35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Krycha a w Polsce nie chciałaś robić IVF? Masz blisko do Szczecina, patrzałam tam na stronie VitroLive to IVF to koszt 5500zł, ale się na ty nie znam, więc nie wiem czy to za całość jest. Musiałabys wejść sobie na stronie i zobaczyc tam jest cennik.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWacia ja do tej pory tylko w spodniach sie lansowałam
Ale teraz moja matka ma potrzebę, żeby jej jedyna córka ubrała się jak należy
znaczy głowę mi truje, żebym kupiła sukienkę, ech
moremi, macduska, Elfik, Aasiula, kkisia, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:moja tesciowa byla na naszym slubie w spodniach (gajerze).. bialym..
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/woa-onion-head-emoticon.gif
gdyby byla 40 lat mlodsza mozna by bylo ja za panne mloda wziac..
mi jakos spodzienie na slub nie pasuja.. chociaz moze zimna zima, to tak..
Cały biały strój o ile nie jest się panną młoda to przesada...
Zawsze wbijałam sie w jakąś sukienkę ale:
- wszystkie obecne, które mam są już "spalone" w tym towarzystwie,
- zresztą i tak są juz mocno za szerokie
- wesele będzie jakieś dwa tygodnie po moim zabiegu laparohistero więc jest szansa że będę jeszcze chudsza,
- o ile w ogóle dam rade pójść...a wypada,
- dlatego nie chcę inwestować w coś co może być znowu za szerokie- spodnie jakoś tak bardziej sie dopasowują- szczególnie z lycrą,
- a jak nie pójdę- to na co mi sukienka weselna???
Sabina, Elfik, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Juz napisalam wyzej skarbik skojarzylam z dzieciorem
kapturnica, Sabina, kkisia, Aasiula, Zofia8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Krycha ty zes cos za pyskata jak na nowalijke na forum..Sciemniara ,ze nigdy sie tu nie udzielałas
moremi, mamatrojki80, Elfik, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, paszczakin, Arwena, SolarPolar, Reni, Simba, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Cały biały strój o ile nie jest się panną młoda to przesada...
Zawsze wbijałam sie w jakąś sukienkę ale:
- wszystkie obecne, które mam są już "spalone" w tym towarzystwie,
- zresztą i tak są juz mocno za szerokie
- wesele będzie jakieś dwa tygodnie po moim zabiegu laparohistero więc jest szansa że będę jeszcze chudsza,
- o ile w ogóle dam rade pójść...a wypada,
- dlatego nie chcę inwestować w coś co może być znowu za szerokie- spodnie jakoś tak bardziej sie dopasowują- szczególnie z lycrą,
- a jak nie pójdę- to na co mi sukienka weselna???mamatrojki80, macduska, Sabina, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Na naszym weselu jedna ciotka była w białych rurkach i chabrowej koronkowej tunice. Jest laska i wyglądała w tym elegancko
i coś takiego mi chodzi po głowie- tylko rurki może jakieś ecri zakupię na wszelki wypadek...
moremi, Sabina, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jak dla mnie odwazna kreejszyn ale ja nigdy ramion zem nie lubila pokazywac swiatu
eee, to było na jakąś galę, ja też bym górę ugrzeczniła, ale chodzi mi o sam efekt.
niby spodnie, a wyglada elegancko
wcale nie jak po ziemniaki do biedronki
Kapta, ty z terenów inszych, ale powiem ci, że ceny takiego usg to mogą sobie szybować w górę, że hohoho...
jak masz 4D (moim zdaniem bezsens) to u mnie pewnie i 400..
Kapta, ja za prenatalne u profesorka płaciłam 300 zł, bez nagrań!!!
coś mu tam siadło, bo pewnie płytę by mi dał, nie o ten obraz mi chodziło, ale w takim razie ciekawe ile bierze za 4D..
kluczyki do Toyoty?Sabina, kapturnica, kkisia, Aasiula, moremi, Simba, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość