35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Krakonka wrote:za 2 i pół godziny mam laryngologa! Wiecie, w życiu się tak nie cieszyłam na wizytę u lekarza
Dzisiaj mnie to ucho zaczęło wyraźnie boleć, mimo że wczoraj skonczyłam antybiotyk.
Są jakieś teorie na temat antybiotyków i poczynania? Najlepiej te dobre...
Krakonka powiesz lekarzowi że się starasz , da Ci antybiotyk "bezpieczny".
Dziewczyny czy TSH robi się tylko między 3-7 dc czy można obojętnie w którym?
Krakonka lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Ovulacje byla dzisiaj rano

Kwas foliowy Moze zwiekszyc przyswajanie zelaza
Mam odstawic Inofem moj organizm tak reaguje
Asiula, Ty tu nie pisz. Tylko chlopa dorwij. Tylko, zebys sie nie zapedzila. Swojego masz brac
stara.krycha, moremi, ComeToMeBaby, Krakonka, peppapig, kkisia, Sabina, Aasiula, malgos741, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyZ jednej strony nie dziwota, ze spia, bo co tam innego robic? Z drugiej, podziwiam, ja bym jednak na takich twardych lawkach nie dala rady!mamatrojki80 wrote:Kuźwa Komorowski i pierwsza dama znowu w Kościele śpiom...
mamatrojki80, moremi, ComeToMeBaby, Zofia8, kapturnica, kkisia, Aasiula, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Cześć,
Wstałam dzis z wkur@€* i szarpaniem wyjątkowo rano, choc chyba mnie trzyma od wczorajszego popołudnia
mam dzis tyle roboty ale co tam, najwyżej nie zrobie wszystkiego.
Witam nowe
Chruszczow jak widze pco to mam pytanie: inofem brałaś? Bo ja z czystym sumieniem polecam 
Aasiula, trzymam kciukasy
Zosia, nie wiem jakie masz tam suplementy, ale ja wszystko odstawiłam. Biorę tylko przepisanego dupka i wit. prenatalne. Cos mi w głowie kołacze ze z kwasami omega tez w 1 trymestrze trzeba uważać, one sa w składzie witamin od drugiego trymestru.
Miłego dnia
http://www.mjakmama24.pl/ciaza-i-porod/ciaza/zdrowie-mamy/jakie-suplementy-powinno-sie-przyjmowac-w-ciazy,230_3152.html
I pokazywalam wczoraj ginowi i nic nie powiedzial.Zofia8
-
Melduje sie , dzien dobry

Przeczytalam tylko posta Simby (tryskajacy entuzjazmem. To lubie)
Nie zdazylam nic nadrobic od wczoraj ....
W pracy ciezko i chyba bede musiala pozegnac jednego z pracownikow. Robie dobra mine do zle gry, bo ciezko mi z tym.
Za to pogoda letnia. Idziemy na lunch do knajpy i zarezerwowalismy stolik na zewnatrz. Siekne pozadna lampke bielego i bedzie git.
Mam nadziej,ze wszystkie macie sie jak Simba.
Zajrze po poludniu.
Kisy
moremi, Dziobak, Zofia8, Krakonka, Simba, kkisia, Sabina, Aasiula, iwcia77, malgos741, Magdala, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie przesadzaj. Zaraz się podrasujesz i jak Zocha zajdziesz w ciążę raz dwa.
Ja też mam zdiagnozowane poronienia nawykowe i jedyne co mialam zrobione w tym cyklu, to stymulacja owulacji. Nikt mi iv nie proponował, więc nie masz się czego bać.
Mnie proponowal ekspert tego forum inv z komorka dawczyni.
stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Nad posladkami mozna pracowac. Odkrylam to ostatnio kapiac Adasia w wannie. Jak klekniesz z wyprostowanymi plecami ( bez pochylania sie w przod ) to posladkowe napinaja sie, az milo. Mochery to pewnie maja poslady lepsze niz ChodakowskaReni wrote:a coś innego tam się robi???

Chyba, ze zle klecza...
stara.krycha, moremi, Reni, paszczakin, kkisia, Sabina, Elfik, Aasiula, iwcia77, Magdala, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWyjebisty jest ten ekspert! Moj idol, kuzwa!Zofia8 wrote:Mnie proponowal ekspert tego forum inv z komorka dawczyni.

Tez sobie prof. przed nazwiskiem walne i bede doradzac po forach, a co kasiora sie przyda, nie?
moremi, iwcia77, Magdala, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNic tylko nawrocic sie trzeba... Zadzieram kiece i lece! Dla posladow? Zawsze!Dziobak wrote:Nad posladkami mozna pracowac. Odkrylam to ostatnio kapiac Adasia w wannie. Jak klekniesz z wyprostowanymi plecami ( bez pochylania sie w przod ) to posladkowe napinaja sie, az milo. Mochery to pewnie maja poslady lepsze niz Chodakowska

Chyba, ze zle klecza...
Zofia8, Dziobak, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bisca narkusie jak Ci idzie dziobanie się igłami?
ja sie na razie nie dziobie. Dostalam na razie jeden na wyciszenie na poczatek cyklu. Mysle, ze stymulacja ruszy w nastepny weekend. Wtedy sie zacznie dziobanie.
Zofia8, Reni, moremi, kkisia lubią tę wiadomość