35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Margolcia88 wrote:Dzięki. No tak...
Jak ta laparoskopia i histeroskopia przyniesie niepomyslny wynik, że nic się nie da zrobić, to dopiero się załamię...Margolcia88, kkisia, Zofia8, macduska, Sabina, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziobak, ja miauczałam że mnie koniowata nie bierze, ale ja nie cierpię ćwiczyć więc mnie raczej nikt nie zmobilizuje. Wolę sobie pobiegać po kondygnacjach sprzątając niż ćwiczyć.
kkisia, moremi, Dziobak, kapturnica, paszczakin, Sabina, Elfik, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Eeej co to za smety? Przepchają rury i pójdzie. A jak nie pójdzie to są inne możliwości i proszę mi tu bez takich.
W sumie nie smęciłam dziś, tylko mąż mi przez telefon zdradził,ze się boi, co się okaże na tej laparoskopii. Aż go w dołku ściska ze stresu.
no i się zaraziłamBISCA, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:W sumie nie smęciłam dziś, tylko mąż mi przez telefon zdradził,ze się boi, co się okaże na tej laparoskopii. Aż go w dołku ściska ze stresu.
no i się zaraziłammamatrojki80, ComeToMeBaby, kkisia, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Margolcia88 wrote:Zosia, a to nie Ty mówiłaś, że do marca będziecie próbować? No i proszę
mamatrojki80, ola_35, Simba, ComeToMeBaby, Margolcia88, macduska, moremi, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny