzień, ogarnę dom i ogród i wystarczymoremi, mamatrojki80, Sabina, paszczakin, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Witam Dziewczyny,
Bardzo prosze o reke w gore te, ktore jak pisalam, ze jestem w ciazy to mi wierzyly???iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hahhaa
to tak jak ja
kazała się położyć na macie ii dalej już nie pamiętam, wyłączyłam dźwięk, bo irytuje mnie jej głos i to w jaki sposób mówi, zaczęłam ziewać i poszłam spać
ania.g wrote:Ja też lubię taki rodzaj ruchu najbardziej. Wczoraj odpaliłam koniowatą na kompie żeby zobaczyć co i jak ale jakoś mnie nie porwała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 12:29
moremi, kapturnica, paszczakin, iwcia77, kkisia, Elfik, Mega lubią tę wiadomość