35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem!!!
Napisze dłużej dziś a na razie umieram na zawał siedząc w poczekalni do lekarza z twixami czekając na szczepienia. Na roty szczepić? Się kurwa bojeola_35, mamatrojki80, macduska, moremi, Aasiula, kkisia, BISCA, Sabina, Elfik, Magdala, Krakonka, Bozia3, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jestem!!!
Napisze dłużej dziś a na razie umieram na zawał siedząc w poczekalni do lekarza z twixami czekając na szczepienia. Na roty szczepić? Się kurwa boje
Na roty , doustne, smak malinowy. MOja wcinała jak nie wiem:) Jak masz możliwości finansowe to szczep.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 16:22
mamatrojki80, macduska, moremi, kkisia, Elfik, Simba, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Jestem!!!
Napisze dłużej dziś a na razie umieram na zawał siedząc w poczekalni do lekarza z twixami czekając na szczepienia. Na roty szczepić? Się kurwa boje
Szczep, moje młodsze zaszczepione, nic im nie było.
ola_35, moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŁo matko- ledwo Was doczytałam!
Elfie- gdzie mozna podpisac petycję przeciwko religii w szkole? Chętnie podpiszę.
Uważam, że to dla koscioła był strzał w stopę.
Margolcia- spokojnie to histerolaparo jest do przeżycia.
Elfie i Kapta- 5 miesiąc??? Już? O kurcze...
Witaj Stara Krecho
kapturnica, moremi, Aasiula, kkisia, BISCA, Sabina, Elfik, Simba, Margolcia88, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no nie ma zakazu
ale czemu religię wpieprzać w prawo??? co to kurwa prawo szariatu?macduska wrote:A to jakis zakaz jest cytowania JPII?ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Sabina, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Ło matko- ledwo Was doczytałam!
Elfie- gdzie mozna podpisac petycję przeciwko religii w szkole? Chętnie podpiszę.
Uważam, że to dla koscioła był strzał w stopę.
Margolcia- spokojnie to histerolaparo jest do przeżycia.
Elfie i Kapta- 5 miesiąc??? Już? O kurcze...
Witaj Stara Krecho
A ja po wizycie...W dodatku lekko wkurwiona wyszlam od chuja ,prywatnego chuja bo kurwa znow mi nie dal foci ani dziecia nie pomierzyl.Ot tak se rekeracyjnie poogladalismy heh...Nosz kurwa buc jebany.Tyle ,ze upewnil mnie ze rzeczywiscie to dzieć mnie dzga co jakis czas bo prawie jak sie bujnela to poczulam stukniecie w bebenie.A na tekst o plec stwierdzil ,ze za wczesnie Kutas jebany
No i dal mi namiar na prenatalne 4d bede musiala sie umowic do sacza bo sie czeka troche to wole z wyprzedzeniem to zrobic.Jutro sie pewnie bzykne tam zeby sporawdzic gdzie to jest bo sacza za bardzo nie trybie ulic i wole sie poszlajac i spr jak dojechac zeby sie nie wkurwiac..
Nie wie ktora ile kosztuje takie badanie wraz z nagraniem na plytke.????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 16:33
moremi, macduska, kkisia, Aasiula, Sabina, stara.krycha, Elfik, peppapig, Simba, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:krecho , krycho kurde krysztale..Moze jeszcze ktora co wymysli ?>??
A ja po wizycie...W dodatku lekko wkurwiona wyszlam od chuja ,prywatnego chuja bo kurwa znow mi nie dal foci ani dziecia nie pomierzyl.Ot tak se rekeracyjnie poogladalismy heh...Nosz kurwa buc jebany.Tyle ,ze upewnil mnie ze rzeczywiscie to dzieć mnie dzga co jakis czas bo prawie jak sie bujnela to poczulam stukniecie w bebenie.A na tekst o plec stwierdzil ,ze za wczesnie Kutas jebany
No i dal mi namiar na prenatalne 4d bede musiala sie umowic do sacza bo sie czeka troche to wole z wyprzedzeniem to zrobic.wraz z nagraniem na plytke.????Jutro sie pewnie bzykne tam zeby sporawdzic gdzie to jest bo sacza za bardzo nie trybie ulic i wole sie poszlajac i spr jak dojechac zeby sie nie wkurwiac..
Nie wie ktora ile kosztuje takie badanie wraz z nagraniem na plytke.????
Nic nie zmierzył? ani obwodu główki? długości kości udowej? nic? jakiś żart.
moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
ja wiem
ale Wróbel mnie wkurwiała zawsze
Jak to możliwe, że w katolickiej Polsce powstał rządowy projekt ustawy dotyczący zapłodnienia pozaustrojowego, który jest ultralewicowy itd..
idę do domu
Kryształ szykuj siennik dla mnie
jak odrzucą projekt, to wbijam się do Ciebie na kwadrat i stawiasz mi IV i dwa razy na wynos
do widzenia
macduska wrote:Reni, bez nerw.
Do szariatu u nas jeszcze daleko.
Nie wierzę, ze zakażą in vitro.moremi, kapturnica, macduska, kkisia, BISCA, Sabina, stara.krycha, Elfik, SolarPolar, Simba, Magdala, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:no nie ma zakazu
ale czemu religię wpieprzać w prawo??? co to kurwa prawo szariatu?
mam wrażenie że większość polaków nadal wierzy że spotykaja nas nieszczęscia i choroby dlatego że Adam zjadł jabłko..
straszna ciemnote kościół zasiał przez wieki a narodowi polskiemu jakos trudno z tego wyjść..w prównaniu do nacji ościennych
niska inteligencja? coś jest kurcze nie takReni, Magdala, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:takie jest społeczne przyzwolenie
mam wrażenie że większość polaków nadal wierzy że spotykaja nas nieszczęscia i choroby dlatego że Adam zjadł jabłko..
straszna ciemnote kościół zasiał przez wieki a narodowi polskiemu jakos trudno z tego wyjść..w prównaniu do nacji ościennych
niska inteligencja? coś jest kurcze nie tak
Jesteś
ComeToMeBaby, moremi, Simba, Zofia8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Masakra jakas na Reha.Helka ryczala a ja razem z nia
,baba do mnie wszystko gut ?mysle -kurwa mam tego dosyc ,meczy to biedne dziecko,zmusza do jebanych cwiczen .No ale co mialam powiedziec wiec odpowiedzialm ze tak wpozadku.
Elfik, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Nic nie zmierzył? ani obwodu główki? długości kości udowej? nic? jakiś żart.
Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:I kroi poltorej stowy za wjazd ..Jakby nie to ze ejst ordynatorem oddzialu i moze sie przydac (odpukac lepiej nie) nie chodzilabym do niego wogole.Cosza cos ,gin na nfz mi rekompensuje brak wysilku u dupka
KUTAS
kapturnica, moremi, BISCA, Sabina, Aasiula, Elfik, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWacia u mnie ok
Odpoczywam do poniedzialku
w poniedzialek laparo a to dlatego ze @ jeszcze trwa
studenci jednak z hameryki sa
A i juz wiem czemu mi sie opozniala
pecherzyk nie peknol zrobila sie torbiel 25mm
i lekarka pytala czy biore jakies leki do stymulacji bo
jajnik lewy pecherzyk 11 mm , a prawy dwa 13 i 10 mm i ta torbiel
kapturnica, macduska, moremi, Sabina, megan8, Aasiula, Zofia8, Arwena, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość