35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:KUTAS
Sabina, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:co zrobic , trzesie oddzialem to moze byc kutafongiem jebanym. Ale jakby trza bylo cc czy cos to wiem ,ze z nim to zalatwi od reki..Ale do prowadzenia ciazy to jest tłumok i nic wiecej
Bo on do "wyższych" rzeczy jest stworzony...ComeToMeBaby, kapturnica, Sabina, Elfik, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Masakra jakas na Reha.Helka ryczala a ja razem z nia
,baba do mnie wszystko gut ?mysle -kurwa mam tego dosyc ,meczy to biedne dziecko,zmusza do jebanych cwiczen .No ale co mialam powiedziec wiec odpowiedzialm ze tak wpozadku.
Aniu, uściski dla Helenkii dla Ciebie na pocieszenie
anna maria, moremi, kkisia, Aasiula, Elfik, peppapig, Magdala lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a własnie gdzie Paszcza???? rodzi??!
tia..
jutro Wam powiem, kiedy rodze..
anna maria, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, Aasiula, Sabina, Elfik, peppapig, Simba, Zofia8, Luna76, Parka, Magdala, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Kapta, w mojej okolicy takie usg w zeszłym roku kosztowało 200 zł
Jak mi sie jutro znalesc uda to miejsce to sie dowiem ile na ten moment taki luksus kosztujeSabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Masakra jakas na Reha.Helka ryczala a ja razem z nia
,baba do mnie wszystko gut ?mysle -kurwa mam tego dosyc ,meczy to biedne dziecko,zmusza do jebanych cwiczen .No ale co mialam powiedziec wiec odpowiedzialm ze tak wpozadku.
Anna Maria to moze jednak lepiej ta druga metoda? bo Wy w koncu zescie ta "agresywna" wybrali, prawda? nie pamietam nazw, ta lagadniejsza to jakis Bobath czu cuś..anna maria, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Jesteś
przyszłam
od poniedziałku bede miała prawdopodobnie kurs niemieckiego od 8-12 od pon-piatku, przez rok z przerwa na ferie, zapłaci mi urząd miasta, pietro niżej jest miejsce gdzie kursanci mogą zostawić dziecię do lat 3ch jezli zachodzi taka potzreba
taka szkoła przy uniwerku w naszym miesciemoremi, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, ania.g, stara.krycha, Aasiula, Sabina, Dziobak, peppapig, Magdala, Krakonka, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:przyszłam
od poniedziałku bede miała prawdopodobnie kurs niemieckiego od 8-12 od pon-piatku, przez rok z przerwa na ferie, zapłaci mi urząd miasta, pietro niżej jest miejsce gdzie kursanci mogą zostawić dziecię do lat 3ch jezli zachodzi taka potzreba
taka szkoła przy uniwerku w naszym miescie
Fajnie, niemiecki się przyda.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak ta druga jest mniej stresujaca ,ale Vojta jest bardzo dobry i tak mysle ze jak zaczelismy to skonczymy z bolem i nerwami .Jeszcze 6 razypaszczakin wrote:Anna Maria to moze jednak lepiej ta druga metoda? bo Wy w koncu zescie ta "agresywna" wybrali, prawda? nie pamietam nazw, ta lagadniejsza to jakis Bobath czu cuś..
Sabina, Elfik, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:przyszłam
taka szkoła przy uniwerku w naszym miescieHeretyczka, stara.krycha, Aasiula, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Anna Maria to moze jednak lepiej ta druga metoda? bo Wy w koncu zescie ta "agresywna" wybrali, prawda? nie pamietam nazw, ta lagadniejsza to jakis Bobath czu cuś..
Ndt Babath -
Wg. Mnie jest lepsza min wlaśnie zecwzględu na to, ze dzieci nie placza. Moze i Vojta jest skuteczniejsz ale przecież Hela nie jest jakos bardzo opóźniona ruchowo?anna maria, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny