35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No doczytałam. To jeszcze większy horror. Ha. To ja mu cyjanku do kawy będę dodawać.
Sabina, ania.g, BISCA, Elfik, paszczakin, Dziobak, Zofia8, kkisia, Simba, Magdala, malgos741, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Tqk z innej beczki? Czesto czytam, ze idziecie robic mezomobiad, albo kolacje itd. Dlaczego to nie mezowie podaja "pasze" ?
Ja tylko czasami coś robięHeretyczka, BISCA, Magdala, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:I tak jest dzielny, że Ci te zastrzyki robi, mój by nie dał rady... cykor
DOkladnie, moj to samo. Nawet nie negocjuje, bo jest w stanie zemdlec w trakcie wstrzykiwania
Sama dam rade.
Londerwomanmamatrojki80, macduska, Elfik, moremi, Zofia8, Sabina, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Tqk z innej beczki? Czesto czytam, ze idziecie robic mezomobiad, albo kolacje itd. Dlaczego to nie mezowie podaja "pasze" ?
Jeśli o mnie chodzi to z powodu tego, że mój mąż robi inne rzeczy- takie których ja nie robię np. rąbie drzewo do pieca i zwozi je na wielkiej taczce, wynosi popiół itp, itd. ot taki podział ról- mi akurat odpowiada.
edit. co nie znaczy, że nie potrafi sam zrobić kanapki albo jajecznicy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 19:45
Margolcia88, Elfik, moremi, BISCA, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzukam lokatorów do naszego mieszkania. Poprzedni mieszkali 3,5 roku i byl spokoj. To jest dla mnie taki stres... Jakim zaufac? Których wybrać? Każdy może wydawać się wiarygodny, a potem nie płacić. Trzymajcie kciuki.
Elfik, ComeToMeBaby, moremi, mamatrojki80, Zofia8, kkisia, Magdala, megan8, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja cały czas rozmyślam nad dizwnym działaniem wczorajszej luteiny: temperatura wysoka, a chora nie jestem, @ od rana zaczyna się i zacząć nie może. A planowałam, że może we wtorek to już do szpitala pójdę, a nie do pracy - bo ciężki dzień w pracy się szykuje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA kot będzie żył, uff, to nie struwity, zap. pęcherza na szczęście. Pęcherz pusty, lekko podwyższona temp. Antybiotyk, rozkurczowy, witaminy w dupsko i będzie ok. Uff.
Pancia poda ( wbije zastrzyki ) , kontrola w pon i będzie dobrzeBISCA, paszczakin, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, gosia7122, Reni, Magdala, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Szukam lokatorów do naszego mieszkania. Poprzedni mieszkali 3,5 roku i byl spokoj. To jest dla mnie taki stres... Jakim zaufac? Których wybrać? Każdy może wydawać się wiarygodny, a potem nie płacić. Trzymajcie kciuki.
Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:celuj w pare i pros o zaswiadczenie o zarobkach. Mozesz sprawdzic wiarygodnosc dokumentow dzwoniac do firmy i sprawdzic tez firme. Jezeli oboje pracuja od jakiegos czasu w powanej firmie, to nie powinno byc problemu
w zyciu bym nie pokazala osobie od ktorej wynajmuje mieszkanie zaswiadczenia o zarobkach.. co ich to ile ja zarabiam?
mamatrojki80, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, macduska, kkisia, Elfik, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ale zosia ze przy takiej becie zarodek widzialas 3i pol mm z serduszkiem
??? YYYY Bo masz chyba raczej na mysli jak na razie pecherzyk ciążowy ???
A gdzie ja napisalam, ze to zarodek z sercem ?
BISCA, Arwena lubią tę wiadomość
Zofia8