35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
stara.krycha wrote:Cicho u Was i spokojnie to Wam bombe wrzuce, tzn. nowe mieso, zebyscie mialy po kim jezdzic.
Witam sie!
fajna nazwa, tylko, że u nas stary to jest dąb Bartek, zgodnie z forumową ewangelią wszystko poniżej Bartka nie jest stare i można płodzić dzieci!
;
amenWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 13:53
ola_35, Aasiula, kapturnica, moremi, Reni, iwcia77, kkisia, Magdala, stara.krycha, peppapig, Dziobak, macduska, Simba, paszczakin, Sabina, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Opisze po krotce moja historie.
Jestem miesiac po nieudanym invitro. Powod nieplodnosci: czynnik meski. Cos jeszcze? Acha: cyc 75 C, z Kubusia Puchatka lubie Krzysia, a lodow nie polykam.
Nic tylko czytała zza tego krzaka i nie wiem czy więcej niż pół roku!Aasiula, Elfik, iwcia77, kkisia, stara.krycha, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Czyż to następna czytająca nas zza krzaka pół roku:) Witam!!!
kapturnica, Elfik, ola_35, moremi, iwcia77, kkisia, malgos741, Magdala, Zofia8, Simba, paszczakin, Sabina, gosia7122, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:fajna nazwa, tylko, że u nas stary to jest dąb Bartek, zgodnie z forumową ewangelią do 75 lat nie ma starości i można płodzić dzieci!
;
amenAasiula, ania.g, moremi, iwcia77, megan8, kkisia, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Nick w przyplywie wkurwa zakladany, wiec zostaje, mozecie mi mowic po prostu Krycha
A ksiendza Andżeja lubisz? słuchasz jego nauk?
ania.g, Aasiula, moremi, BISCA, Reni, iwcia77, kkisia, Zofia8, stara.krycha, Dziobak lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Opisze po krotce moja historie.
Jestem miesiac po nieudanym invitro. Powod nieplodnosci: czynnik meski. Cos jeszcze? Acha: cyc 75 C, z Kubusia Puchatka lubie Krzysia, a lodow nie polykam.Aasiula, ComeToMeBaby, kapturnica, mamatrojki80, moremi, BISCA, iwcia77, kkisia, Zofia8, stara.krycha, macduska, Sabina, gosia7122, Parka, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:nie będzie tak łatwo. będziem ci mówić Stara.
Elfik, mamatrojki80, moremi, iwcia77, Magdala, kkisia, Zofia8, ania.g, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Nick w przyplywie wkurwa zakladany, wiec zostaje, mozecie mi mowic po prostu Krycha
Masz plusa bo odrobilas zadanie domowe A zapomnialas sie ustosunkowac do zapachu kup niemowlecych i karmienia publicznego..Aasiula, Elfik, ComeToMeBaby, moremi, Reni, iwcia77, Magdala, kkisia, stara.krycha, macduska, Sabina, gosia7122, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:A ksiendza Andżeja lubisz? słuchasz jego nauk?
mamatrojki80, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, iwcia77, malgos741, kkisia, ania.g, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:spokojnie- nie wszyscy sa na bieżąco z ostatnim postem.
niektórzy nadganiają. ostatnie 15 min, 30 min, godzinę, dwie, tydzień... spokojnie- doczytamy
swoją drogą- długo bez odzywania się wytrzymałaś. co cię skłoniło w końcu do wyjścia z krzaczorów?
zestarzała sięElfik, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:spokojnie- nie wszyscy sa na bieżąco z ostatnim postem.
niektórzy nadganiają. ostatnie 15 min, 30 min, godzinę, dwie, tydzień... spokojnie- doczytamy
swoją drogą- długo bez odzywania się wytrzymałaś. co cię skłoniło w końcu do wyjścia z krzaczorów?Aasiula, mamatrojki80, moremi, BISCA, iwcia77, malgos741, Zofia8, kkisia, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Kometa, moze byc stara, moze byc krycha, mi to obojetne, byle fajnie sie gadalo
to taki żart.
Ale widzę ksywki ogarniasz to jesteś w temacie, oprowadzać cie po klasie nie trzebamamatrojki80, Elfik, moremi, BISCA, kkisia, stara.krycha, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No to Krycha witaj wsrod hien *dobrze ,ze nie cmentarnych )
Masz plusa bo odrobilas zadanie domowe A zapomnialas sie ustosunkowac do zapachu kup niemowlecych i karmienia publicznego..kapturnica, moremi, BISCA, iwcia77, kkisia, ania.g, Simba, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Accepted
to taki żart.
Ale widzę ksywki ogarniasz to jesteś w temacie, oprowadzać cie po klasie nie trzebaBISCA, iwcia77, Aasiula, kkisia, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
Andżej ma konkurencjęElfik wrote:cuda panoczku, cuda..
Moremi konfesjonał otworzyła...
a spotkania w zakrystii nadal w czwartki siostro Morisławo?ola_35, iwcia77, Elfik, megan8, kkisia, Simba, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Doobry,
Zocha, ale wiadomośćnie wiesz jak sie ciesze
będziesz moją parą?? Trzymam kciuki za nudną i spokojną ciążę.
Krycha, wow, ja po 3 miechach wyszłam z kuluarówwitaj
Byłam u gina ale mnie nie zbadała, dopiero za 3 tyg, teraz tylko zerknęła na wyniki badan. Jestem rozczarowana, chce juz zobaczyć to serduchoZa tydz pójdę prywatnie do ordynatora o ile mąż wróci na czas z wyjazdu. No i mam tydzień na decyzje co z prenatalnymi, G chce zrobić, ja chyba nie, tym bardziej że do Rudy śl. trzeba ekstra jechać. No jestem w kropce.
moremi, iwcia77, kapturnica, Elfik, malgos741, Magdala, Aasiula, Zofia8, kkisia, stara.krycha, Sabina, gosia7122, Parka, Arwena, Mega lubią tę wiadomość