35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/music-box-smiley.gif Ja mam bardzo ważne pytanie (pytanie),
Czy taki kolor co na górze też na dole jest ? http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/music-box-smiley.gif
Bohaterami bloga jest Rysiek i Marchewka (zdjęcia niżej) i one są rude wszędzieAasiula, Sabina, peppapig, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ola_35 wrote:O znalazłam Moremi,
http://forum.gazeta.pl/forum/w,525,39595116,,ruda_kotka_.html?v=2
http://www.agiliscattus.pl/podstawy-genetyki-kotow.html
O kotach wiem prawie wszystkoAasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mamatrojki80 wrote:Podaj źródło informacji o zniesieniu ograniczenia wieku proszę.
a tak trzeba kasę zbierać... więc czekam cierpliwie
kapturnica, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
moremi wrote:A jak pisiory przegłosują?
Szczerze to nie wiedziałam na kogo glosować w wyborach prezydenckich. Zaden kandydat mi nie pasuje, ale żeby wyautować Dudę, to największe szanse ma Bronek. Gdyby pisior został prezydentem, to zostaje się tylko wyprowadzic, bo przekaże władzę kościołowi.
Bardzo nie chciałabym nie iść na wybory, ale też mam dylemat. Czekam, aż wprowadzą wybieranie konkretnych ludzi, wtedy będzie mi łatwiej. No i odpowiedzialność za czyny się zwiększy. Na razie nie mam telewizji, więc i tak nie wiem, co się TAM wyrabia
iwcia77 lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Morek
pacz jakie fajoskie pirackie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a538819d17d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 10:20
moremi, Sabina, iwcia77, kkisia, Simba, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:A jak pisiory przegłosują?
Szczerze to nie wiedziałam na kogo glosować w wyborach prezydenckich. Zaden kandydat mi nie pasuje, ale żeby wyautować Dudę, to największe szanse ma Bronek. Gdyby pisior został prezydentem, to zostaje się tylko wyprowadzic, bo przekaże władzę kościołowi.
no jest masakra, nie pozostaje nic innego tylko zatrzymac gajowego.. a un mi sie wydaje kandyduje, bo go naciskaja- takie jakies mam wewnetrzne przekonanie, ze bronek nie chce byc juz prezydentem, ale go zmuszaja..
Niemniej jest on kandydatem nietoksycznym i trzeba zrobic wszytko, zeby pisiorom do wladzy nie dac dojsc..
Znowu bede musiala szntazaowac mauza, zeby poszedl na wybory, bo 'nie ma na kogo glosowac'..
Ciekawe, czy z niemowlakiem mnie w kolejce w konsulacie przepuszcza- u nas potrafia byc kilometrowe..moremi, Aasiula, Sabina, Elfik, iwcia77, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Dobry ,slonecznie,bezwietrznie :-)12 stp.Samochoda sobie wypucowalam,spacer zaliczylam ,za godz.jade na rehab.z Helka .Milego dnia
mamatrojki80, Reni, moremi, Aasiula, Sabina, iwcia77, peppapig, Luna76, kkisia, Simba, Magdala, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Paszcza, z niemowlakiem wszędzie wejdziesz. Jak jeszcze pampersa mu nie zmienisz, to szybko miejsca ustąpią.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 10:31
anna maria, Aasiula, Sabina, iwcia77, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:To wejdz na link, który ja załączyłam.
O kotach wiem prawie wszystko
Moremi, to bym musiała całego bloga przeczytać! Ja Moremi też wiele książek przeczytałam na temat kotów, bardzo je lubię i tam właśnie zawsze była mowa że kotka zawsze wychodzi jak już szylkretowa a nie ruda. Ale nie nam tutaj roztrząsać czy są kotki czysto rude czy nie . Ciekawe jestem tylko czy w tym linku co Ci podałam, ekspert od genetyki kotów odpowiedział właśnie na to pytanie zadane tam przez kogoś. Sama dla siebie chciałabym znać odpowiedź ale nie tam jakieś opinie ludzi, którzy piszą komentarze tylko faktycznie kogoś kto się tym zajmuje naukowo.
-
ola_35 wrote:Moremi, to bym musiała całego bloga przeczytać! Ja Moremi też wiele książek przeczytałam na temat kotów, bardzo je lubię i tam właśnie zawsze była mowa że kotka zawsze wychodzi jak już szylkretowa a nie ruda. Ale nie nam tutaj roztrząsać czy są kotki czysto rude czy nie . Ciekawe jestem tylko czy w tym linku co Ci podałam, ekspert od genetyki kotów odpowiedział właśnie na to pytanie zadane tam przez kogoś. Sama dla siebie chciałabym znać odpowiedź ale nie tam jakieś opinie ludzi, którzy piszą komentarze tylko faktycznie kogoś kto się tym zajmuje naukowo.
Czytałam fachowe pisma z genetyki i są rude kotki, ale rzadko i są bezplodne, natomiast umaszczenie szylkretowe występuje tylko u kotek.ola_35 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Paszcza, z niemowlakiem wszędzie wejdziesz. Jak jeszcze pampersa mu nie zmienisz, to szybko miejsca ustąpią.
no jak Moremi? przeciez kupka niemowlaczka pachnie piekniusioanna maria, Sabina, moremi, Reni, Aasiula, iwcia77, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak kot jest chory to trzeba szukać weterynarza na cito do skutku, nie chce mi się wierzyć, ze w Trójmieście weta 24h nie ma... u mnie na wsi sa 4 gabinety i klinika ok. 10km od mojego domu. Kot cierpi i trzeba mu pomóc i to szybko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 10:38
anna maria, moremi, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:no jak Moremi? przeciez kupka niemowlaczka pachnie piekniusio
Sabina, Aasiula, iwcia77, paszczakin, kkisia, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!