35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie ,nie jest opozniona ruchowo,Helka niechetnie przewracala sie z brucha na plecy i odwrotnie,teraz jest ok ,pomagaja jej poprzez cwiczenia zaczac raczkowac.macduska wrote:Ndt Babath -
Wg. Mnie jest lepsza min wlaśnie zecwzględu na to, ze dzieci nie placza. Moze i Vojta jest skuteczniejsz ale przecież Hela nie jest jakos bardzo opóźniona ruchowo?macduska, moremi, Sabina, Elfik, kkisia, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGodzine mnie nie bylo i znowu tyle do czytania. Ech, czyli po staremu u Was jak zwykle.
Hera, hello sonsiadko! (ahahaha)
Renek, wpadaj do mnie na kwadrat, stawiam flaszke, a IVF stawia kasa chorych, wiec nic tylko brac!moremi, mamatrojki80, Elfik, kkisia, Simba, Reni, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:o ten limit wieku mi chodziło bardziej, a myślałam, że Krycha lepiej wie
mamatrojki80, kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Godzine mnie nie bylo i znowu tyle do czytania. Ech, czyli po staremu u Was jak zwykle.
Hera, hello sonsiadko! (ahahaha)
Renek, wpadaj do mnie na kwadrat, stawiam flaszke, a IVF stawia kasa chorych, wiec nic tylko brac!Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Matka, jak masz kupe siana, to Cie limity nie obchodza. A rzadowo tylko do 40 i to po slubie. Nie ma zmiluj.
Czyli jest tak jak pisałam, kumpelę z kwitkiem w Berlinie odesłali... w Szczecinie mnóstwo Niemek się leczy bo taniej.stara.krycha, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja tez uwielbiam roz...szkoda, ze Ivo nie moge ubierac w kiecki
ale jeden plus jest taki, ze nie bedzie mi podbieral perfum, malowidel , kiecek i butow jak podrosnie
a tego słońce nie wiesz ...
jakby co, bądź tolerancyjna...
i tęcza, i tęcza...ania.g, anna maria, macduska, kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość