35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo nie było mnie godzinę,dwie a tyle naczaskały!
Dziękuję,że się o mnie martwiciewczoraj czułam się jak kurczak bez kości,było mi słabo,myślałam,że odpłyne. Dzisiaj czuję się dobrze. Siły są.
Muszę Was nadgonić.kapturnica, Reni, Aasiula, moremi, anna maria, Sabina, Krakonka, paszczakin, kkisia, BISCA, Magdala, gosia7122, Parka, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
moze w weekend??
bedzie frekfencja na forum
nawet Ivo oddam do babci zeby kibicowac Paszczy
ciao , lato za oknem- ide sie ogarnac i wybywam z chaty na laweczke poczytac madre knigi ..."pierwszy rok z zycia dziecka"..i takie tam...kapturnica, Aasiula, moremi, anna maria, Sabina, Dziobak, peppapig, kkisia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie..w weekend nie
ma być ciepło i zabieram piesa na ryby, bo obiecałam
iwcia77 wrote:moze w weekend??bedzie frekfencja na forum
nawet Ivo oddam do babci zeby kibicowac Paszczy
ciao , lato za oknem- ide sie ogarnac i wybywam z chaty na laweczke poczytac madre knigi ..."pierwszy rok z zycia dziecka"..i takie tam...anna maria, iwcia77, moremi, Dziobak, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
i to też tak do 16:15, bo potem jak jadę nie będę na bierząco a wieczorem poświęcam czas rodzinie
anna maria wrote:ja tez wyjezdzam ,lepiej w tygodniuiwcia77, moremi, paszczakin, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Jak kot jest chory to trzeba szukać weterynarza na cito do skutku, nie chce mi się wierzyć, ze w Trójmieście weta 24h nie ma... u mnie na wsi sa 4 gabinety i klinika ok. 10km od mojego domu. Kot cierpi i trzeba mu pomóc i to szybko.
Gorzej jak Pańcia w pracy na 48godz a Pańcia drugiego nie ma bo na wyjeździeSam kot nie pójdzie
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Oj, Mamcia, nie biadol, nie nakręcaj. Kot sam z chorobą nie zostanie.
Gorzej jak Pańcia w pracy na 48godz a Pańcia drugiego nie ma bo na wyjeździeSam kot nie pójdzie
mamatrojki80, ComeToMeBaby, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnydorbie wrote:Oj, Mamcia, nie biadol, nie nakręcaj. Kot sam z chorobą nie zostanie.
Sama pisałaś, ze weterynarz dopiero w poniedziałek możliwy, jakie "biadolenie"? ja tylko nie dowierzam, że do poniedziałku do weta się nigdzie nie dostaniesz.moremi, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzien bry dziołchy.Belly mi mówi ,ze zaczęłam dzis 5ty miesiąc niby kurNa nic wielkiego a cieszy człowiek miche az się wstać chciało.Komu co trza ??bo rozdaje od rana pozytywne wibrejszyn
Miłego!!
5 miesiąc, o k...
to ja też!
to wreszcie nie muszę brzucha wciągać, w 5 miechu już można mieć ciążowy?
bry wszystkim
dzieć dziś pierwszy dzień w przedszkolu po chorobie..
prosze o zbiorową modlitwę, aby choć z tydzień pochodziła, cobym mogła pleśnią porosnąć na kanapie..
wtedy nikt mnie nie znajdzie, bo reszta mieszkania tez czekała na moje "wolne" i się odrobinę zapuściła..
i po co kawa, juz mam lepsze ciśnienie!
Miałam dwa skierowania od tego samego lekarza, jedno do zrobienia wcześniej, drugie później.
pieczątka imienna była na jednym, tym do zrobienia póżniej
pokazałam oba, wyjaśniłam, nie było problemu, pobrali mi krew
dziś wynik w necie: błąd skierowania, brak pieczątki lekarza
ujebali mi litr krwi, na czasie mi zależy, pokazałam przed wkłuciem czy na pewno ok, a tu taka "niespodzianka".
czyli teraz pewnie po nowe skierowanie, i nowe kłucie..
czas leci
mój, nie pani z laboratorium oczywiście..
iwcia77, Reni, Sabina, moremi, Dziobak, kapturnica, Aasiula, paszczakin, ania.g, peppapig, kkisia, malgos741, Magdala, macduska, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
no dobra ..sałatka świąteczna spożyta, herbata wypita
możemy zaczynać
kkisia? paszczak
kto tam co ma dzisiaj? bo jak nic sie nie dzieje to idę na dżemkę
moremi, iwcia77, peppapig, kkisia, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie..w weekend nie
ma być ciepło i zabieram piesa na ryby, bo obiecałam
a ja Karcheruje dom i meble ogrodowe, wiec rodzic nie mogie..
sorySabina, Reni, moremi, Aasiula, Elfik, iwcia77, kkisia, Magdala, Mega lubią tę wiadomość