35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No doczytałam. To jeszcze większy horror. Ha. To ja mu cyjanku do kawy będę dodawać.
nick nieaktualny, ania.g, BISCA, Elfik, paszczakin, Dziobak, Zofia8, nick nieaktualny, Simba, Magdala, malgos741, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak nie, jak takBISCA wrote:Tqk z innej beczki? Czesto czytam, ze idziecie robic mezomobiad, albo kolacje itd. Dlaczego to nie mezowie podaja "pasze" ?

Ja tylko czasami coś robię
nick nieaktualny, BISCA, Magdala, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:I tak jest dzielny, że Ci te zastrzyki robi, mój by nie dał rady... cykor

DOkladnie, moj to samo. Nawet nie negocjuje, bo jest w stanie zemdlec w trakcie wstrzykiwania
Sama dam rade.
Londerwoman
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Elfik, moremi, Zofia8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Tqk z innej beczki? Czesto czytam, ze idziecie robic mezomobiad, albo kolacje itd. Dlaczego to nie mezowie podaja "pasze" ?
Jeśli o mnie chodzi to z powodu tego, że mój mąż robi inne rzeczy- takie których ja nie robię np. rąbie drzewo do pieca i zwozi je na wielkiej taczce, wynosi popiół itp, itd. ot taki podział ról- mi akurat odpowiada.
edit. co nie znaczy, że nie potrafi sam zrobić kanapki albo jajecznicy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 19:45
nick nieaktualny, Elfik, moremi, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzukam lokatorów do naszego mieszkania. Poprzedni mieszkali 3,5 roku i byl spokoj. To jest dla mnie taki stres... Jakim zaufac? Których wybrać? Każdy może wydawać się wiarygodny, a potem nie płacić. Trzymajcie kciuki.
Elfik, ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny, Zofia8, nick nieaktualny, Magdala, megan8, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja cały czas rozmyślam nad dizwnym działaniem wczorajszej luteiny: temperatura wysoka, a chora nie jestem, @ od rana zaczyna się i zacząć nie może. A planowałam, że może we wtorek to już do szpitala pójdę, a nie do pracy - bo ciężki dzień w pracy się szykuje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA kot będzie żył, uff, to nie struwity, zap. pęcherza na szczęście. Pęcherz pusty, lekko podwyższona temp. Antybiotyk, rozkurczowy, witaminy w dupsko i będzie ok. Uff.
Pancia poda ( wbije zastrzyki ) , kontrola w pon i będzie dobrze
BISCA, paszczakin, moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, Reni, Magdala, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
celuj w pare i pros o zaswiadczenie o zarobkach. Mozesz sprawdzic wiarygodnosc dokumentow dzwoniac do firmy i sprawdzic tez firme. Jezeli oboje pracuja od jakiegos czasu w powanej firmie, to nie powinno byc problemudorbie wrote:Szukam lokatorów do naszego mieszkania. Poprzedni mieszkali 3,5 roku i byl spokoj. To jest dla mnie taki stres... Jakim zaufac? Których wybrać? Każdy może wydawać się wiarygodny, a potem nie płacić. Trzymajcie kciuki.
Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:celuj w pare i pros o zaswiadczenie o zarobkach. Mozesz sprawdzic wiarygodnosc dokumentow dzwoniac do firmy i sprawdzic tez firme. Jezeli oboje pracuja od jakiegos czasu w powanej firmie, to nie powinno byc problemu
w zyciu bym nie pokazala osobie od ktorej wynajmuje mieszkanie zaswiadczenia o zarobkach.. co ich to ile ja zarabiam?
nick nieaktualny, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Elfik, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ale zosia ze przy takiej becie zarodek widzialas 3i pol mm z serduszkiem
??? YYYY Bo masz chyba raczej na mysli jak na razie pecherzyk ciążowy ???
A gdzie ja napisalam, ze to zarodek z sercem ?
BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Zofia8