X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No doczytałam. To jeszcze większy horror. Ha. To ja mu cyjanku do kawy będę dodawać.

Sabina, ania.g, BISCA, Elfik, paszczakin, Dziobak, Zofia8, kkisia, Simba, Magdala, malgos741, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    No doczytałam. To jeszcze większy horror. Ha. To ja mu cyjanku do kawy będę dodawać.
    Weź, jeszcze się chlopina uzalezni ;-)

moremi, Elfik, Dziobak, kkisia, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Ide pasze mezowi zarzucic, bede jutro, pa!

Tqk z innej beczki? Czesto czytam, ze idziecie robic mezomobiad, albo kolacje itd. Dlaczego to nie mezowie podaja "pasze" ?

moremi, Simba, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mi sie kupe chce
    ide po piwo na stacje

moremi, Reni, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Tqk z innej beczki? Czesto czytam, ze idziecie robic mezomobiad, albo kolacje itd. Dlaczego to nie mezowie podaja "pasze" ?
    Jak nie, jak tak :-)
    Ja tylko czasami coś robię :-)

Heretyczka, BISCA, Magdala, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jak nie, jak tak :-)
    Ja tylko czasami coś robię :-)
    męzowie podajo cos innego

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie gotuję.No raz w tygodniu , w niedzielę, i to do spóły z mężem, a czasem to taka spóła, że ja tlyko pozmywam hehehe

moremi, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    I tak jest dzielny, że Ci te zastrzyki robi, mój by nie dał rady... cykor ;-)

DOkladnie, moj to samo. Nawet nie negocjuje, bo jest w stanie zemdlec w trakcie wstrzykiwania ;)
    Sama dam rade.
    Londerwoman ;)

mamatrojki80, macduska, Elfik, moremi, Zofia8, Sabina, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:

Jeśli o mnie chodzi to z powodu tego, że mój mąż robi inne rzeczy- takie których ja nie robię np. rąbie drzewo do pieca i zwozi je na wielkiej taczce, wynosi popiół itp, itd. ot taki podział ról- mi akurat odpowiada.

edit. co nie znaczy, że nie potrafi sam zrobić kanapki albo jajecznicy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 19:45

Margolcia88, Elfik, moremi, BISCA, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słusznie, tak powinno być. A nie że mój robi to co Twój i jeszcze to co ja powinnam

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam lokatorów do naszego mieszkania. Poprzedni mieszkali 3,5 roku i byl spokoj. To jest dla mnie taki stres... Jakim zaufac? Których wybrać? Każdy może wydawać się wiarygodny, a potem nie płacić. Trzymajcie kciuki.

Elfik, ComeToMeBaby, moremi, mamatrojki80, Zofia8, kkisia, Magdala, megan8, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja cały czas rozmyślam nad dizwnym działaniem wczorajszej luteiny: temperatura wysoka, a chora nie jestem, @ od rana zaczyna się i zacząć nie może. A planowałam, że może we wtorek to już do szpitala pójdę, a nie do pracy - bo ciężki dzień w pracy się szykuje.

• BISCA Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    męzowie podajo cos innego

dla tych, ktore nie wiedza. Role mozna zmienic ;)

moremi, Zofia8, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tu jest fajne podsumowanie dzisiejszej debaty:
    http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Arlukowicz-projekt-ustawy-o-in-vitro-to-kompromis-etyczno-moralny,wid,17435482,wiadomosc.html?ticaid=114a8b

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Ja też nie gotuję.No raz w tygodniu , w niedzielę, i to do spóły z mężem, a czasem to taka spóła, że ja tlyko pozmywam hehehe
    no,i tak trzymac :)

Margolcia88, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam w planach tradycyjny podział ról, tlyko nigdy mi się to nie udaje :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kot będzie żył, uff, to nie struwity, zap. pęcherza na szczęście. Pęcherz pusty, lekko podwyższona temp. Antybiotyk, rozkurczowy, witaminy w dupsko i będzie ok. Uff.
    Pancia poda ( wbije zastrzyki ) , kontrola w pon i będzie dobrze

BISCA, paszczakin, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, gosia7122, Reni, Magdala, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Szukam lokatorów do naszego mieszkania. Poprzedni mieszkali 3,5 roku i byl spokoj. To jest dla mnie taki stres... Jakim zaufac? Których wybrać? Każdy może wydawać się wiarygodny, a potem nie płacić. Trzymajcie kciuki.
    celuj w pare i pros o zaswiadczenie o zarobkach. Mozesz sprawdzic wiarygodnosc dokumentow dzwoniac do firmy i sprawdzic tez firme. Jezeli oboje pracuja od jakiegos czasu w powanej firmie, to nie powinno byc problemu

Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    celuj w pare i pros o zaswiadczenie o zarobkach. Mozesz sprawdzic wiarygodnosc dokumentow dzwoniac do firmy i sprawdzic tez firme. Jezeli oboje pracuja od jakiegos czasu w powanej firmie, to nie powinno byc problemu

w zyciu bym nie pokazala osobie od ktorej wynajmuje mieszkanie zaswiadczenia o zarobkach.. co ich to ile ja zarabiam?

mamatrojki80, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, macduska, kkisia, Elfik, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ale zosia ze przy takiej becie zarodek widzialas 3i pol mm z serduszkiem o.O ??? YYYY Bo masz chyba raczej na mysli jak na razie pecherzyk ciążowy ???

A gdzie ja napisalam, ze to zarodek z sercem ?

BISCA, Arwena lubią tę wiadomość

Zofia8
‹‹ 8513 8514 8515 8516 8517 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ