35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie chce Cie tutaj z tej ufnosci na sile wyprowadzac, ale wiesz, ze nie zawsze sie udaje, prawda? Mozna ta wiedze wyprzec, tez tak zrobilam. Ale i tak z tylu glowy siedzi, u mnie przynajmniej.BISCA wrote:staram sie byc ufna, mimo sceptysyzmu co niektorych odnosnie IVF
BISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWyprowadzic sie do zimnych krajow, gdzie caly rok mozna w czapce chodzic.Simba wrote:Aha.
Zaczęły mi wypadać włosy. Biorę nadal te wit co w ciazy i tam jest końska dawka tej witaminy B od włosów (pantheticum czy cóś) no ale jednak sie zaczęło. Co robić drogie Bravo?
iwcia77, moremi, kkisia, chruszczow, BISCA lubią tę wiadomość
-
witaj w klubie- u mnie garsciaMI pomimo witamin ..zastanawiam sie nad KURACJA PRIORIN-EM ( w aptece jest). Marta pisala ze naprawde skutecznySimba wrote:Aha.
Zaczęły mi wypadać włosy. Biorę nadal te wit co w ciazy i tam jest końska dawka tej witaminy B od włosów (pantheticum czy cóś) no ale jednak sie zaczęło. Co robić drogie Bravo?
-
stara.krycha wrote:Nie chce Cie tutaj z tej ufnosci na sile wyprowadzac, ale wiesz, ze nie zawsze sie udaje, prawda? Mozna ta wiedze wyprzec, tez tak zrobilam. Ale i tak z tylu glowy siedzi, u mnie przynajmniej.
U kazdej z nas to chyba siedzi. I nie ma znaczenia, czy to bylo inv czy naturalnie, jakkolwiek.
moremi, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnySimba wrote:Aha.
http://www.seboradin.pl/
Simba tą serię mogę z czystym sercem polecić, zahamowało mi wypadanie włosów i pojawiło się multum baby hair, kondycja włosów super, a stosowałam różne cuda. Do tego wspomagałam się Vichy Inneov na porost włosów w kapsułkach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 12:16
iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiem Zocha, ale IVF jest wedlug mnie lepiej zbadane, jest wiecej informacji, statystyk i takich tam. Nawet taki dupny kalkulator jak z linka wyzej (http://www.ivfpredict.com/index-1.html). I tak to w rzeczywistosci wyglada, nie ma sie co czarowac. Zyczyc i chciec mozna, bo to ludzkie. A zycie i tak sobie...Zofia8 wrote:U kazdej z nas to chyba siedzi. I nie ma znaczenia, czy to bylo inv czy naturalnie, jakkolwiek.
-
Dziobak wrote:Bry pszepani. Paszczak to chyba jeszcze nie spakowana, sajz torby sie jej nie zgadza z towarem jaki ma w niej zabrac.
podle pomowienia, paszczak jest spakowana
trza bylo torbe przydusic, ale wszystko wlazlo..
aa rozpakujemy sie tak kolo 20-go podjerzewam, zmaltretowal mi dzis gin szyjke (skrocona i jakies tam mini rozwarcie), coby sie pospieszyla, za tydzien wizyta i chyba po tym wywolanie, jak samo dalej nie pojdzie..
iwcia77, moremi, Simba, Reni, kkisia, Elfik, Aasiula, Dziobak, BISCA, Sabina, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
ale mialas cala serie czy tylko pojedyncze produkty ? co dokladnie?mamatrojki80 wrote:http://www.seboradin.pl/
Simba tą serię mogę z czystym sercem polecić, zahamowało mi wypadanie włosów i pojawiło się multum baby hair, kondycja włosów super, a stosowałam różne cuda. Do tego wspomagałam się Vichy Inneov na porost włosów w kapsułkach. -
no jak juz nisko szyjka i troche rozwarcia to tobie szybko pojdzie jak dziobakowipaszczakin wrote:podle pomowienia, paszczak jest spakowana

trza bylo torbe przydusic, ale wszystko wlazlo..
aa rozpakujemy sie tak kolo 20-go podjerzewam, zmaltretowal mi dzis gin szyjke (skrocona i jakies tam mini rozwarcie), coby sie pospieszyla, za tydzien wizyta i chyba po tym wywolanie, jak samo dalej nie pojdzie..
jak mi wody odeszly to szyjka wysoko i zero rozwarcia...
paszczakin, moremi, kkisia, Aasiula, Dziobak, Sabina lubią tę wiadomość
-
U mnie w ciazy zwiekszyl ze 100 na 112 i na razie ta dawka wystarcza bo tsh 0,6 sie trzymaLuna76 wrote:Ja zaczynałam od 25. Teraz biorę na zmianę 112 i 100. W ciąży należy zwiększyć dawkę - tak usłyszałam od mojej endo.
moremi, Luna76, Aasiula lubią tę wiadomość

-
nie ma co przesadzac z suplementamiw ciazy.Ja bralam witaminer prenatal od 2trymestru dodatkowo dha kwas foliowy i magnez i wsioZofia8 wrote:http://www.mjakmama24.pl/ciaza-i-porod/ciaza/zdrowie-mamy/jakie-suplementy-powinno-sie-przyjmowac-w-ciazy,230_3152.html
I pokazywalam wczoraj ginowi i nic nie powiedzial.
ola_35, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

merci