35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyQwa, Bozia!!!!!!!!!!!! Gdzie jestes, dawaj tego palucha! Juz sie poswiece dla tej ciazy, jak ma rzeczywiscie zadzialac...Reni wrote:wychodzi na to, że tylko palec Bozi

a byłaś w klinice ale na nfz?
moremi, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mam jedną tabletkę ale nie wiem jakie tam stężenie jest
muszę w domu na pudełku zobaczyć
kapturnica wrote:Na poczatku mozesz tak sie czuc..Org musi sie rpzystosowac do zwiekszonej dawki hormonu..Jaka masz dawke ???
Poza tym czasem dana doza leku moze okazac sie za wysoka co bedzie objawialo sie rowneiz przyspieszonym biciem serca(palpitacja)
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zawsze mialam porypane hormonychruszczow wrote:a możesz mi napisać czy miałas zaburzone poziomy hormonów? czy zaciążyłaś w in vitro czy naturalnie? możesz mi cos wiecej napisać?
.Niepekajace pecherzyki ,mam jednostronna niedroznosc spowodowana zrostami po operacji , mam hashimoto i niedoczynnosc tarczycy i obie ciaze naturalnie poczete przy pomocy lekow
moremi, Krakonka, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość

-
och jak tu się staraniowo zrobiło
a nie o sraniu, żarciu, magnesach (właśnie som nowe?), zwierzakach czy ogrodach
kkisia, stara.krycha, Simba, Sabina, Dziobak, iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no tak
grzebtuś przepisał, kazał, brać 1 dziennie, luknęłam tylko w ulotkę o której mam brać i czy po paśniku
i tylekapturnica wrote:Tak se w ciemno spozywasz >
stara.krycha, Simba, kkisia, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychruszczow wrote:no właśnie różnie czytam, podobo przy PCO ciąże biochemiczne są bardzo częste i w naszym wieku również, niektórzy lekarze uważaja że ciaze biochemiczne nie liczą się jako poronienia, ja już sama nie wiem co myśleć, zaglądam do Was od jakiegoś czasu i widzę ze dziewczyny które wtedy sie starały są już matkami a ja mimo że z samym zachodzeniem nie mam dużych kłopotów to jednak moje ciąże kończa się do 6tc:(
chodzę do różnych lekarzy, byłam u Jerzak, u najlepszej lekarki w moim mieście, wcześniej też starałam się chodzić po nieprzypadkowych ginach, do klinik nie chodzę, boję się że zaczną mi sugerować in vitro a ja nie jestem pewna czy in vitro w moim przypadku to nie wyrzucanie kasy w błoto póki nie jestem pewna przyczyny
Mi się wydaje, że 3 ciąże zakończone na etapie 6 tygodnia to już poronienia nawykowe, wymagające pogłębionej diagnostyki. Znam dziewczynę po 5 poronieniach w 7 tygodniu za każdym razem, po badaniach przyczyną okazała się translokacja genu u jej męża, nie powiem Ci fachowo o co w tym chodzi i nie sugeruje, że u Ciebie może to właśnie być przyczyną, ale warto pogłębić temat i nie wierzyć w wersję, ze po 40 poronienia sa normą
moremi, chruszczow, kkisia, Sabina, Zofia8, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale wiesz, że to powinien być pierwszy posiłek? I najlepiej bez popijania wodą? I że przez pół godziny nie powinnas nic jeść i pić?Reni wrote:spożyłam bez lektury
Magdala lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Cześć,
Wstałam dzis z wkur@€* i szarpaniem wyjątkowo rano, choc chyba mnie trzyma od wczorajszego popołudnia
mam dzis tyle roboty ale co tam, najwyżej nie zrobie wszystkiego.
Witam nowe
Chruszczow jak widze pco to mam pytanie: inofem brałaś? Bo ja z czystym sumieniem polecam 
Aasiula, trzymam kciukasy
Zosia, nie wiem jakie masz tam suplementy, ale ja wszystko odstawiłam. Biorę tylko przepisanego dupka i wit. prenatalne. Cos mi w głowie kołacze ze z kwasami omega tez w 1 trymestrze trzeba uważać, one sa w składzie witamin od drugiego trymestru.
Miłego dnia
Sabina, moremi, Zofia8, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość