35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
zobaczymy czy Krycha wróci
coś mi się wydaje, że możemy ją znać
mamatrojki80, kapturnica, Elfik, ComeToMeBaby, Aasiula, iwcia77, megan8, stara.krycha, kkisia, BISCA, macduska, paszczakin, Sabina, Parka, Arwena, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Ostatnio kazała zrobic badania i sie z nimi szybko pokazać a główna wizytę ustawiła na za miesiąc a ja myślałam ze jak juz będę to szybko mi to usg machnie, ale nie chciała. Takze za 3 tyg bedzie badanie. Spróbuje za tydz jak pójdę rozwiązać sprawę prenatalnych rozwiązac ją namówić.
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Kiepsko. Fatalnie.
Może chociaż awatarem nadrobisz.
no i z tego wyszło, że nie będziemy do niej mówić Krycha, a stara, ze względu na wiek..
taaaAasiula, moremi, iwcia77, stara.krycha, kkisia, macduska, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mam w tle odpaloną transmisję z sejmu i stwierdzam
jakbym miała być posłanką zabiłabym sie własną pięścią! umysł wyłącza się po 5 min
ciężko się skupić na tych ich wywodach,...typ niby coś mówi a czyta
jakieś to takie mega męczące jest
już lepiej słucha mi się tego drugiego typa co nadaje w języku migowymWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 14:25
malgos741, moremi, iwcia77, Sabina, Elfik, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:mam w tle odpaloną transmisję z sejmu i stwierdzam
jakbym miała być posłanką zabiłabym sie własną pięścią! umysł wyłącza się po 5 min
ciężko się skupić na tych ich wywodach,...typ niby coś mówi a czyta
jakieś to takie mega męczące jest
już lepiej słucha mi się tego drugiego typa co nadaje w języku migowym
Zocha aż ty babo i tak nic nie pisnelas o ty. Gratulacje
Witam nową koleżankę Kruchaiwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
prosz!
Kometa wypierdaj
ComeToMeBaby wrote:ej, weźcie mi powiedzcie że mam wyp...lać na pocztę
mam do wysłania paczkę jeszcze sprzed świąt... a dzisiaj to już muszę. a taaaaaak mi się nie chce....
ok-idę się ogarnąć, żeby kurier nie padł z wrażenia na zawał jak mnie zobaczy.ComeToMeBaby, moremi, BISCA, kapturnica, Elfik, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja własnie dostałam odpowiedź od ex szefowej, ze otrzymała informację, ze jest podpis mój że otrzymałam pita w maju 2014 (kiedy od niej odchodziłam)- WTF?
się zapomniało, zawieruszyło? kuźwa. napisałam żeby mi skan pita mailem przesłała. ja prdl...
Mega lubi tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Idiotka, ja też bym chciała zobaczyć co u malucha... dziś masz 9 tydzień ciąży rozpoczęty.
O ja sie moge podpisać za ustawa przeciw religii w szkole i ukróceniu kasy na ten cel. Mam nadzieje ze nie dożyje czasu gdy Pl bedzie państwem wyznaniowym.iwcia77, dorbie, moremi, kkisia, kapturnica, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurde troche chujnia mogla ci usg zrobic a nie trzymac w niepewnosci.Pewnie cipka wychodzi z zzalozenia ze jednow trymestrze heh
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra. Wrocilam z nowym avatarem. Rozowe, bo to moj ulubiony kolor, szpilki, bo uwielbiam buty. Nie zebym jakas tam rozowa dziumdzia byla czy cos. Takie hobby mam, ze buty zbieram. Te od magnesow powinny zrozumiec.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 14:50
Reni, iwcia77, kkisia, moremi, BISCA, malgos741, ania.g, macduska, kapturnica, Aasiula, Elfik, Arwena, Magdala, Simba, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość