X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Cicho u Was i spokojnie to Wam bombe wrzuce, tzn. nowe mieso, zebyscie mialy po kim jezdzic.
    Witam sie!

fajna nazwa, tylko, że u nas stary to jest dąb Bartek, zgodnie z forumową ewangelią wszystko poniżej Bartka nie jest stare i można płodzić dzieci!
    ;
    amen

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 13:53

ola_35, Aasiula, kapturnica, moremi, Reni, iwcia77, kkisia, Magdala, stara.krycha, peppapig, Dziobak, macduska, Simba, paszczakin, Sabina, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Opisze po krotce moja historie.
    Jestem miesiac po nieudanym invitro. Powod nieplodnosci: czynnik meski. Cos jeszcze? Acha: cyc 75 C, z Kubusia Puchatka lubie Krzysia, a lodow nie polykam.

Nic tylko czytała zza tego krzaka i nie wiem czy więcej niż pół roku!

Aasiula, Elfik, iwcia77, kkisia, stara.krycha, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Czyż to następna czytająca nas zza krzaka pół roku:) Witam!!!
    Jakie pol roku, z rok juz bedzie! Haha! Mamy Cie!

kapturnica, Elfik, ola_35, moremi, iwcia77, kkisia, malgos741, Magdala, Zofia8, Simba, paszczakin, Sabina, gosia7122, Parka, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    fajna nazwa, tylko, że u nas stary to jest dąb Bartek, zgodnie z forumową ewangelią do 75 lat nie ma starości i można płodzić dzieci!
    ;
    amen
    Nick w przyplywie wkurwa zakladany, wiec zostaje, mozecie mi mowic po prostu Krycha

Aasiula, ania.g, moremi, iwcia77, megan8, kkisia, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    o, długo nas podczytywałaś :P
    Sie powtorze: rok

iwcia77, Zofia8, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Nick w przyplywie wkurwa zakladany, wiec zostaje, mozecie mi mowic po prostu Krycha

A ksiendza Andżeja lubisz? słuchasz jego nauk?

ania.g, Aasiula, moremi, BISCA, Reni, iwcia77, kkisia, Zofia8, stara.krycha, Dziobak lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Opisze po krotce moja historie.
    Jestem miesiac po nieudanym invitro. Powod nieplodnosci: czynnik meski. Cos jeszcze? Acha: cyc 75 C, z Kubusia Puchatka lubie Krzysia, a lodow nie polykam.
    Cześć Krycha, myślę że się przyjmiesz ;)

Aasiula, ComeToMeBaby, kapturnica, mamatrojki80, moremi, BISCA, iwcia77, kkisia, Zofia8, stara.krycha, macduska, Sabina, gosia7122, Parka, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    nie będzie tak łatwo. będziem ci mówić Stara.
    Kometa, moze byc stara, moze byc krycha, mi to obojetne, byle fajnie sie gadalo

Elfik, mamatrojki80, moremi, iwcia77, Magdala, kkisia, Zofia8, ania.g, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Cześć Krycha, myślę że się przyjmiesz ;)
    Dziekuje piknie

Elfik lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    No to Krycha witaj wsrod hien *dobrze ,ze nie cmentarnych ) 8)

Masz plusa bo odrobilas zadanie domowe A zapomnialas sie ustosunkowac do zapachu kup niemowlecych i karmienia publicznego..

Aasiula, Elfik, ComeToMeBaby, moremi, Reni, iwcia77, Magdala, kkisia, stara.krycha, macduska, Sabina, gosia7122, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    A ksiendza Andżeja lubisz? słuchasz jego nauk?
    Czasem sie z Ewka zgadzam, choc ma ciezka osobowosc. Ale poglady moim podobne, wiec dobrze, ze to tylko forum, na noze nie pojdzie (mam nadzieje)

mamatrojki80, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, iwcia77, malgos741, kkisia, ania.g, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    spokojnie- nie wszyscy sa na bieżąco z ostatnim postem.
    niektórzy nadganiają. ostatnie 15 min, 30 min, godzinę, dwie, tydzień... spokojnie- doczytamy ;)

swoją drogą- długo bez odzywania się wytrzymałaś. co cię skłoniło w końcu do wyjścia z krzaczorów?

zestarzała się ;-)

Elfik, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    spokojnie- nie wszyscy sa na bieżąco z ostatnim postem.
    niektórzy nadganiają. ostatnie 15 min, 30 min, godzinę, dwie, tydzień... spokojnie- doczytamy ;)

swoją drogą- długo bez odzywania się wytrzymałaś. co cię skłoniło w końcu do wyjścia z krzaczorów?
    Ciaza Zoski

Aasiula, mamatrojki80, moremi, BISCA, iwcia77, malgos741, Zofia8, kkisia, Sabina, Parka lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Kometa, moze byc stara, moze byc krycha, mi to obojetne, byle fajnie sie gadalo
    Accepted :P
    to taki żart.

Ale widzę ksywki ogarniasz to jesteś w temacie, oprowadzać cie po klasie nie trzeba ;)

mamatrojki80, Elfik, moremi, BISCA, kkisia, stara.krycha, macduska, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No to Krycha witaj wsrod hien *dobrze ,ze nie cmentarnych ) 8)

Masz plusa bo odrobilas zadanie domowe A zapomnialas sie ustosunkowac do zapachu kup niemowlecych i karmienia publicznego..
    Acha: kupa jak kupa, smierdzi i trzeba przewinac, ale moze nie publicznie. Co innego karmienie cycem, ale tylko, jak ladny

kapturnica, moremi, BISCA, iwcia77, kkisia, ania.g, Simba, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jest żenada
    mamatrojki80 wrote:
    Debata jest, a posłów nie ma... na sali prawie pusto.

mamatrojki80, moremi, iwcia77, Magdala, kkisia, Arwena, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Accepted :P
    to taki żart.

Ale widzę ksywki ogarniasz to jesteś w temacie, oprowadzać cie po klasie nie trzeba ;)
    Kartony mi tylko pokazcie, bo sie tam zaraz schowam jak mi wkurw przejdzie. Wroc, nielogiczne to! Tzn jak nastepny wkurw mnie zlapie, co nie znaczy, ze stary puscil

BISCA, iwcia77, Aasiula, kkisia, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    zestarzała się ;-)

aaaa, musiała uzyskać pełnoletność?
    czyli 35+?
    :)
    to witamy w gronie emerytek...;)

mamatrojki80, moremi, iwcia77, Aasiula, kkisia, stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andżej ma konkurencję O.o
    Elfik wrote:
    cuda panoczku, cuda..
    Moremi konfesjonał otworzyła...;)

a spotkania w zakrystii nadal w czwartki siostro Morisławo? :P

ola_35, iwcia77, Elfik, megan8, kkisia, Simba, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doobry,
    Zocha, ale wiadomość :) nie wiesz jak sie ciesze :) będziesz moją parą?? Trzymam kciuki za nudną i spokojną ciążę.
    Krycha, wow, ja po 3 miechach wyszłam z kuluarów ;) witaj :)

Byłam u gina ale mnie nie zbadała, dopiero za 3 tyg, teraz tylko zerknęła na wyniki badan. Jestem rozczarowana, chce juz zobaczyć to serducho :( Za tydz pójdę prywatnie do ordynatora o ile mąż wróci na czas z wyjazdu. No i mam tydzień na decyzje co z prenatalnymi, G chce zrobić, ja chyba nie, tym bardziej że do Rudy śl. trzeba ekstra jechać. No jestem w kropce.

moremi, iwcia77, kapturnica, Elfik, malgos741, Magdala, Aasiula, Zofia8, kkisia, stara.krycha, Sabina, gosia7122, Parka, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
‹‹ 8499 8500 8501 8502 8503 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ