35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:No powiem Ci, ze jak idziesz prywatnie to kopie po kieszeni. To sie dziesiatki tysiecy potrafia uzbierac, a i gwarancji powodzenia nie ma. Wlasnie sie otrzasam po tej traumie. Ja i moj portfel...
-
Zofia8 wrote:Wszystko Ok. Napisze pozniej. Skarbik(sorry Moremi ale musisz mi wybaczyc i sie przyzwyczaic) ma 3.5 mm i 4 tydz. 1 dzien
??? YYYY Bo masz chyba raczej na mysli jak na razie pecherzyk ciążowy ???
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Słuchajcie- mam pytanie z zakresu odzieżowych:
Czy wypada pójść na ślub i wesele w spodniach?
Nie w dżinsach tylko jakichś eleganckich i bluzce?
moja tesciowa byla na naszym slubie w spodniach (gajerze).. bialym..
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/woa-onion-head-emoticon.gif
gdyby byla 40 lat mlodsza mozna by bylo ja za panne mloda wziac..
mi jakos spodzienie na slub nie pasuja.. chociaz moze zimna zima, to tak..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 17:53
kapturnica, macduska, Aasiula, Sabina, moremi, kkisia, Simba, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ale zosia ze przy takiej becie zarodek widzialas 3i pol mm z serduszkiem
myśle ze to pęcherzyk
mamatrojki80, moremi, kkisia, BISCA, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Tak, panstwowo. Ale trzeba byc ubezpieczonym panstwowo, a nie jak my prywatnie. Taki kruczek. Nic to, trzeba sie do jakiego AOK przeniesc.
ja jestem w AOK BWin.....wynalazłam że nie ma limitów wiekowych tamstara.krycha, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:moja tesciowa byla na naszym slubie w spodniach (gajerze).. bialym..
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/woa-onion-head-emoticon.gif
gdyby byla 40 lat mlodsza mozna by bylo ja za panne mloda wziac..
mi jakos spodzienie na slub nie pasuja.. chociaz moze zimna zima, to tak..
Moja koleżanka biała slub w białym garniturze.
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Słuchajcie- mam pytanie z zakresu odzieżowych:
Czy wypada pójść na ślub i wesele w spodniach?
Nie w dżinsach tylko jakichś eleganckich i bluzce?
jak nie, jak tak?
sama szukałam
uwaga, to nie ja niestety, ja stoję za filarem...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/25c2fe114461.jpgmacduska, ania.g, Sabina, moremi, Aasiula, kkisia, BISCA, Luna76, Simba, Krakonka, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ale zosia ze przy takiej becie zarodek widzialas 3i pol mm z serduszkiem
kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
stara.krycha wrote:Tak, panstwowo. Ale trzeba byc ubezpieczonym panstwowo, a nie jak my prywatnie. Taki kruczek. Nic to, trzeba sie do jakiego AOK przeniesc.
Krycha a w Polsce nie chciałaś robić IVF? Masz blisko do Szczecina, patrzałam tam na stronie VitroLive to IVF to koszt 5500zł, ale się na ty nie znam, więc nie wiem czy to za całość jest. Musiałabys wejść sobie na stronie i zobaczyc tam jest cennik.Elfik, kkisia lubią tę wiadomość