35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
to nie żartuj! ja nie mam poczucia humoru i mogę mieć focha
chyba przedawkowałam syrop
SolarPolar wrote:Reni oczywiscie zartowalam. Widze Cie z brzuchem juz w lipcu! A w kwietniu wody plodowe w kozakach a w maju z cycem w Łazienkach!!!!moremi, Aasiula, kapturnica, BISCA, kkisia, iwcia77, macduska, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Przy tak niskiej becie nawet pechol nie bedzie widoczny ....
mamatrojki80, Elfik, dorbie, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Przecież Ty w lipcu w cionży będziesz.
Moremi ona będzie w ciąży w maju, tak strasznie nie chciała rodzić w styczniu i nie mieć wody w kozakach:) że zobaczysz że się tak skończy!moremi, Reni, BISCA, dorbie, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
prosz!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/508326405e98.jpg
moremi wrote:Jak kotasa, to chcę.Aasiula, iwcia77, moremi, Elfik, BISCA, kkisia, malgos741, megan8, Sabina, Arwena, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Zocha, ty się przyznaj kto ci czoło lizał?
czy tam inne oczy...
czy to tam tzreba było lizać na ociotowanie....
tylko nie mów, że xiondz na kolędzie, bo wyobraźni mi nie starczy...
Aasiula, ola_35, kapturnica, Reni, BISCA, kkisia, iwcia77, Magdala, Sabina, gosia7122, Arwena, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wypluj to! wypluj to przez lewe ramię
tyle co ja to i Mango siedzi na ovu a starsza jest od Zochy
wiek się nie liczy
Reni ale z Mango, to chyba jednak inna historia. Ja stawalam na glowie, zeby sie udalo.
Mozna by nakrecic film o moim pobycie na Teneryfie. Jak zalatwialam tam badania, jak pojechalam sama do szpitala taksowka i zemdlalam przy pobraniu a pielegniarki ani me ani be po angielsku. Takich hostoryjek jest wiecejmamatrojki80, kapturnica, moremi, Elfik, ola_35, Reni, BISCA, kkisia, ComeToMeBaby, ania.g, iwcia77, malgos741, Magdala, macduska, Sabina, paszczakin, gosia7122, Parka, Arwena, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
drinkuję prawoślazowy, bo mi smak tusipka przypomina
i doczytałam, że ..co?.... 3 razy dziennie?? ...ale jak to?.. butelka mi chyba przecieka, bo się kończy
SolarPolar wrote:Pijesz Tusipka?moremi, Elfik, BISCA, dorbie, kkisia, iwcia77, malgos741, Sabina, gosia7122, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Ale może jakie leki na wspomaganie dostanie... doktor to oceni.
Pisala ze chyba nic nie bedzie widac wiec jej odpisalam ze przy takiej becie nie ma nic oprocz pogrubionej sluzowki macicy
.
Średni dwudniowy przyrost to 89 mlU/ml (117.1%) (w normie).
Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo.
Zoska przyrost bety masz ładny Bedzie git
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 13:26
moremi, Elfik, Zofia8, dorbie, kkisia, malgos741, Magdala, Sabina, gosia7122, Parka, Arwena lubią tę wiadomość
-
tak może być
w tym miesiącu dopuszczę mężaola_35 wrote:Moremi ona będzie w ciąży w maju, tak strasznie nie chciała rodzić w styczniu i nie mieć wody w kozakach:) że zobaczysz że się tak skończy!moremi, Elfik, ola_35, Aasiula, kkisia, iwcia77, malgos741, macduska, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:No wlasnie wg zalecen Eksperta (czytaj Moremi) taki jest cel mojej wizyty
moremi, Elfik, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
aaa to ja nic nie wiem, że krwawiłaś na taryfie i owce, nie mówiły po angielsku
sorry
Zofia8 wrote:Reni ale z Mango, to chyba jednak inna historia. Ja stawalam na glowie, zeby sie udalo.
Mozna by nakrecic film o moim pobycie na Teneryfie. Jak zalatwialam tam badania, jak pojechalam sama do szpitala taksowka i zemdlalam przy pobraniu a pielegniarki ani me ani be po angielsku. Takich hostoryjek jest wiecejkapturnica, moremi, BISCA, Aasiula, kkisia, iwcia77, Sabina, Arwena, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Reni ale z Mango, to chyba jednak inna historia. Ja stawalam na glowie, zeby sie udalo.
Mozna by nakrecic film o moim pobycie na Teneryfie. Jak zalatwialam tam badania, jak pojechalam sama do szpitala taksowka i zemdlalam przy pobraniu a pielegniarki ani me ani be po angielsku. Takich hostoryjek jest wiecej
dawaj! ze szczegółami!
Macduski nie ma i mam niedosyt horrorów...
moremi, kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77, Magdala, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ale clexane może zaordynować (wcześniejsze poronienia) i skorygować dawkę leku na zbicie tsh, bo z tym też się robi mały problem (w okolicach 3).
Skontaktowalam sie z ginka, u ktorej bylam ostatnio, ktora widzac moje piekne wnetrze powiedziala, ze bedzie ciazai mam zwiekszyc dawke Levoxotrine do 75 mg. Dzis juz tak zrobilam, bo mialam jeszcze jedna pastylke 25 mg.
A dzisiaj ide do gina, ktory przepisal mi Menopur.
Niestety tu co tydzien jest inny lekarz. Wymieniaja sie.
mamatrojki80, moremi, Elfik, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, malgos741, megan8, macduska, Sabina, gosia7122, Parka, Arwena lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:a czy ja napisalam ze nie ma sensu isc do lekarza?
Pisala ze chyba nic nie bedzie widac wiec jej odpisalam ze przy takiej becie nie ma nic oprocz pogrubionej sluzowki macicy
.
Średni dwudniowy przyrost to 89 mlU/ml (117.1%) (w normie).
Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo.
Zoska przyrost bety masz ładny Bedzie git
Dobra, dobra...Ty mnie tu oczu nie mydl
-
Zofia8 wrote:No wlasnie wg zalecen Eksperta (czytaj Moremi) taki jest cel mojej wizyty
Gwoli wyjaśnienia - Zosia to panikara i ja czasami ją temperuję. Coś jak Aasiula, tylko razy dwa, albo i pięć. Tylko Aasiula dostaje zjebke publicznie, a Zosia na osobności.
Zofia8, Elfik, Aasiula, kkisia, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, Dziobak, Sabina, gosia7122, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!