X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem!!!
    Napisze dłużej dziś a na razie umieram na zawał siedząc w poczekalni do lekarza z twixami czekając na szczepienia. Na roty szczepić? Się kurwa boje O.o

ola_35, mamatrojki80, macduska, moremi, Aasiula, kkisia, BISCA, Sabina, Elfik, Magdala, Krakonka, Bozia3, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jestem!!!
    Napisze dłużej dziś a na razie umieram na zawał siedząc w poczekalni do lekarza z twixami czekając na szczepienia. Na roty szczepić? Się kurwa boje O.o

Na roty , doustne, smak malinowy. MOja wcinała jak nie wiem:) Jak masz możliwości finansowe to szczep.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 16:22

mamatrojki80, macduska, moremi, kkisia, Elfik, Simba, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jestem!!!

Szczep, moje młodsze zaszczepione, nic im nie było.

ola_35, moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło matko- ledwo Was doczytałam!

Elfie- gdzie mozna podpisac petycję przeciwko religii w szkole? Chętnie podpiszę.
    Uważam, że to dla koscioła był strzał w stopę.

Margolcia- spokojnie to histerolaparo jest do przeżycia.

Elfie i Kapta- 5 miesiąc??? Już? O kurcze...

Witaj Stara Krecho :-)

kapturnica, moremi, Aasiula, kkisia, BISCA, Sabina, Elfik, Simba, Margolcia88, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ej, słucham tej transmisji i czemu oni gadają w Sejmie o bogu i przytaczają słowa Jana Pawła II?

A to jakis zakaz jest cytowania JPII?

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie ma zakazu
    ale czemu religię wpieprzać w prawo??? co to kurwa prawo szariatu?
    macduska wrote:
    A to jakis zakaz jest cytowania JPII?

ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Sabina, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia i jak Ci tam w tem szpitalu???
    Odezwijże się! ;-)

kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no nie ma zakazu

Reni, bez nerw.

Do szariatu u nas jeszcze daleko.
    Nie wierzę, ze zakażą in vitro.

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    hehehehe nie ma oczywiście.
    ale mieszanie polityki z kościołem, medycyną i etyką trochę nie bardzo chyba.

A to da się tego nie pomieszać?
    Prawa z etyka np.?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ło matko- ledwo Was doczytałam!

Elfie- gdzie mozna podpisac petycję przeciwko religii w szkole? Chętnie podpiszę.
    Uważam, że to dla koscioła był strzał w stopę.

Margolcia- spokojnie to histerolaparo jest do przeżycia.

Elfie i Kapta- 5 miesiąc??? Już? O kurcze...

Witaj Stara Krecho :-)
    krecho , krycho kurde krysztale..Moze jeszcze ktora co wymysli ?>?? XD

A ja po wizycie...W dodatku lekko wkurwiona wyszlam od chuja ,prywatnego chuja bo kurwa znow mi nie dal foci ani dziecia nie pomierzyl.Ot tak se rekeracyjnie poogladalismy heh...Nosz kurwa buc jebany.Tyle ,ze upewnil mnie ze rzeczywiscie to dzieć mnie dzga co jakis czas bo prawie jak sie bujnela to poczulam stukniecie w bebenie.A na tekst o plec stwierdzil ,ze za wczesnie Kutas jebany XD
    No i dal mi namiar na prenatalne 4d bede musiala sie umowic do sacza bo sie czeka troche to wole z wyprzedzeniem to zrobic.Jutro sie pewnie bzykne tam zeby sporawdzic gdzie to jest bo sacza za bardzo nie trybie ulic i wole sie poszlajac i spr jak dojechac zeby sie nie wkurwiac..
    Nie wie ktora ile kosztuje takie badanie wraz z nagraniem na plytke.????

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 16:33

moremi, macduska, kkisia, Aasiula, Sabina, stara.krycha, Elfik, peppapig, Simba, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    krecho , krycho kurde krysztale..Moze jeszcze ktora co wymysli ?>?? XD

A ja po wizycie...W dodatku lekko wkurwiona wyszlam od chuja ,prywatnego chuja bo kurwa znow mi nie dal foci ani dziecia nie pomierzyl.Ot tak se rekeracyjnie poogladalismy heh...Nosz kurwa buc jebany.Tyle ,ze upewnil mnie ze rzeczywiscie to dzieć mnie dzga co jakis czas bo prawie jak sie bujnela to poczulam stukniecie w bebenie.A na tekst o plec stwierdzil ,ze za wczesnie Kutas jebany XD
    No i dal mi namiar na prenatalne 4d bede musiala sie umowic do sacza bo sie czeka troche to wole z wyprzedzeniem to zrobic.wraz z nagraniem na plytke.????Jutro sie pewnie bzykne tam zeby sporawdzic gdzie to jest bo sacza za bardzo nie trybie ulic i wole sie poszlajac i spr jak dojechac zeby sie nie wkurwiac..
    Nie wie ktora ile kosztuje takie badanie wraz z nagraniem na plytke.????

Nic nie zmierzył? ani obwodu główki? długości kości udowej? nic? jakiś żart.

moremi, Simba lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A to da się tego nie pomieszać?
    Prawa z etyka np.?
    dobra, nie o to mi chodziło.
    jakoś obecność kościoła w sejmie mnie razi.

iwcia77 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wiem
    ale Wróbel mnie wkurwiała zawsze

Jak to możliwe, że w katolickiej Polsce powstał rządowy projekt ustawy dotyczący zapłodnienia pozaustrojowego, który jest ultralewicowy itd..

idę do domu

Kryształ szykuj siennik dla mnie
    jak odrzucą projekt, to wbijam się do Ciebie na kwadrat i stawiasz mi IV i dwa razy na wynos

do widzenia
    macduska wrote:
    Reni, bez nerw.

Do szariatu u nas jeszcze daleko.
    Nie wierzę, ze zakażą in vitro.

moremi, kapturnica, macduska, kkisia, BISCA, Sabina, stara.krycha, Elfik, SolarPolar, Simba, Magdala, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no nie ma zakazu
    takie jest społeczne przyzwolenie
    mam wrażenie że większość polaków nadal wierzy że spotykaja nas nieszczęscia i choroby dlatego że Adam zjadł jabłko..
    straszna ciemnote kościół zasiał przez wieki a narodowi polskiemu jakos trudno z tego wyjść..w prównaniu do nacji ościennych
    niska inteligencja? coś jest kurcze nie tak

Reni, Magdala, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    takie jest społeczne przyzwolenie
    mam wrażenie że większość polaków nadal wierzy że spotykaja nas nieszczęscia i choroby dlatego że Adam zjadł jabłko..
    straszna ciemnote kościół zasiał przez wieki a narodowi polskiemu jakos trudno z tego wyjść..w prównaniu do nacji ościennych
    niska inteligencja? coś jest kurcze nie tak

Jesteś :-)

ComeToMeBaby, moremi, Simba, Zofia8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja wiem
    ale Wróbel mnie wkurwiała zawsze

Nie tylko Cie .Nie znosze tego cipska tak jak i pawłowicz. Obie sa siebie warte

Elfik, Simba lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra jakas na Reha.Helka ryczala a ja razem z nia :-( ,baba do mnie wszystko gut ?mysle -kurwa mam tego dosyc ,meczy to biedne dziecko,zmusza do jebanych cwiczen .No ale co mialam powiedziec wiec odpowiedzialm ze tak wpozadku.

Elfik, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Nic nie zmierzył? ani obwodu główki? długości kości udowej? nic? jakiś żart.
    I kroi poltorej stowy za wjazd ..Jakby nie to ze ejst ordynatorem oddzialu i moze sie przydac (odpukac lepiej nie) nie chodzilabym do niego wogole.Cosza cos ,gin na nfz mi rekompensuje brak wysilku u dupka

Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I kroi poltorej stowy za wjazd ..Jakby nie to ze ejst ordynatorem oddzialu i moze sie przydac (odpukac lepiej nie) nie chodzilabym do niego wogole.Cosza cos ,gin na nfz mi rekompensuje brak wysilku u dupka

KUTAS

kapturnica, moremi, BISCA, Sabina, Aasiula, Elfik, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia u mnie ok :)
    Odpoczywam do poniedzialku
    w poniedzialek laparo a to dlatego ze @ jeszcze trwa
    studenci jednak z hameryki sa ;)

A i juz wiem czemu mi sie opozniala
    pecherzyk nie peknol zrobila sie torbiel 25mm
    i lekarka pytala czy biore jakies leki do stymulacji bo
    jajnik lewy pecherzyk 11 mm , a prawy dwa 13 i 10 mm i ta torbiel

kapturnica, macduska, moremi, Sabina, megan8, Aasiula, Zofia8, Arwena, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 8506 8507 8508 8509 8510 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ