X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Przy tak niskiej becie nawet pechol nie bedzie widoczny ....

Ale może jakie leki na wspomaganie dostanie... doktor to oceni.

moremi, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to nie żartuj! ja nie mam poczucia humoru i mogę mieć focha

chyba przedawkowałam syrop 036.gif

SolarPolar wrote:
    Reni oczywiscie zartowalam. Widze Cie z brzuchem juz w lipcu! A w kwietniu wody plodowe w kozakach a w maju z cycem w Łazienkach!!!!

moremi, Aasiula, kapturnica, BISCA, kkisia, iwcia77, macduska, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Przy tak niskiej becie nawet pechol nie bedzie widoczny ....
    Ale clexane może zaordynować (wcześniejsze poronienia) i skorygować dawkę leku na zbicie tsh, bo z tym też się robi mały problem (w okolicach 3).

mamatrojki80, Elfik, dorbie, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • SolarPolar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to nie żartuj! ja nie mam poczucia humoru i mogę mieć focha

chyba przedawkowałam syrop 036.gif
    Pijesz Tusipka?

Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Przecież Ty w lipcu w cionży będziesz.

Moremi ona będzie w ciąży w maju, tak strasznie nie chciała rodzić w styczniu i nie mieć wody w kozakach:) że zobaczysz że się tak skończy!

moremi, Reni, BISCA, dorbie, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prosz!

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/508326405e98.jpg
    moremi wrote:
    Jak kotasa, to chcę.

Aasiula, iwcia77, moremi, Elfik, BISCA, kkisia, malgos741, megan8, Sabina, Arwena, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zocha, ty się przyznaj kto ci czoło lizał?
    czy tam inne oczy...
    czy to tam tzreba było lizać na ociotowanie....

tylko nie mów, że xiondz na kolędzie, bo wyobraźni mi nie starczy...

:P

Aasiula, ola_35, kapturnica, Reni, BISCA, kkisia, iwcia77, Magdala, Sabina, gosia7122, Arwena, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wypluj to! wypluj to przez lewe ramię

tyle co ja to i Mango siedzi na ovu a starsza jest od Zochy
    wiek się nie liczy

Reni ale z Mango, to chyba jednak inna historia. Ja stawalam na glowie, zeby sie udalo.
    Mozna by nakrecic film o moim pobycie na Teneryfie. Jak zalatwialam tam badania, jak pojechalam sama do szpitala taksowka i zemdlalam przy pobraniu a pielegniarki ani me ani be po angielsku. Takich hostoryjek jest wiecej :-)

mamatrojki80, kapturnica, moremi, Elfik, ola_35, Reni, BISCA, kkisia, ComeToMeBaby, ania.g, iwcia77, malgos741, Magdala, macduska, Sabina, paszczakin, gosia7122, Parka, Arwena, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    drinkuję prawoślazowy, bo mi smak tusipka przypomina
    i doczytałam, że ..co?.... 3 razy dziennie?? ... 036.gif ale jak to?.. butelka mi chyba przecieka, bo się kończy 036.gif
    SolarPolar wrote:
    Pijesz Tusipka?

moremi, Elfik, BISCA, dorbie, kkisia, iwcia77, malgos741, Sabina, gosia7122, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    prosz!

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/508326405e98.jpg
    Dziękuję :-)

Elfik, Reni, kkisia, paszczakin, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    a czy ja napisalam ze nie ma sensu isc do lekarza? ;) Pisala ze chyba nic nie bedzie widac wiec jej odpisalam ze przy takiej becie nie ma nic oprocz pogrubionej sluzowki macicy

.

Średni dwudniowy przyrost to 89 mlU/ml (117.1%) (w normie).

Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo.
    Zoska przyrost bety masz ładny Bedzie git

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 13:26

moremi, Elfik, Zofia8, dorbie, kkisia, malgos741, Magdala, Sabina, gosia7122, Parka, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak może być
    w tym miesiącu dopuszczę męża hahaa2.gif
    ola_35 wrote:
    Moremi ona będzie w ciąży w maju, tak strasznie nie chciała rodzić w styczniu i nie mieć wody w kozakach:) że zobaczysz że się tak skończy!

moremi, Elfik, ola_35, Aasiula, kkisia, iwcia77, malgos741, macduska, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:

No wlasnie wg zalecen Eksperta (czytaj Moremi) taki jest cel mojej wizyty :-)

Elfik, mamatrojki80, BISCA, kkisia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

Zofia8
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Nawet jak nie ebdzie zbyt sklonny ci cos dac..Bo i tacy sie zdarzaja to zaprzyj sie rekami i nogami w drzwiach XD

moremi, Elfik, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa to ja nic nie wiem, że krwawiłaś na taryfie i owce, nie mówiły po angielsku
    sorry
    Zofia8 wrote:
    Reni ale z Mango, to chyba jednak inna historia. Ja stawalam na glowie, zeby sie udalo.
    Mozna by nakrecic film o moim pobycie na Teneryfie. Jak zalatwialam tam badania, jak pojechalam sama do szpitala taksowka i zemdlalam przy pobraniu a pielegniarki ani me ani be po angielsku. Takich hostoryjek jest wiecej :-)

kapturnica, moremi, BISCA, Aasiula, kkisia, iwcia77, Sabina, Arwena, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:

dawaj! ze szczegółami!

Macduski nie ma i mam niedosyt horrorów...
    ;)

moremi, kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77, Magdala, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nooo Zocha dajesz story
    popcorn09.gif

mamatrojki80, moremi, BISCA, Elfik, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, Magdala, Dziobak, Sabina, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ale clexane może zaordynować (wcześniejsze poronienia) i skorygować dawkę leku na zbicie tsh, bo z tym też się robi mały problem (w okolicach 3).

Skontaktowalam sie z ginka, u ktorej bylam ostatnio, ktora widzac moje piekne wnetrze powiedziala, ze bedzie ciaza :-) i mam zwiekszyc dawke Levoxotrine do 75 mg. Dzis juz tak zrobilam, bo mialam jeszcze jedna pastylke 25 mg.

A dzisiaj ide do gina, ktory przepisal mi Menopur.

Niestety tu co tydzien jest inny lekarz. Wymieniaja sie.

mamatrojki80, moremi, Elfik, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, malgos741, megan8, macduska, Sabina, gosia7122, Parka, Arwena lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    a czy ja napisalam ze nie ma sensu isc do lekarza? ;) Pisala ze chyba nic nie bedzie widac wiec jej odpisalam ze przy takiej becie nie ma nic oprocz pogrubionej sluzowki macicy

.

Średni dwudniowy przyrost to 89 mlU/ml (117.1%) (w normie).

Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo.
    Zoska przyrost bety masz ładny Bedzie git

Dobra, dobra... :-) Ty mnie tu oczu nie mydl ;-)

• moremi Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Ty mi tu nie ekspertuj, bo mi daleko do tego.
    Gwoli wyjaśnienia - Zosia to panikara i ja czasami ją temperuję. Coś jak Aasiula, tylko razy dwa, albo i pięć. Tylko Aasiula dostaje zjebke publicznie, a Zosia na osobności.

Zofia8, Elfik, Aasiula, kkisia, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, Dziobak, Sabina, gosia7122, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 8497 8498 8499 8500 8501 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ